Κεφαλαιο 22ο

4.5K 378 13
                                    

"Κανενα προβλημα" λεει ο Αλεξ και με πλησιαζει. Με βαζει να ξαπλωσω στην καρεκλα και ερχεται απο πανω μου.

"Οο θα σου αρεσει τοσο πολυ" λεει με ενα πονηρο χαμογελο. Πλησιαζει, πλησιαζει ακομα πιο πολυ και τοτε ηταν που μηδενισε το κενο μας. Ακουμπησε τα λεπτα ζουμερα χειλη του μετα δικα μου φουσκωτα. Ηθελε προσβαση μεσα στο στομα μου αλλα δεν του την εδινα, για σπασιμο (μουαχαχα). Ομως με δαγκωσε το κατω χειλος με αποτελεσμα να βογκηξω και να εισχωρησει με φορα την γλωσσα του. Οι γλωσσες μας επαιζαν το δικο τους μοναδικο παιχνιδι με εναν αισθησιακο ρυθμο.

Απο τρυφερο και αργο φιλι μετατραπηκε σε ενα βιαιο και παθιασμενο που ελιωνα με το φιλι του. Ειχε ανατροχιασει ολοκληρο το ειναι μου. Οι πεταλουδες στην κοιλια μου χορευαν σαν τρελες. Δεν ειχα ξανανιωσει τετοιο αισθημα φιλιου. Ηταν σαν να μου επαιρνε το οξυγονο. Εκεινη την στιγμη ηταν μονο εγω και ο Αλεξ κανενας αλλος.

Αφου δεν ειχαμε αλλο αερα απομακρυνθηκε ελαχιστα και αρχισαμε να βαριανασαινουμε. Προσπαθουσαμε να βρουμε την αναπνοη μας δυσκολα.

"Το χρειαζομουν"λεει και μου ξαναδινει ενα πεταχτο φιλι στα χειλη. Σηκωνεται απο πανω μου και απλωνει το χερι του για να σηκωθω. Το πιανω και ειμαι πια ορθια σε αποσταση αναπνοης παλι. Κοιτουσε ο ενας τα χειλη του αλλου. Δεν μπορουσα αλλο και ενωσα εγω τα χειλη μας. Στην αρχη ξαφνιαστηκε αλλα αμεσως μετα ανταποκριθηκε. Εβαλα τα χερια μου γυρω απο τον λαιμο του. Αυτος με το ενα χερι εξερευνουσε ολο μου το σωμα και με το αλλο χουφτωνε τον πισινο μου. Ηταν τοσο βιαιο το φιλι που βογκηξα στο φιλι μας. Χαμογελασε μεσα στο φιλι μας και του δαγκωσα το πανω χειλος. Βογκηξε και ορμησε στα χειλη μου.

"Ρε δεν ειπαμε να πηδηχτειτε κιολας" λεει ο Νικος γελωντας. Απομακρυνω το κεφαλι μου και οι ματιες μας κλειδωνουν. Μου χαριζει ενα απο τα πιο λαμπερα του χαμογελα κατι που το κανω και εγω. Μου πιανει την μεση και κατευθυνομαστε προς το τραπεζι. Εγω καθομαι διπλα στην Εμιλυ και απεναντι ο Λουκ με τον Αλεξ. Διπλα μου ο Βασιλης και παραδιπλα ο Νικος.

Κοιταζομασταν ολη την ωρα και μου εκλεινε το ματι πραγμα που με εκανε να γελαω.

"Αλεξ ξυπνα. Η σειρα σου ειναι" λεει ο Λουκ ταρακουνωντας τον.

"Ναι εμ οκ. Εμ λοιπον Νικο θαρρος ή αληθεια;;"

"Αληθεια" κοταα😂

"Ειναι αληθεια οτι τα εφτιαξες με την Θαλια στην τεταρτη δημοτικου;" ρωταει ο Αλεξ ξεσπωντας σε τρανταχτα γελια.

"Ρε μαλακα Αλεξ......ναι γαμω την μανα σου"λεει και χτυπαει το χερι του στο τραπεζι. Ολοι αρχισαμε να γελαμε και αρχισε και ο Νικος.

"Εγω παω για λιγο στην τουαλετα δεν θα αργησω" λεω και κατευθυνομαι στις γυναικιες τουαλετες. Σπρωχνω αρκετους και χτυπαω με δυναμη τα χερια που τολμουν να με χουφτωνουν. Μπαινω σε μια τουαλετα και κανω πιπι μου😂😂. Παταω το καζανακι και βγαινω για να πλυνω τα χερια μου. Αφου τα επλυνα πηρα απο την τσεπη του φορεματος την αγαπημενη μου μασκαρα. Αρχιζω και ανανεωνω την μασκαρα ωσπου ακουω καποια να μου μιλαει.

"Ωστε ακομα εχεις την μασκαρα μου;;" ρωταει ενα κοριτσι που ειναι πισω μου. Την ξερω αυτη την φωνη. Απο την χαρα μου γουρλωσα τοσο πολυ τα ματια μου........

Γεια σααςς νουτελεεςςς.

Τελικα ανεβασαα και τωρα. Δεν σας χαλαω χατηρι ΠΟΤΕ.💜

Ελπιζω να σας αρεσε το κεφαλαιο. Αυριο θα μπει καινουριο. Να ειστε ετοιμες.

Αν σας αρεσε το κεφαλαιο σχολιαστε και φυσικα ψηφιστε για περισσοτερα κεφαλαια💜💜

Love you Nutelleess💜💜

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα