Κεφαλαιο 23ο

4.8K 396 30
                                    

(Στην φωτο η Δωρα💜💜)

"Δωρααα μουυυ" αρχισα να τσιριζω σαν πενταχρονο. Πηδηξα κυριολεκτικα στην αγκαλια της

"Σκατομωροο" τσιριζει και αυτη και με αγκαλιαζει σφιχτα. Αα ναιι να σας συστησω. Λοιπον αυτη ειναι η Δώρα, η αγαπημενη μου ξαδερφη. Ειναι 19 χρονων και οι σπουδες της ειναι στην Αγγλια και χωριστηκαμε για 1μιση χρονο. Μου εχει λειψει τοσοο πολυ. Ειμασταν τοσο δεμενες. Ειναι σαν η μεγαλη μου αδερφη και για εκεινη ειμαι η μικρη υης αδερφη. Εχει εναν αδερφο που παει 3η Λυκειου τον Κωστα. Και με τον Κωστα παιζαμε αμετρητες ωρες.

"Τι κανειιςςς φουλαα;;" ρωταω με δακρυα στα ματια. So emotional😂. 

"Οοοο μην κλαις, τωρα που σε ειδα ειμαι παρα πολυ καλα"λεει και με ξανααγκαλιαζει.

"Εισαι με παρεα ή τιποτα τετοιο;;" ρωταω

"Εμμ οχι ηρθα με τον Κωστ-" δεν προλαβε να τελειωσει αφου την διεκοψα.

"ΤΙΙΙΙ;;; ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΚΩΣΤΑΑΣ;" ρωταω ουρλιαζοντας.

"Ναι ειναι στην μπαρα καπου εκ-" δεν τελειωσε γιατι ειχα φυγει ηδη. Βγηκα απο τις τουαλετες και πηγα προς την μπαρα. Τον ειδα και αρχισα να ουρλιαζω. Οταν με ειδε σηκωθηκε ορθιος και ετρεξε σε μενα. Εγω πηδηξα στην αγκαλια του και τον εσφιξα πολυ οπως εκανε και αυτος. Ειμασταν παρασταση σε λιγους αλλα δεν με ενδιαφερει τιποτα αυτη την στιγμη. Μονο ο τελειος ξαδερφος μου.

"Αγαπουλα μου..ποσο μου ελεψες" του λεω και τον σφιγγω ακομα πιο πολυ.

"Και εμενα μου ελειψες μικρη μου" μου λεει και με κατεβαζει. Μου δινει ενα ρουφηχτο φιλι στο μαγουλο. Του δινω και εγω και καθομαι διπλα του. Αρχισαμε να μιλαμε για διαφορα θεματα. Μου ειπε οτι πηγε εκδρομη στην Ισπανια. Γνωρισε μια και την ερωτευτηκε. Τα εφτιαξαν αλλα χωρισαν επειδη θα εφευγε. Ενταξει δεν λεω ο ξαδερφακος ειναι λιγο γυναικας. Καπνιζει και αλλα. Ενας Αλεξ με λιγα λογια. Αλλα πολυ γλυκος. Εχει καστανα και σγουρα μαλλια. Εχει καταγαλαβα ματια. Και αυτο το λαμπερο χαμογελο που λιωνουν ολες. Χαιρομαι πολυ που τον εχω ξαδερφο.

 Χαιρομαι πολυ που τον εχω ξαδερφο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα