Κεφαλαιο 36ο

3.8K 345 85
                                    



Απομακρυνθηκα αρκετα για να μπορεσω να αντικρισω το ατομο το οποιο με τραβηξε. Τι θελει αυτοοος εδω γαμω; Τραβαω με δυναμη το χερι μου και τον σπρωχνω. Παω να φυγω αλλα με ξαναπιανει ελαφρα τον καρπο. Ευχαριστω που δεν με πονεσες βλακα, αλλιως δεν ξερω και εγω τι θα γινοταν.

"Τι θες Σωτηρη επιτελους; Δεν σου φτανει που πηγες να με βιασεις; Θες παλι; Εεε οχι, αυτη την φορα ατυχησες" λεω και τον σφαλιαριζω με ολη μου την δυναμη. Δεν αντιδραει καθολου, με κοιταει με ενα απολογητικο αλλα και ταυτοχρονα σοβαρο. 

Αρχισα να τον βαραω μπουνιες στο στηθος και στην κοιλια, αλλα δεν ακουσα κανεναν μορφασμο πονου. Γιατι ειναι τοσο σοβαρος και δεν κανει κατι;

"ΤΙ ΘΕΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ. ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ" ουρλιαξα και τον κοιταξα στα ματια. Αρχισα να βουρκωνω , δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω ενα περιεργο αλλα και κακο συναισθημα.

"Μην κλαις"μου λεει ηρεμα και ατονα. Δεν τον καταλαβαινω καθολου. Που το παει γαμω; 

"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΘΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ; ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ; σε παρακαλω ασε με να φυγω." φωναζω κλαιγοντας και κοιταζοντας τον ακομα στα ματια. Το τελευταιο το ειπα σιγανα και κατεβασα το κεφαλι μου. Γιατι το κανει αυτο;

"Μπορω να σου εξηγησω και να σου απαντησω σε ολες τις ερωτησεις σου , αλλα δεν μπορω εδω" λεει ηρεμα και κατανοητα. Δεν μας τα πες καλα φιλε  μου.

"Εγω δεν ερχομαι με την καμια μαζι σου. Σε σιχαινομαι ξερεις. Μπορεις να κατανοησεις την λεξη βιασμος; Αν οχι πανε μαθε για να στροφαρεις λιγο" λεω αρκετα νευριασμενη και τον σπρωχνω παλι για να φυγω αλλα η τυχη δεν ειναι με το μερος μου. Με τραβαει παλι προς το μερος του και με αγκαλιαζει για καποιον λογο. Με το ενα χερι χαιδευει τα μαλλια μου και το αλλο ειναι τυλιγμενο στην κοιλια μου. 

Ακουω εναν λυγμο κλαματος και καταλαβαινω οτι ειναι απο αυτον. Δεν ξερω γιατι σκατα κλαιει αλλα αυτοματα τυλιξα και εγω τα χερια μου γυρω του. 

Εχει ωραιο αρωμα. "Κοπελα μου χαζεψες; Σου αρεσει το αρωμα του παραλιγο βιαστη σου;" Γιατι οχι; "πωωω ειναι και χαζη" αχχ σκασε λεω εγωω...................................Ετσι μπραβο.

Ειμαστε αγκαλισμενοι για περιπου 7 λεπτα. Καλα δεν ειμαι και ρολοι απλως υπεθεσα. Ακουμε εναν θορυβο αλλα δεν δινουμε σημασια. Δεν ξερω αλλα εχω παραδωθει στα γυμνασμενα του χερια.

"ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ;" ακουω την φωνη του Αλεξ. Ο Αλεξ;; οοοο οχιιιιιιιιιιι. Την εβαψα γαμωωω.

Κατευθειαν ξετυλιγουμε και οι δυο τα χερια μας και τον κοιταμε αναυδοι.

"Αλεξ παμε να σου εξηγησω λιγ.." δεν προλαβα να τελειωσω αφου με διεκοψε.

"ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΓΙΞΕΙΣ. ΜΕ ΑΚΟΥΣ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΑΝΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ;" φωναζε ο Αλεξ και τον φοβηθηκα αρκετα. 

Ο Σωτηρης αν και λιγο φοβισμενος ηταν ακομη χαλαρος. Πως το κανει αυτο, ενας θεος ξερει.

"Θελω να της εξηγησω καποια προσωπικα πραγμα"λεει ηρεμα λογικα για να μην εχουμε φασαριες.

" Η Βανα δεν πουθενα μαζι σου. Μαζι μου θα ερθει" λεει ο Αλεξ αποφασισμενος

"Ειναι σοβαρο και πολυ προσωπικο γι'αυτο Αλεξ σταματα τις μαλακιες και ασε με για λιγο να της μιλησω γαμω το κερατο μου" λεει εξαγριωμενος ο Σωτηρης. 

Οκ οκ οκ. Δυο θυμωμενα αγορια απεναντι μου. Ευχηθειτε να μην σας τυχει ποτε. Ακουστε με που σας λεω. Θα με θυμηθειτε!!!!!!

"Δεν μπορω να ερθω μαζι σου. Καταλαβε με. Θυμησου τι πηγες να με κανεις" λεω στον Σωτηρη και απομακρυνομαι ελαχιστα.

"ΕΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΑΜΩΤΟ" μου λεει φωναζωντας.

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ" λεω και εγω αγανακτισμενη.

"ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ" λεει και με κοιταει καταματα. ΓΤΦΦ; ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ; Ελπιζω να την θυμαστε.

"ΤΙ;" λεω τοσοοοο μπερδεμενη. Που κολλαει αυτη η σκυλα;

"Βανα αν πας μαζι του, τελειωσαμε" λεει ο Αλεξ και και γουρλωνω τα ματια μου.

Δεν ξερω τι ακριβως να κανω. Απο την μια θελω να μαθω τι εχει κανει αυτη η πορνη. Θελω να μαθω περισσοτερα για αυτη την υποτιθεμενη μανα μου. Δεν μπορει να συνεχιστει ετσι το πραγμα. Αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω τον Αλεξ. Τον αγαπω οσο δεν αγαπησα κανεναν αλλον. Τον θελω στην ζωη μου αλλα δεν μπορει να το κανει αυτο.

Δεν ξερω τι να κανωω; 

εμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.

Το αποφασισα...

ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟΝ................................



Γεια σας Νουτελεςςς. 

Δεν μπορουσα χθες να ανεβασω γιατι δεν ενιωθα καλα και δεν ειχα εμπνευση. Με συγχωρειτε για αυτο.

Αλλα καινουριο κεφαλαιο οπως βλεπετεε. Λιγο δραματικα τα πραγματα για την Βανα. 

Ποιον λετε να διαλεξει; Θα το μαθετε στο νεξτ κεφαλαιοοο...

Αν σας αρεσε το κεφαλαιο μην ξεχασετε να σχολιασετε και φυσικα να ψηφισετε για περισσοτερα κεφαλαια...

Love you Nutelleeesss <3



 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα