Κεφαλαιο 15ο

4.2K 385 5
                                    

"Εμμ σχετικα με αυτον ειναι σε κρισιμη κατασταση. Ο Θεος αποφασιζει τωρα?" μου λεει μια νοσοκομα και αρχισαν καποια δακρυα να κυλανε ασταματητα στα μαγουλα μου.

"Εμμ μπο-μπορω να τ-τον δω??" ειπα μεσα απο τους λυγμους μου.

"Ναι αλλα μονο για 10 λεπτα" μου ειπε και εγνεψα καταφατικα. Μου εκανε νοημα να την ακολουθησω. Μπηκαμε στο ασανσερ και πατησε τον οροφο 5. Οταν φτασαμε διασχισαμε εναν σχετικα μεγαλο ασπρο διαδρομο. Επειτα ανοιξε το δωματιο 89.

Το πρωτο πραγμα που ειδα ηταν ενα ασπρο κρεβατι που ξαπλωνει ο μπαμπακας μου. Ειχε σωληνες παντου. Σε ολο του το σωμα. Ειχε και μια μασκα για να μπορει να αναπνεει. Αυτος δεν ηταν ο μπαμπας μου. Δεν ειναι ο χαρουμενος γεματος με ενταση μπαμπας μου. Ειναι ενας πληγωμενος,χτυπημενος,και στεναχωρημενος μπαμπας μου που αυτο με ραγιζει την καρδια.

"Σας αφηνω 10 λεπτα" μου λεει και γνεφω ναι. Πηγαινω και καθομαι διπλα του. Σε μια πολυθρονα. Εχει κλειστα τα ματια του. Αρχισαν να κυλανε ξανα καυτα δακρυα στεναχωριας.

"Μπαμπακα μου σε παρακαλω, μην με αφηνεις μονη μου. Εισαι γερος. Θα τα ξαταφερεις. Δεν μπορεις να τα παρατησεις τωρα. Σε παρακαλω. Εχω μονο εσενα. Εισαι το πιο σημαντικο ατομο της ζωης μου. Παντα με αγαπουσες. Με υποστηριζες και πανω απο ολα με προστατευες. Σε παρακαλω μπαμπακα ξυπνα. Σε αγαπω παρα πολυ. Δεν μπορω χωρις εσενα. Χωρις εσενα δεν ζω, δεν εχω καρδια. Γιατι σου την εδωσα. Μονο εσυ αξιζεις την αγαπη μου" ελεγα κλαιγοντας με λυγμους. Δεν μπορουσα να σταματησω.

"Κο...κοριτσακι μου σε πα...παρακαλω μ..μην κλαις. Εγω θα σε αφησω. Θ...θα παω στην για...γιακα σου. Θε..θελω να μου υπο..σχεθεις ο..τι θα εισαι παντα γερη κ..και δυνα..τη. Να προ...προσεχεις αγα...πη μου. Σε λα..λατρευω και..ι σε αγα..πω με ολη μου τη...την καρδια" λεει με κλειστα ματια. Οταν τελειωνει ακουγεται ενας συνεχως ηχος.

"ΟΧΙΙ ΜΠΑΜΠΑΑ. ΜΠΑΜΠΑ. ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΙΣΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΟ" φωναζω κλαιγοντας και τοτε μπαινουν γιατροι και νοσοκομες.

"Τον χανουμεε" φωναζει ο γιατρος και ολοι ειναι πανω απο τον μπαμπα. Γυριζει ο γιατρος σε μενα."Λυπαμαι κοριτσι μου" μου λεει.

" ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΤΞ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?" λεω φωναζωντας και κλαιγοντας. Βγηκα απο το νοσοκομειο και αρχιζα να τρεχω προς το σπιτι. Γιατιιι?? Γιατι να συμβαινουν ολα σε μενα??? Γιατι να πεθανει το μοναδικο ατομο που ειχα??

Φτανω στο σπιτι και παιρνω την Εμιλυ. Ειναι ο μονος ανθρωπος που μου απεμεινε. Μετα απο δυο ντουττ το σηκωνει.

"ΜΩΡΗΗ ΗΛΙΘΙΑΑ. ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ?? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ?? ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΛΟΥΚΑΣ." λεει και νομιζω οτι κλαιει.

"Και εγω σε αγαπω Εμιλυ. Δεν σε επαιρνα γιατι σκοτωθηκε ο μπαμπας μου." ειπα και μου ξεφυγαν δακρυα που δεν μπορουσα να συγκρατησω.
Σιωπη κυριαρχουσε.

"Λυπαμαι" λεει.
"Οχιι...οχιι δεν λυπασαι. Τα λεμε στο σχολειο" λεω και παταω το κοκκινο κουμπι.

Ξερετε τι χρειαζομαι τωρα?? "Ασε με να μαντεψω" λεει ειρωνικα. Οχχ λεγε Τρελη. "Μπανακιιι" στο μυαλο μου εισαι. "Εκει ειμαι αν δεν το εχεις καταλαβει" καλα σκασε τωρα.

Πηγαινω και μπαινω στο καυτο νερο. Συνηδιτοποιω τι εγινε αυτες τις μερες. Τωρα θα μενω μονη?? Δεν θελω να παω στην πορνη. Και ναι πορνη λεω την "μαμα" μου. Εχετε χρονο να σας εξηγησω?? Ωραια.

Λοιποοοννν.....αυτη η γυναικα με γεννησε χωρις την θεληση της. Ναι καλα ακουσατε. Με γεννησε στα 18 της αφου δεν πηραν προφυλαξεις απο τον μπαμπα μου. Καταλαβαινετε. Τελος παντων. Οταν το εμαθε ηθελε να με ριξει αλλα αυτο δεν το επετρεπε ο μπαμπας. Τον αγαπουσε πολυ αρα εκανε οτι ελεγε. Και ετσι που λετε οταν με γεννησε υγιεις ηθελε να με κανει την ζωη ΚΟΛΑΣΗ. Ναι και παλι καλα ακουσατε. Αυτη φυσικα και δεν ειναι μανα. Ναι συνεχιζω....με χτυπουσε στα καλα καθουμενα. Με εβριζε. Δεν με αφηνε βγω απο το σπιτι. Δεν με ταιζε σωστα. ΑΥΤΗ ομως εβγαινε καθε μερα σε μπαρακια,μεθουσε και μετα εγω την πληρωνα την νυφη. Με χτυπουσε τοσο πολυ που ουρλιαζα. Αυτα φυσικα γινοταν πισω απο την πλατη του μπαμπα,αφου ελειπε πολλες μερες για την δουλεια.

Θα ανατωτιεστε ποσο χρονων ημουν. Η απαντηση ειναι οτι αρχισε να με δερνει στα 5 μου και συνεχιζε μεχρι 13. Γιατι τοτε το ανακαλυψε ο μπαμπας. Την χωρισε και μετακομισαμε εδω.
Ωραια ιστορια για τρομαχτικη ιστορια εε?? Μα για μενα ηταν ενας πραγματικος εφιαλτης.

Γεια σαςς νουτελεςς.
Ευχαριστω πολυυ για τις 1Κ προβολες. Με κανετε πολλη χαρουμενη.
Ετσι για δωρο σας εβαλα παρτ. Αλλα θα ανεβει και τκ βραδυ αρα περιμενετε μεχρι τοτε.
Love youu Nutelless💜💜
Δο

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα