Κεφαλαιο 26ο

4.4K 388 45
                                    

Alex's POV

Περιμενω στην ουρα για να αγορασω την πιτσα μαργαριτα. Πεθαινω της πεινας. Ειναι γεματη η πιτσαρια. Μου προτεινε ο Σωτηρης να λαω γιατι αν παραγγειλω θα περιμενουμε πολυ. Περιεργος μου φανηκε αλλα τελικα συμφωνησα.

Αντε 500 ωρες να πειτε την παραγγελεια σας. Δεν μπορω και την πολυκοσμια. Γαμω την τυχη μου. Τελος παντων. Αλλοι 3. 2.....1.

MY TURN BITCHESS

"Γεια σας. Τι θα θελατε"με ρωταει. Εναν καναπε ρε κοπελια. Τι εννοει τι θελω;; θα μπορουσε να πει τι πιτσα θελω. Τελος παντων.

"2 πιτσες οικογενειακες μαργαριτα" λεω

"Κοστιζει 10,50€ παρακαλω. Θα ειναι ετοιμες σε 10 λεπτα" μου λεει. Ρε κοπελια εγω ελεγα και 50€ να κοστιζουν δεν με πειραζει. Γρρρ.
Της τα δινω και καθομαι σε μια καρεκλα. 2 τραπεζια ειναι γεματα μονο. Ολοι για να τα παρουν και να φυγουν. Οπως και εγω.

Καθως ειμαι αφοσιωμενος με το κινητο μου νιωθω ενα αγγιγμα στον ωμο μου. Στριβω βαριεστημενα το κεφαλι μου για να δω ποιος ειναι.

"Γεια σου Αλεξακο μου. Σου ελειψα;;"λεει η Στελλα. Ωχχ οχι η τσουλα. Τοση ατυχια. Στα τσακιδια λεω εγω.

"Ναι σιγουρα γεια σου" λεω ενω εχω το βλεμμα μου στο κινητο.

"Θες μηπως να συναντηθουμε σπιτι σου για να διασκεδασουμε;" λεω ολο νοημα. Βρε ουστ. Πωω ρε που εμπλεξα ο καημενος.

"Οχι"λεω ξερα και σηκωνεται ιρθια χτυπωντας το χερι της στο τραπεζι.

"ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΕΙΠΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ;;"λεει με την τσιριχτη της φωνη.

"Με το στομα"λεω παλι ξερα.

"ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ"λεει και φευγει εξαλλη με βημα πασαρελε. Ωχχ θεε μου δωστης μυαλο να ησυχασουμε και εμεις.

"Οι πιτσες ειναι ετοιμες, κυριε" λεει και μου δινει 2 σακουλες. Τα παιρνω και δεν λεω τιποτα. Θα μου πειτε οτι ειμαι αγενης και δεν λεω ευχαριστω αλλα ολοκληρη συζητηση θα κανουμε;; Ηρθα να παρω τις πιτσες οχι να χανω την ωρα μου με την σκατοσυζητηση.

Καθως ειμαι στον απεναντι δρομο του σπιτιου μου βλεπω την λαμπα του κομοδινου μου να προσγειωνεται απο το παραθυρο. Πεταω τις σακουλες και τρεχω στο σπιτι. Ανοιγω την πορτα και τρεχω στο δωματιο της. Τον βλεπω να ειναι με το μποξερακι. Μαλακα πεθανες.

Τον τραβαω απο την μπλουζα και πεφτει πισω στο πατωμα. Τον δινω μπουνιες σε ολο του το προσωπο.

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα