Κεφαλαιο 24ο

4.9K 403 38
                                    

Αφου πηρα μια βαθια ανασα και την απελευθερωσα επιασα τα κλειδια μου. Τα εβαλα στην κλειδαρια και ανοιξα. Αυτο που αντικρισα ηταν κυριολεκτικα τρομαχτικο για τον καθενα.

Σπασμενα ποτηρια, πιατα, μπουκαλια ουισκι πεταμενα κατω και εναν Αλεξ στον καναπε να πινει. Ειναι ξεμαλλιασμενος και χλωμος. Κοιταει την κλειστη τηλεοραση. Με τρομαζει κατα καποιον τροπο αλλα θα τον αντιμετωπισω και ας ειναι μεθυσμενος.

"Ααα πολυυυ νωρι-ριιςς ηρθες. Τι εγινε;;; δεν σουυυ εκ-κατσεε ο γκομ-μενουλης σουυυ;;" λεει και γελαει. Ειναι πολυ μεθυσμενος τελικα. Μου ερχεται να του σπασω το κεφαλι.

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΓΑΜΩΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;;"φωναζω αρκετα νευριασμενη. Με εφερε στα ορια μου.

"Ααα ναι συγγνωμηη ειναι ενας πουστηηης που γαμ-μαει καθε μερα τσουλεεςς και βρηκεεε ση-ημερα εσεναα" τιι ειπεε;;;; Δεν αντεξα και ετρεξα πανω του και τον χαστουκισα με ολη μου την δυναμη.

"ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;; ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ;; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΟΟΣΣ ΜΟΥΥΥΥ"λεω ουρλιαζοντας και κλαιγοντας δυνατα. Μετα ετρεξα στο δωματιο μου και εκλεισα με δυναμη την πορτα. Ακουμπησα την πλατη μου στην πορτα και γλυστρησα σε αυτην. Αρχισα να κλαιω με λυγμους. Δεν ξερω γιατι ειναι τοσο σκληρος και αποτομος. Τον θελω, μου αρεσει, αλλα δεν γινεται. Απλως δεν γινεται.

Μετα απο λιγο ακουσα το νερο που τρεχει απο το μπανιο. Θελει να ξεμεθυσει ο βλακας. Αντε να συνελθει λιγο.

Γιατιι;; Γιατι αυτος να μου παρει την καρδια;; Ολο με πληγωνει. Θα βασανιζομαιι. Ειναι αχρηστος. Με ειπεε τσουλα. Ποιος;; Αυτος που παει καθε μερα με αλλη.

"ΣΕ ΜΙΣΩΩΩ"ουρλιαξα και πεταξα τα βιβλια μου κατω.

"ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΣΩ"λεει ο Αλεξ μπαινοντας στο δωματιο και φιλωντας με. Επιτεθηκε τοσο αγρια στα χειλη μου που μου αρεσε αρκετα. Μου δαγκωσε δυνατα το ματω χειλος με αποτελεσμα να εισβαλλει την γλωσσα του μεσα μου και να βογκηξω. Εβαλα τα χερια μου γυρω απο τον λαιμο του και αυτος τα χερια του στον κωλο μου. Με κολλαει στον τοιχο και φιλαει τον λαιμο μου. Σταματαει σε ενα σημειο και αρχιζει να το δαγκαει και να το γλυφει. Σιγουρα θα εχω πιπιλια.

"Πηδα" μου λεει μεσα απο το φιλι μας και υπακουω. Πηδαω και τυλιγω τα ποδια μου γυρω του. Φιλιομασταν τοσο παθιασμενα και βιαια σαν να μην υπαρχει αυριο. Με πηγε και με αφησε απαλα στο κρεβατι και ανεβηκε πανω μου.

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα