Κεφαλαιο 9ο

5K 427 5
                                    

(Δεν ειμαι αναρχικη ή κατι τετοιο αλλα ειναι αναγκη της ιστοριας)

Ηταν οντως πολυ τρομαχτικο αυτο που ειδα και δεν υπερβαλλω καθολου. Υπηρχαν αρκετοι μπατσοι να προσπαθουν να σταματησουν τους αναρχικους. Οι αναρχικοι ηταν μαυροφορεμενοι αντρες που ειναι κατα την εξουσια και νομο. Ειναι φυσικα αθεοι και μισουν τους μπατσους.

Οι περισσοτεροι αναρχικοι πετουσαν μολοτοφ στους αστυνομικους. Το μονο που ακουγες ηταν να σπανε μπουκαλια,βρισιες,και ουρλιαχτα. Ηταν ενας εφιαλτης για μενα. Χτυπιοντουσαν μεταξυ τους και το μυαλο μου ηταν στον μπαμπακα μου. Σε αυτον τον ΧΑΜΟ δεν μπορεις να δεις και αυτο με τρομοκρατει περισσοτερο.

Παντα μου ελεγε ο μπαμπας μου να ειμαι αρκετα γενναια για να μπορω να αντιμετωπισω οτι με φοβιζει ή ειναι κατι αδυνατον. Οι λεξεις του μπαμπα μου με πεισμωνουν και μπαινω μεσα στον φοβερο χαμο.

Κατευθυνομαι προς την μερια των αστυνομικων και σπρωχνω μερικους ωσπου να αναγνωρισω τον μπαμπα μου. Τον βρηκαααα. Παναγιαα μουυ. Αχχ θεε μου ευχαριστωω πολυ.

"ΜΠΑΜΠΑΑ"λεω φωναζοντας πολυ δυνατα για να με ακουσει.

"Βανα??" λεει περιεργα και τρομαγμενος θα ελεγα. Καθως ειχε μεινει να με κοιταει ,απο το πουθενα πεταγεται ενα μολοτοφ πανω του.

"ΜΠΑΜΠΑΑΑΑ!!!!!" λεω πια κλαιγοντας κια τρεχω σε αυτον. Εχει σωριαστει κατω και φλογες ειναι πανω στο δερμα του. Ερχονται αρκετοι μπατσοι να σβησουν την φωτια και ενας με τραβαει εξω.

"ΑΦΗΣΕ ΜΕΕΕ. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥΥ"λεω φωναζοντας και κλαιγοντας. Οχι οχιι δεν συμβαινει αυτο. Οχιι ειναι εφιαλτης Βανα ειναι εφιαλτης. Σε λιγο θα ξυπνησεις απο το σπαστικο ξυπνητηρι. ΞΥΠΝΑΑ ΞΥΠΝΑΑ.

Ξεφυγα απο το κρατημα του και ετρεχα προς τον μπαμπα μου. Εσπρωξα οσους τον βοηθουσαν και.....και..καιι. Οχιι οχιιι οχι. Βλεπω τον αγαπημενο μου μπαμπακα καμ-μενο μα-υρο. Οχιιι δεν μπορειι. Ακουγα σειρηνες απο ασθενοφορο. Δεν μπορουσα αλλο. Επρεπε να ξεσπασω.

"ΣΚΑΣΜΟΟΟΟΟΣΣ" ειπα με ολη μου την δυναμη ειλικρινα. Μου εφυγε το λαρυγγι. Ολοι στραφηκαν σε μενα και εγω γυρισα προς την μερια των αναρχικων.

"ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΜΗΛΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟ?? ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΜΠΑΤΣΟ?? ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ,ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ?? ΕΣΕΙΣ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ! ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ?? ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΚΟΠΑΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ?? ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΓΟΜΑΡΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ . ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ." ειπα φωναζωντας και κλαιγοντας. Δεν μπορουσα αλλο.

"ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΡΙΟΛΑ. ΚΑΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΙΔΕΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ? ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΑΝ ΣΑΚΟ ΜΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ?? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ?? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ. ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ."μου ενας αναρχικος φωναζοντας με και με πλησιαζε σιγα σιγα.

"Και η εκδικηση ειναι ο φονος??" ειπα πολυ σιγανα με καυτα δακρυα να κυλανε στα μαγουλα μου. Ηξερα οτι το ακουσε γιατι ηταν ακριβω μπροστα μου. Εβλεπα τα παπουτσια του γιατι ειχα σκυμμενο το κεφαλι.

"Δεν εχουμε αλλη επιλογη"μου ειπε σιγανα για να το ακουσω μονο εγω. Αυτη την φορα μιλησε τρυφερα. Σηκωσα το κεφαλι μου και ωωω θεε μου. Περνουσε 2 κεφαλια. Φαινονταν μονο τα πρασινα ματια του." Με αυτα που ειπε γλύκα θελουν να σε κανουν το ιδιο οι συντροφοι μου"ειπε στραβοχαμογελώντας. Ολοι ειχαν μεινει καγκελο. Οι μπατσοι ειχαν φυγει ολοι. Ειχαν μεινει μονο αναρχικοι.

"Εμμ...συγγνωμη δηλαδη οχι...εννοω ξεσπασα...και δεν ηθελα να νευριασω κανεναν ..βασικα ηθελα εσας ...αλλα" στραβοκαταπια. "Εχασα τον μπαμπα μου" ειπα και αρχισαν να κυλανε δακρυα που δεν μπορουσα να συγκρατησω.

"Το ξερω" ειοε και σκουπισε τα δακρυα μου με τους αντιχειρες του. "Ντάνιελ". Μου συστυνεται? Τι σκατα γινεται?? Ωχχ θεε μου.

"Εμμ Βανα?" γιατι ρωταω. Δενε ξρω το ονομα μου?? Σκατα τα εκανα παλι.

"Μαλιστα. Χαρηκα Βανα" λεει χαμογελωντας.

"ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ. ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ"λεει ενας αλλος. Τοτε ηταν που τα πηρα. Αυτος τον σκοτωσε?? Εχει πεθανει ηδη.

Ετρεξα και πηδηξα πανω του. Τον βαρεσα μπουνια στο ματι και στην μυτη. Τον κλοτσησα στα ποδια και στο "τετοιο" του. Ολοι ηρθαν καταπανω μας. 2 χερια τυλιχτηκα στην κοιλια μου και με τραβηξαν. Ηταν ο Ντανιελ. Αλλα το βαρεσα με τον αγκωνα μου και επεσε. Ηρθε ενας πολυ μα πολυ ψηλος και γεροδεμενος αντρας σε μενα.

"Μην την σκοτωσεις αφεντικο." ειπε καπως σιγανα ο Ντανιελ απο τον πονο. Χεστηκα πανω μου. Αρχισα να τρεχω γρηγορα. Πολυ γρηγορα. Δεν ηξερα καν οτι μπορω να τρεξω τοσο. Ομως με προλαβαν δυο αναρχικοι και με επιασαν. Ενας με εβαλε κατι να πιω. Ηταν πολυ ξινοο. Αηδιασα.

"Οχι σε παρακαλω" ειλα ψυθιριστα. Και για δευτρη φορα ολα σκοτεινιασαν για μενα. Βαρεθηκα με αυτο.

Γεια σααςς νουτελεςς!!!! Καινουριο πααρτττ. Ελπιζω να σας αρεσει. Μπορει δεν ξερω να ανεβασω και αλλο σημερα. Ευχαριστω και παλι για τους ψηφους σας.
ΦΗΦΙΣΤΕ.....ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΕ...για περισσοτερα κεφαλαια.

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα