Κεφαλαιο 6ο

6.5K 467 38
                                    


Πηγα να βγω απο την τουαλετα αλλα ενα χερι με εσπρωξε στον τοιχο με δυναμη. Πωωω θα μου σπασει την σπονδυλικη στηλη οποιος βλακας και να ειναι. Ειμαι δυστυχως ακομα τυφλα και δεν μπορω να δω καθαρα.

ΜΠΑΜ. Παναγιαα μουυ. Πυροβολισμος ηταν αυτο? "Οχι ιδεα σου ηταν,μια βελονα που επεσε ηταν ,μην ανησυχεις" σκασε μωρε και εσυυ..

Βλεπω εναν αγνωστο πεθαμενο κατω στο πατωμα. Τσιριδες απο μεσα ακουγονται που τρυπανε τα τυμπανα μου. Ειμαι αδυναμη να παω εξω και να δω. Ειλικρινα φοβαμαι πολυ. Η Εμιλυ...παναγιαα μου. Ειναι καλα?? Και τοτε ειναι που βγηκα απο την τουαλετα.

Αυτο που αντικρυσα ηταν ειλικρινα τρομοκρατικο. Ολοι μα ολοι σκοτωμενοι,αλλα πουθενα η Εμι. Μπορει και να εφυγε. Ο Αλεξ?? Ειναι καλα? Προχωραω και σε μια στιγμη ενα χερι με τραβαει πισω απο εναν τοιχο και ακουμπαει η πλατη μου σε ενα γεροδεμενος,γυμνο στηθος. Τα χερια του τα εχει γυρω απο την κοιλια μου. Ειμασταν κολλημενη για να μην φαινομασταν.

"Ηρεμησε,ολα καλα. Μονο κανε ησυχια." μου ειπε ψυθιριστα μια ωραια αντρικη φωνη που αμεσως καταλαβα ποια ηταν. Απο το σοκ δεν μπορουσα να μιλησω και κουνησα καταφατικα μονο το κεφαλι μου.

"Η Εμ-ιλυυ π-που βρισκε-σκεται? ειπα τρομοκρατημενη μπας και ξερει που ειναι.

"Ηρεμησε,την πηρε ο Λουκας σπιτι του" ειπε

"Εμεις γιατι δεν φευγουμε?" ρωταω. Για ποιον λογο κρυβομαστε και δεν φευγουμε?

"Τωρα αμα φυγουμε θα μας δ-" ειπε αλλα πριν προλαβει να απαντησει ακουστηκε κατι σαν να σπαει. Τοτε ειναι που εσφιξε περισσοτερο στην αγκαλια του. Εγω απο την τρομαρα μου επιασα τα χερια του που ηταν τυλιγμενα στην κοιλια μου.

"Αντρεεεςς...παμε δεν εμεινε κανενας,αυριο θα παμε αλλου." ειπε μια ανδρικη φωνη. Γιατι σκοτωνουν αθωους ανθρωπους. Οταν βγηκαν καταλαβα τι ηταν. Τσιχαντιστεςς....τους φοβαμαι τοσο πολυυ. Πιστευα οτι θα ερθουν και στην Ελλαδα. Ηρθαν.

Δακρυα επεφταν απο τα ματια μου. Ενα πρισγειωθηκε στο δαχτυλο του Αλεξ.

"Μην κλαις,θα φυγουν" μου ειπε καθησυχοντας με. Βγηκαν καπου στους 10 μαυροφορεμενους αντρες. Εσπασαν την εξωπορτα και εφυγαν τρεχοντας.

Εγω αρχισα να κλαιω με λυγμους. Γλυστρησα στα ποδια του Αλεξ(οποιος καταλαβε,καταλαβε) και εβαλα τα χερια μου στο προσωπο μου. Φοβομουν πολυ. Φοβομουν πως θα ξαναερθουν αλλη φορα και θα μας σκοτωσουν ολους. Με σηκωσε ο Αλεξ με τα χερια του και πηρε το προσωπο μου.

"Ει,ει κοιταξε με"ειπε κοιτωντας με.Εκανα οτι μου ειπε. "Δεν θα σε πειραξει κανεις. Δεν ειναι αναγκη να φοβασαι τοσο. Δεν θα σε αγγιξουν οσο υπαρχω εγω" ειπε και τον κοιτουσα στα γαλαζοπρασινα ματια του. Τι ηταν αυτο που ειπε τωρα??? Οσο υπαρχει αυτος δεν θα με πειραξουν??? Σωματοφυλακας και ετσι? "Σκασε" σκασε εσυ. Πωωω.

"Ε-ευχαριστω" ειπα και σκουπισα τα δακρυα μου.

"Θα σε λαω σπιτι ,παμε" ειπε αποφασιστικα. Μπηκαμε στο μαυρο αμαξι του. Κοιτουσα εξω απο το παραθυρο. Ολα σκοτεινα. Οι λαμπες δεν λειτουργουν. Μονο τα φωτα των αμαξιων.

"Θα ερθω να σε παρω το πρωι να παμε στο σχολειο,γιατι αλλιως θα με τιμωρησει ο διευθυντης,ξερεις" ειπε χαλαρα. Δηλαδη ολα αυτα τα κανει για την ηλιθια τιμωρια? Δεν νοιαζεται εστω και λιγο? Επανηλθε ο εαυτος του. Ο κακος οπως παντα.

"Δεν με παρατας λεω εγω? Χεστηκα για την ηλιθια αποβολη. Εισαι μεγαλος κοπανος. Μην τολμησεις και ερθεις στο σπιτι μου." δεν ειπε τιποτα παρα μονο να αναψει ενα τσιγαρο. Ανοιξα την πορτα αλλα με τραβηξε παλι μεσα. Αγχχχ.

"Να εισαι ετοιμη στις 8" ειπε και πηρε μια τζουρα. Ποιες λεξεις δεν καταλαβε απο αυτες που ειπα? Ααα καλαα,οτι ναναι.

"Τι δεν καταλαβαινεις απο την προταση,μην τολμησεις και ερθεις στο σπιτι μου?? Ειπα νευριασμενα. Πωω

"Να ερθω να σε παρω και τωρα καληνυχτα" ειπε χαλαρα. Με δουλευει?? Θα τον σκοτωσωωω. Ανοιξα την πορτα και την εκλεισα με δυναμη. Η ωρα ηταν 12. Μπηκα μεσα και δεν ηταν κανεις. Ο μπαμπας μου ερχεται ξημερωματα ή και καθολου καποιες φορες. Τελος παντων παω τουαλετα,κανω τα απαρραιτητα.

Βαζω τις πυτζαμες μου, στελνω μηνυμα στην Εμι να δω αν ειναι καλα. Πλακα πλακα ειναι τυχερη που την πηγε ο Λουκας. Τον θελει κιολας. Λες να την θελει και αυτος? Ειναι πολυ μπερδεμενο αφου την χτυπουσε. Λες να μετανιωσε? Με τις σκεψεις με πηρε ο υπνος.

Τον γλυκο και πανεμορφο υπνο τον χαλασε το γαμημενο κουδουνι. Ποιος σκατα ειναι??? Ο μπαμπας εχει κλειδια. Παω ανοιγω την πορτα με τις κοντες και καλοκαιρινες μου πυτζαμες. Αυτο που βλεπω με νευριαζει αλλα και ταυτοχρονα κατι αλλο νιωθω δεν ξερω πεταλουδες στο στομαχι το λενε??.......

Γεια σαςς νουτελεεες💜 καινουργιο παρτ. Ελπιζω να σας αρεσει. Θα μπει και αλλο πιο μετα.
ΨΗΦΙΣΤΕ,....ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...για περισσοτερα κεφαλαια.

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα