The Bad Boy

By Rozanaaaaa

222K 16.6K 1.8K

Βανα: Ειναι 16 χρονων και παει 2α Λυκειου. Ψηλη ,αδυνατη με ωραιο σωμα. Εχει καστανα μαλλια με γαλαζια ματια... More

Κεφάλαιο 1ο
Κεφαλαιο 2ο
Κεφαλαιο 3ο
Κεφαλαιο 4ο
Κεφαλαιο 5ο
Κεφαλαιο 6ο
Κεφαλαιο 7ο
Κεφαλαιο 8ο
Κεφαλαιο 9ο
Κεφαλαιο 10ο
Κεφαλαιο 11ο
Κεφαλαιο 12ο
Κεφαλαιο 13ο
Ανακοινωσηη
Ανακοινωσηηη
Κεφαλαιο 14ο
Κεφαλαιο 15ο
Κεφαλαιο 16ο
Κεφαλαιο 17ο
Κεφαλαιο 18ο
Κεφαλαιο 19ο
Κεφαλαιο 20ο
Κεφαλαιο 21ο
Κεφαλαιο 22ο
Κεφαλαιο 23ο
Κεφαλαιο 24ο
Κεφαλαιο 25ο
Κεφαλαιο 26ο
Κεφαλαιο 27ο
Κεφαλαιο 29ο
Κεφαλαιο 30ο
Κεφαλαιο 31ο
Κεφαλαιο 32ο
Κεφαλαιο 33ο
Κεφαλαιο 34ο
Κεφαλαιο 35ο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Κεφαλαιο 36ο
Κεφαλαιο 37ο
Anakoinwsh🌷
Κεφάλαιο 38ο
Κεφάλαιο 39ο
Κεφάλαιο 40ο
Κεφάλαιο 41ο
Part 42
Part 43

Κεφαλαιο 28ο

4.9K 423 93
By Rozanaaaaa

(Αλεξ στην φωτο.💜. Αχχχχ😍😍😍)

"Εμμ ειλικρινα Βανα δεν ξερω"λεει και κοιταω κατω. Αρχισα να βουρκωνω. Γιατι το κανει τοσο δυσκολο;;; Επεσε ενα δακρυ και αμεσως το σκουπισα.

"Ενταξει τοτε παω να μαζεψω την κουζινα" λεω και τρεχω στην κουζινα. Κλεινω την πορτα και σοριαζομαι σε αυτην. Το ηξερα. Ηταν γυναικάς γαμωτο σου Βανα. Νομιζες οτι εχεις και ελπιδες. Βανα εισαι ηλιθια. Ξεροκεφαληη. "Μπορεις να σταματησεις να βριζεις τον εαυτο σου και να μαζεψεις την κουζινα;;" Τρελη δεν εχω ορεξη.

Αρχισα να βαζω τα υλικα στην θεση τους και να πλενω καποια πιατα. Οταν τελειωσα επλενα τα χερια μου βγηκα απο την κουζινα. Δεν ειδα πουθενα τον Αλεξ. Μα που στο καλο πηγε;;

"ΑΛΕΕΕΞΞΞ"φωναζω αλλα τιποτα. Που πηγε τωρα;; Καλα δεν με ενδιαφερει τωρα.

Ααα δεν σας ειπαα βρεε. Αυριοο ειναι τα γενεθλια μουυ. Για να δουμε , παλι στο σπιτι θα την περασω; Οταν ημουν με την "μανα" μου δεν με αφηνε να βγω καθολου. Μονο για σχολειο και αν αργουσα νομιζε οτι ημουν με φιλους και με χτυπουσε. Τοτε ημουν μικρη και δεν μπορουσα να αντιδρασω. Αμα ημουν τωρα μαζι της θα την ειχα βρισει για τα καλα. Αλλα θα εφευγα απο εκει.

Παλι καλα που με πηρε ο μπαμπας και φυγαμε απο εκεινο το βασανιστηριο. Μου λειπει πολυ ο μπαμπακας μου. Τον θελω πισω. Ολα πανε καπως στραβα στη ζωη μου. Αλλα μου εμαθε ο μπαμπας μου να ειμαι δυνατη και να μην εγκαταλειπω τιποτα. Οτι αγαπω να το προσπαθω αλλα απετυχα.

Ο Αλεξ δεν με θελει αλλα με εχει μπερδεψει. Γιατι με φιλαει τοτε;; Αχχ ζαλιστηκαα. Με αυτες τις σκεψεις βρεθηκα στο δωματιο του. Μυριζε το αρωμα του. Χωρις δευτερη σκεψη κουκουλωθηκα στο κρεβαταρα του και αγκαλιαζα το μαξιλαρι του. Μυριζοντας το μαγευτικο του αρωμα με πηρε ο υπνος.

[••••••••••]

Ξυπνησα απο μια θαυμασιαα μυρωδιαα. Ανοιξα τα ματια μου και ειδα πανω στο κομοδινο του πρωινο και ενα σημειωμα. Το πρωινο ηταν 2 κρεπες με νουτελα💜 και ενα κακαο. Το σημειωμα εγραφε.

"Καλημερα και Χρονια Πολλα μωρο μου. Να τα εκατοστησεις αγαπη μου. Βγηκα για καφε με τον Λουκα και τον Βασιλη θα ερθω το μεσημερι. Ολο το απογευμα και το βραδυ θα το περασουμε μονοι μας.
Ο θεος σου, Αλεξ!!"

Ειναι και ψωναριτσα. Γλυκουληηςς. Εφαγα λεμαργα τις κρεπες και μετα ηπια το κακαο μου. Σηκωθηκα και ηταν 12:00 το μεσημερι. Σημερα θελω βαλω ενα cute outfit. Ελπιζω να με πιανετε. Λοιποοονννν για να δουμε τι εχει αυτη η ακαταστατη ντουλαπιτσα μου. Ντουλα-Πιτσα. Το πιασατε;; Πιτσααα. ΟΚΚΚ ΣΚΑΩΩΩΩ.

Τελικα εβαλα ενα ψηλοκαβαλο σορτς με μια ασπρη στραπλες κοντη μπλουζα. Εβαλα και απο πανω μια κοκκινη ζακετα. Εκανα τα μαλλια μου ελαφρες μπουκλες.
Εβαλα πουδρα, εντονη μασκαρα και μια λεπτη γραμμη eyeliner. Τελος προσθεσα ενα εντονο κοκκινο κραγιον.

Τελειωσα και πηγα να πλενω τα δοντια μου. Επειτα πηγα στο σαλονι και ανοιξα την τηλεοραση. Καθως εβλεπα μπομπο μαστορα😂 ακουσα κλειδια και γυρισα να δω εναν Αλεξ, Λουκ και Βασιλη. Σηκωθηκα να χαιρετησω και ηρθε μπροστα μου ο Αλεξ δινοντας μου ενα κοκκινο τριανταφυλλο.

"Χρονια Πολλα γατουλα"λεει και κανει κατι που δεν το περιμενα. Μου δινει ενα πεταχτο φιλι στο στομα μπροστα στους φιλους του. Γτφφφ;;; Akwaardd.

"Οπα οπα τι εχετε εσεις οι δυο;;" ρωταει με πονηρο χαμογελο ο Λουκ.

"Τιποτα" λεει ξερα ο Αλεξ και καθεται στον καναπε. Ωστε ετσι Αλεξακο εε;; Θα σε κανονισω εγω.

"Μαλισταα" λεει παρεξενεμενος ο Λουκ και καθονται στον καναπε. Νευριασμενη παω πανω στο δωματιο μου και δονειται το κινητο μου. Ειναι απο την Εμιλυ.

Απο Ωραια Κοιμισμενη:

Χρονια Πολλα κολληταρααα. Να τα εκατοστησεις ρε μαν. Τι λες να το γλεντησουμε σημερα σε κανενα μπαρακι;;

Προς Ωραια Κοιμισμενη:

Ευχαριστω ρε σις. Σορρυ ρε μπρο αλλα θα την περασω με τον βλακα.😒😒

Απο Ωραια Κοιμισμενη:

Οοοοοοοοο...αγαπεεςς διακρινωωω. Οκκ μπορει αυριοο Τσαοο παω προπονηση

Προς Ωραια Κοιμισμενη:

Ελα βλακειες τωρα. Οκκκκ

Κλεινω το κινητο και παω κατω να δω τι κανουν τα καθυστερημενα. Μουαχαχαχαχ. Καθως κατεβαινω τις σκαλες ολα τα φωτα ειναι κλειστα. Ανοιγω την πορτα της κουζινας και ολα παλι κλειστα. Καποιος κλεινει με δυναμη την πορτα με αποτελεσμα να τσιριξω απο την τρομαρα μου.

"Βανα"ακουγεται ενας αισθησιακος ψιθυρος

"Αλεξ;"λεω και νιωθω την ανασα του στον λαιμο του. Δεν βλεπω την τυφλα μου εντομεταξυ.

"Να σε ρωτησω κατι;;" λεει και δινει υγρα φιλια σε ολο μου το προσωπο.

"Ναιι" αναστεναζωω.

"Βανα...θες να γινεις το κοριτσι μου;;

ΤΙΙΙΙΙΙΙ;;;; ΓΤΦΦΦ;;; ΜΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΕΕ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕΕ. ΜΕ ΧΑΝΕΤΕΕ. ΑΧΧΧΧΧ ΘΕΕ ΜΟΥ.

Γεια σας Νουτελεεςς💜💜

Μεγαλοο κεφαλαιοο δν εχετε παραπονο. Πιστευω💪

Αραγε τι θα απαντησει η Βανα;😊😊
Θα το μαθετε αυριο. Μουχαχαχαχ. (Σατανικο γελιο και ετσι😂)

Ελπιζω να σας αρεσε το κεφαλαιοο✌✌✌

Αν σας αρεσε το παρτ μην ξεχασετε να σχολιασετε και φυσικα να ψηφισετε για περισσοτερα κεφαλαια💖💚

Love you Nutelleess😍😍💝


Continue Reading

You'll Also Like

2.2K 592 42
Μέρος Πρώτο:Η ζωή της ήταν ήρεμη, στην επαρχιακή πόλη του εξωτερικού όπου έμενε μαζί με τον άντρα της. Ο γάμος της ήταν λευκός αλλά δεν την πείραζε τ...
399 37 7
" Μείνε μακριά μου!" Ούρλιαξε και βρόντηξε την πρώτα πίσω της. Η εικοσάχρονη Ίζαμπελ Γουίλσον αποφασισμένη να εξιχνιάσει τον φόνο του μικρού αδελφού...
406K 15.9K 31
Λίνα και Άρης. Άρης και Λίνα δύο διαφορετικοί χαρακτήρες που θα αναγκαστούν να μοιραστούν το ίδιο σπίτι λόγο τον γονιών τους. Τι θα γίνει όταν μια μέ...
Her Ginger Boy By Malfoy

Science Fiction

25.1K 1.4K 48
Angela ένα κορίτσι που έχασε τους γονείς σε μικρή ηλικία λόγω του Voldemort και αναγκάζεται να ζήσει με την οικογένεια Malfoy. Ολα άλλαξαν στα 14 της...