The Bad Boy

By Rozanaaaaa

222K 16.6K 1.8K

Βανα: Ειναι 16 χρονων και παει 2α Λυκειου. Ψηλη ,αδυνατη με ωραιο σωμα. Εχει καστανα μαλλια με γαλαζια ματια... More

Κεφάλαιο 1ο
Κεφαλαιο 2ο
Κεφαλαιο 3ο
Κεφαλαιο 4ο
Κεφαλαιο 5ο
Κεφαλαιο 6ο
Κεφαλαιο 7ο
Κεφαλαιο 8ο
Κεφαλαιο 9ο
Κεφαλαιο 10ο
Κεφαλαιο 11ο
Κεφαλαιο 12ο
Κεφαλαιο 13ο
Ανακοινωσηη
Ανακοινωσηηη
Κεφαλαιο 14ο
Κεφαλαιο 15ο
Κεφαλαιο 16ο
Κεφαλαιο 17ο
Κεφαλαιο 19ο
Κεφαλαιο 20ο
Κεφαλαιο 21ο
Κεφαλαιο 22ο
Κεφαλαιο 23ο
Κεφαλαιο 24ο
Κεφαλαιο 25ο
Κεφαλαιο 26ο
Κεφαλαιο 27ο
Κεφαλαιο 28ο
Κεφαλαιο 29ο
Κεφαλαιο 30ο
Κεφαλαιο 31ο
Κεφαλαιο 32ο
Κεφαλαιο 33ο
Κεφαλαιο 34ο
Κεφαλαιο 35ο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Κεφαλαιο 36ο
Κεφαλαιο 37ο
Anakoinwsh🌷
Κεφάλαιο 38ο
Κεφάλαιο 39ο
Κεφάλαιο 40ο
Κεφάλαιο 41ο
Part 42
Part 43

Κεφαλαιο 18ο

4.6K 377 9
By Rozanaaaaa

(Εμιλυ και Βανα💜💜)

"Ρε Εμιλυυυ. Δεν θελω να συγκατοικησω μαζι του. Δεν χωνευει ο ενας τον αλλον,τι δεν καταλαβαινεις;;" κλαψουριζω στην Εμιλυ.

"Βανα σκασε και μπες μεσα" μου λεει και με σπρωχνει μεσα στο σπιτι. Οταν μπηκαμε μεσα ειδαμε τον βλακα να καθεται στον καναπε και να καπνιζει. Παρατηρησα το σπιτι. Ηταν βαμμενο μαυρο με ασπρες αποχρωσεις. Επικρατουσε ενα χαος. Μπλουζες και μποξερακια κατω στο πατωμα και πακετα τσιγαρου παντου. Αμα δεν ηταν ο τελευταιος θα εφευγα απο εδω.

"Λοιπον εγω θα σας αφησω να τα πειτε και αυριο θα ερθει το φορτηγο να φερει τα πραγματα σου" λεει χαμογελωντας και φευγει. Εγω εχω μεινει ορθια να τον βλεπω.

"Αν θες κατσε δεν μου αρεσει να με κοιτανε επιμονα" λεει. Αχχχ τι ψωναρα θεε μου. Αμα του ριξω ενα βαζο στο κεφαλι εγω θα φταιω;;

"Μαλακα" ειπα ψυθιριστα για να μην ακουσει.

"Τι ειπες;;" ρωταει νευριασμενα.

"Τιποτα τιποτα" λεω και καθομαι απεναντι του σε μια πολυθρονα.

"Λοιποοονν....θα υπογραψεις κατι χαρτια για την συγκατοικηση, ειναι σε εκεινο το τραπεζι." λεει και μου δειχνει ενα τραπεζι λιγο πιο διπλα του. Πηγαινω εκει στο τραπεζι και σκυβω να υπογραψω. Νιωθω το βλεμμα του πανω μου και γυριζω. Κοιταει τον κωλο μου ο ανωμαλος.

"Τρεχει κατι;;" ρωταω με σηκομενο φρυδι.

"Ναι" λεει και χαμογελαει πονηρα.

"Να μαθω και εγω??" ρωταω

"Οχι" λεει αποτομα και γυριζει το κεφαλι του καθως παιρνει μια τζουρα απο το τσιγαρο. Υπεγραψα και καθησα παλι στην πολυθρονα.

"Θα μπουν καποιοι κανονες" λεω και με κοιταζει περιεργα.

"Ακουω" λεει

"Πρωτων δεν θα καπνιζεις μεσα στο σπιτι"λεω και με διακοπτει

"ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ!!" λεει φωναζωντας

"Ενταξει τιγρη, μην με φας"λεω και συνεχιζω"Δευτερον θα μοιρασουμε τις δουλειες του σπιτιου. Τριτον δεν θα φερνεις τις τσουλες στο σπιτι. Τεταρτον το δωματιο ειναι ιδιωτικος και οταν λεω ιδιωτικος το εννοω. Θα χτυπας οτι και να γινει την πορτα για να μπεις. Αυτα προς το παρων" λεω και τον κοιταω που ειναι ετοιμος να κοιμηθει. Τι βλακας.

"Δεν καταλαβα και πολλα αλλα υγιεια. Λοιπον εχω και εγω δικους μου. Δεν θα φερνεις και εσυ γκομενους. Θα φερνω φιλους δεν θα σε ρωτησω." λεει

"Αυτα;;" ρωταω

"Προς το παρων ναι" λεει και σηκωνεται" ελα να σου δειξω το δωματιο σου" λεει και τον ακουλουθω που ανεβαινει τις σκαλες. Εχει 3 πορτες.

"Αυτο εδω ειναι το δωματιο σου και διπλα ειναι το μπανιο μας. Απεναντι ειναι το δικο μου. Τωρα κανε οτι γουσταρεις εγω θα βγω και θα γυρισω μεσανυχτα. Μπορει και καθολου" λεει και κατεβανει τις σκαλες.

Μαλισταα. Τι ανωμαλος. Αμα ειναι χαλια το δωματιο μου θα κανω ανακαινηση. Ανοιγω διστακτικα την πορτα και ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ. Οι τοιχοι ειναι βαμμενοι με ασπρο και μωβ. Λογικα παιρνει μονο κοριτσια. Πωω μονκ για πηδημα. Εμενα ομως δεν θα με πειραξει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα.

Αυριο θα φερουν τα πραγματα μου και δεν εχω τιποτα. Ειναι 12 η ωρα και σκεφτηκα να παρω μια μπλουζα απο τον Αλεξ. Πηγα στο δωματιο του και ειδα ολο το δωματιο βαμμενο μαυρο. Ενα διπλο κρεβατι με δυο κομοδινα, ενα γραφειο και μια ντουλαπα. Παω στα κομοδινα μπας και εχει κανενα μποξερακι. Εγω δεν φοραω το ιδιο εσωρουχο.

Ανοιγω το συρταρι του κομοδινου και Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ. Τι στο διαολοο???? Πεντε πακετα με προφυλακτικα. Το κλεινω κατευθειαν. Αλλο τι θα δω σημερα.

Παω διστακτικα στην ντουλαπα φοβουμενη τι θα αντικρισω. Ανοιγω και βλεπω μπλουζες,παντελονια και μποξερακια. Ωραιαα. Παιρνω μια ασπρη μπλουζα που λογικα θα ειναι λιγο πιο κατω απο τον πισινο μου. Εμμμ θα παρω και ενα μαυρο μποξερακι Calvin Klein. Παιρνω μια πετσετα για μπανιο που θελω να κανω. Βγαινω απο το δωματιο κατευθυνομενη στο μπανιο.

Ξεντυθηκα και αφησα το νερο να κυλησει σε ολο μου το σωμα. Γεμισα την μπανιερα και ξαπλωσα. Εκλεισα τα ματια μου και σκεφτηκα την ζωη μου. Ο μπαμπας μου εφυγε. Με αφησε μονη μου. Δεν θα συγχωρεσω ποτε την δηθεν μανα μου που μονο μητερα δεν ειναι. Ουτε τηλεφωνο ουτε τιποτα εδω και τοσα χρονια.

Με τοσες σκεψεις αποκοιμηθηκα. Ξυπνησα μετα απο 2 ωρες. Γιατι κοιμηθηκα τοσοο?? Σηκωθηκα , σκουπιστηκα στο σωμα και στα μαλλια. Εβαλα το μποξερακι του, το μαυρο μου σουτιεν και απο πανω την ασπρη μπλουζα του. Γαμωω φαινονται ολα. Ειναι διαφανη. Φαινεται η κοιλια μου το σουτιεν και το μποξερακι. Αν ειναι δυνατον γιατι παιρνει τετοιες μπλουζες.

Τις σκεψεις διεκοψαν γελια. Τωρα δεν προκειται να παω να παρω αλλη μπλουζα θα με δει. Τελος παντων ετρεξα γρηγορα στο δωματιο μου και εκλεισα την πορτα. Ξαπλωνω στο κρεβατι και παιρνω το κινητο μου. Ειναι 3:30. Δεν νυσταζωω. Μπαινω φβ, ινσταγκραμ και γουατπαντ να διαβασω κατι. Μετα απο λιγο το εκλεισα οπως εκλεισα και τα ματια μου.

Καθως με επαιρνε σιγα σιγα ο υπνος ακουσα πολυ δυνατα βογκητα,αναστεναγμοι και φωνες. Αφου του ειπα να μην φερνει τσουλες εδω. Θα δει αυτος αυριο. Δεν σταματουσαν. Ελεοος. Για ονομα του θεου ποση ωρα κανουν. Αλλαζα συνεχεια πλευρο και ακουγα τα αηδιαστικα βογκητα.

Εε δεν γινεται αλλο. Σηκωθηκα με πολλα νευρα και ανοιξα την πορτα με δυναμη. Βγηκα και ανοιξα αποτομα την πορτα του. Παλι καλα ηταξ σκεπασμενοι με το σεντονι και εκαναν...αυτο που εκαναν. Οταν ανοιξα στραφηκαν σε μενα.

"ΓΑΜΩΤΟ ΣΑΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΑΣ ΤΡΥΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΒΟΓΚΗΤΑ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΣΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΛΑΚΑ, ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ" λεω και φευγω κλεινοντας με δυναμη την πορτα. Μπηκα στο δωματιο και ξαπλωσα στο κρεβατι. Οι φατσα της αλλης ηταν φοβισμενοι με γουρλωμενα ματια. Ο Αλεξ ομως οταν μπηκα με κοιταξε απο πανω μεχρι κατω. Η μπλουζα του μου ηταν κοντη. Μετα αρχιζε να νευριαζει.

Παλι καλα σταματησαν. Ακουσα τον χαρακτηριστικο ηχο της εξωπορτας να ανοιγει και να κλεινει. Μετα ακουγα βαρια βηματα να ερχονται προς το δωματιο.

Ωχχχ οχιι. Θα με βρισει και μετα θα με σκοτωσει. Πωωω τι ηθελα και μπηκα εκει μεσα.
"Καλο παραδεισο να εχεις Βανα" μονολογω και κλεινω σφιχτα τα ματια μου.

Γεια σααςς νουτελεες💜💜
Αλλο ενα κεφαλαιο ανεβηκεε💜
Σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τα σχολια και τους ψηφους σας.💜💜

Love youuu💜

Continue Reading

You'll Also Like

59.8K 2.5K 28
"Είσαι πολύ γλυκουλα όταν το κανεις αυτό" Με είπε κοιτώντας τον ουρανό "Ποιο αυτό;" Τον ρώτησα "Που τραυλίζεις και κοκκινηζεις" Ολοκληρωμένη 1...
6.6K 615 18
Όλοι ξέρουν τη διάσημη ιστορία του Τζέιμς Ντάσνερ ''The Maze Runner''. Αν όμως τα πράγματα εξελίσσονταν διαφοορετικά; Αν μετά την Τερέζα έφτανε κι άλ...
13.3K 1.6K 23
" «Σ' αγαπώ! Πάντα θα σε αγαπώ!». Οι τελευταίες λέξεις που σου ψιθύρισα πριν κλείσεις τα μάτια σου για πάντα. Από εκείνη τη μέρα έπαψα να υπάρχω. Από...
110 29 5
"Ένα μοιραίο επιστημονικό λάθος είναι αυτό που θα προκαλέσει μπορεί να πει κανείς το τέλος της ανθρωπότητας . Η επιβίωση είναι ο μόνος στόχος των ζων...