36. 'T laatste hoofdstuk..

106 9 1
                                    

Ik kniel naast hem neer en probeer de speer uit zijn borst te trekken. Bij iedere keer dat ik trek word ik bozer en Silver schreeuwt het uit van de pijn. 'Ik ga het niet halen Lif' zegt hij. 'Je moet! Je moet blijven! Silver!' Ik schud 'm heen en weer wat geen zin heeft. Silver sluit zijn ogen. Ik ga met mijn hand over de speer en kijk om me heen. Ik loop naar het raam en kijk naar buiten. Ik zie iemand op het dak zitten en klim naar de persoon toe. Niet verbazend dat het Drake is. Hij kijkt me met een glimlach aan. 'Knap werk hé?' 'Heb jij..' 'Ja'

Er gaan stemmen door mij heen. Vermoord hem! Doe het! Hij heeft het gedaan!!
Ben je gek!? Je gaat hem toch niet vermoorden!
Lif, laat hem leiden!

Dan doe ik iets onverwachts. Ik duw hem van het dak af en spring zelf ook naar benden. Drake staat langzaam op. 'Wat markeert jou!?' Schreeuwt hij. 'Dat kan ik beter aan jou vragen. Jij hebt Silver vermoord!' 'Hij is niet dood, hij leid alleen!'
Ik trap hem een keer in zijn maag en hij duikt in elkaar. 'Wil je me nu nog?' Vraag ik. 'Ja!' Roept hij. 'Klootzak!' Ik begin te huilen en klim terug naar boven.
'Lif kom terug!' Is het enige wat ik hoor voordat ik het raam in ben geklommen en het heb gesloten. Ik zie Silver op de grond. Meteen krijg ik spijt dat ik weg ben gegaan. Ik ga naast hem zitten en tik zijn hoofd op en leg het op mijn been. 'Silver' fluister ik.
'Lif..' Klinkt het achter me. Ik kijk op en zie Frank staan. 'Ik help je' is het enige wat hij zegt. Hij rukt de speer uit de borst van Silver. 'Jij zult hem moeten vermoorden.'
'Ik ga mijn vriend niet vermoorden, over m'n lijk!' 'Lif vermoord hem! Anders sterft hij van de pijn. Wil je dat?' Ik knik van nee.
Ik kniel naast hem neer ik zet mijn tanden in zijn fel. Ik proef zijn bloed. Even later is het geen levende Silver. Maar dood...
'Goed gedaan.' Met die woorden verlaat Frank mijn huis.
Ik verberg mijn hoofd in mijn handen. Ik heb hem vermoord! Ik heb mijn soort van man gewoon gedood! Wat voor'n iemand ben ik wel niet!? Ik haat mezelf! Als ik Silver heb gedood moet ik ook gedood worden.
Ik sta op en loop naar de keuken. Ik pak het scherpe vlees mes uit de la en kijk voor de laatste keer de keuken en huiskamer rond. 'Vaarwel' zeg ik in het niets.
Ik loop terug naar de kamer waar Silver ligt. Ik zet het mes ik mijn arm, nek, en borst. Ik sluit mijn ogen en wacht af.

POV Drake.

Ik heb haar laten gaan. Alweer! Ik haal een hand door mijn haar en spring het dak van Lif op. Ik ga voor het raam zitten en zie Lif bloedend en Silver? Silver is dood. Lif weet ik niet.. Ik trap het raam in en een scherf vliegt recht in het hart van Lif. Nú is het helemaal over. Twee doden op één dag, door mij!

The End.

++++++++++++++++++++++++++++++

Hii Sweethearts,

Treurig eind. Ik weet het.
Ik dacht zo:
'Veel boeken eindigen goed. Het zal ook wel eens leuk.. Nou ja, leuk ook weer niet. Maar dat het slecht of anders dan anders afloopt. Dus vandaar.. Mocht je vragen hebben, je mag ze stellen!

Na dit hoofdstuk volgt het Dankwoord.

Love you all
Stay strong
Be strong
Stay alive

xxxx

MAUD_LOVER

Vampire life..Where stories live. Discover now