20

95 12 0
                                    

Hij beweegt af en toe met zijn hoofd heen en weer alsof hij een elektronische schrok krijgt, wat er schattig uitziet. Het lijkt dat ik hem al jaren ken, maar 't is pad één dag. Hij doet mij lachen. Hij kwam ook zó leuk over toen hij zichzelf voorstelde, zo enthousiast. Ik weet niet wat hij met me doet, maar in ieder geval iets.
Ik sluit mijn ogen zoals ik dat gewoonlijk doe. Maar dit keer omdat ik ergens aan moet denken. Iets wat speciaal is voor mij. Natuurlijk, de ketting van mijn oma! Die ben ik vergeten, thuis, bij mijn ouders. Waarom denk ik daar nu aan? Dat was toch niet zó héél belangrijk? Ik bedoel, ik heb ergere dingen aan m'n hoofd. Ik probeer op te staan, wat niet echt gaat lukken aangezien hij tussen mijn benen ligt.

Ik leg mijn handen tegen zijn rug aan en duw hem omhoog. Ik sta snel op en laat Silver op de grond liggen.
Ik ren weg, weg uit deze kamer. Ik knal tegen een meisje aan wat met hete koffie loopt. 'Jezus, kijk uit trut!' Roep ik terwijl de koffie over het shirt morst. 'Sorry, gaat het?' Vraagt ze bezorgd. 'Als jij een eind opdonder dan denk ik het wel, ja.' Zeg ik bot terug. Ze kijkt me beledigd aan en raapt de bekertjes op en loopt met snelle passen weer terug waar ze vandaan kwam.

Ik kijk haar na en loop verder. Ik kom uit bij een raam en probeer hem open te breken. Aangezien de deuren deugt zitten en het nacht is, kan ik niet weg..
Ik duw met volle gewicht het raam open en val bijna naar buiten. 'Jazes!' Roep ik. Ik ren naar het hek toe en klim naar boven en spring er vervolgens overheen. 'Ze zullen met écht niet gaan missen.' Zeg ik tegen mezelf. Ik ren over de lange wegen waar geen einde aan komt.. Onder het rennen krijg ik allemaal gedachtes en beelden te zien in mijn hoofd. Ik wordt gek! Ik voel ogen in mijn rug branden van mensen die nog op straat lopen.
Ik stop met rennen omdat ik aan Ron moet denken. Hij kan dood zijn! Spookt er door mij hoofd heen. Mijn ogen gaan rood staan en meteen krijg ik zin in bloed. Ik kijk naar een groepje giechelende meiden en ik loopt er naar toen.

'Hee' zeg ik. De meiden beginnen te giechelen. 'Kan ik één of meerdere mee nemen van jullie?' Vraag ik.
'Ja hoor, je mag ons allemaal!' Zegt een meisje met viezige vette haren. Ik sleur haar mee en vermoord haar achter een gebouw. De andere meisjes zes meisjes volgen. Ik laat ze allemaal liggen en ren naar een volgende groep. Ik vermoord ze alle zes. Dit ik betere bloed. Waarschijnlijk omdat er alcohol in het bloed zat. Ik kijk nog een keer naar de groep mensen die vermoord op elkaar liggen. Opnieuw grijns ik.

Vampire life..Where stories live. Discover now