28

92 13 2
                                    

L: ik herhaal, hij is bij Gwen!
M: ik weet heus wel hoe jou vriendje er uitziet hoor. Heeft hij een zwart shirt aan en een spijker broek aan?
L: ja...
M: oké.. Sterkte.
Ze hangt op en ik gooi mijn telefoon door de kamer en zak langs de muur op de grond. Gebeurd mij niet twee keer! Denk ik bij mezelf. Ik sta op en app Mirre waar het feest is. Ik krijg al snel antwoord terug en bedank haar. Ik loop mijn kamer in en pak een zwart jurkje en pumps. Ik tut mezelf nog wat op en krul mijn haren.
Ik bewonder het resultaat en pak een klein tasje met spullen wat ik altijd mee naar feestjes neem. Mijn kapotte mobiel neem ik natuurlijk ook mee. 'T is mijn tweede liefde. Maar S het zo moet eindigen met Silver dan word-ie gewoon mijn eerste lover. Niet letterlijk natuurlijk!

Ik loopse deur uit en steek de straat over. Ik roep om een taxi en stap in. Ik geef het adres en we rijden er naar toe.

*kwartier later*

Ik stap uit en betaal de chauffeur die mijn geld terug geeft. Ik kijk hem verbaasd aan en hij geeft zijn mobile nummer. 'Als je me nog we keer nodig hebt weet je me te bereiken. Ik knik en glimlach dankbaar naar hem. Ik schat hem rond een jaar of twintig. Hij was in ieder geval niet lelijk.

Ik open de poort van het feest en loop naar binnen. Muziek klinkt door de boxen en overal zijn feestende tiener mensen. Een paar jongens proberen mijn aandacht te trekken maar ik negeer ze natuurlijk. Ik wring mezelf tussen de menigte.

Na vijf minuten heb ik Silver gevonden. En inderdaad.. Zoenend! Ik kijk hoe zijn lippen tegen die van haar zijn geplakt. Ik twijfel geen moment en trek Silver los. 'Je zoent verdomme en meisje! En ook nog van het mensen leven!? Gast, je bent ziek hierboven!' Ik wijs ondertussen naar mijn hoofd. Silver kijkt mij geschrokken aan en wilt mijn arm pakken. Zijn actie mislukt. Ik ren weg.

Ik ren weg. Weg van dit feest. Kan ik nog meer ellende krijgen! Ja..

Een auto komt toeterend aanrijden maar ik zie hem natuurlijk weer te laat. Ik hoor alleen een harde klap en daarna vallen mijn ogen tot zwarte vlekken.

------------

O mijn god, Engeland! Nederland i'm back!

YAY!

Vampire life..Where stories live. Discover now