26

95 13 1
                                    

Ik wacht in de aula op Silver. Mirre, Alex en Sofie kom aan gelopen en wachten samen met mij mee. 'Waar wachten we eigenlijk op?'
'Silver.' Geeft Mirre als antwoord.
Ik trek een wenkbrauw op. Maar stel geen vraag.
'Mijn hemel, hij is zo knap! Ze zeggen dat hij écht héél romantisch is!' Dringt Sofie aan.
Ik word rood. Romantisch? Meent ze dat nou echt? Ik vind hem niet echt een typ voor romantisch.. Nou ja, ik moet het maar met haar worden doen.

Silver komt blij aangelopen zodra hij mij heeft gezien. Er stapt iemand voor hem en blijkbaar begint die gene te praten want Silver knikt en kijkt naar mij. Ik probeer oogcontact te leggen maar hij heeft er geen oog voor. Ik geef het op en richt mijn aandacht op mijn vriendinnen.
'Hee, kan ik met een van jullie mee?' Vraagt Mirre. Ik begin te twijfelen. Kan ze dat? Kan ik een gewoon mens mee naar huis nemen zonder dat iemand het door heeft en haar dood bijt? Ik wil graag een gewoon mens zijn. 'Lif, kan ik dan bij jou?' Ik kijk haar verward aan 'huh.. wat?'
'Of ik met jou mee naar huis kan.'

'Lif heeft afleiding nodig, laten we gaan shoppen.' Stel Alex voor.
We knikken alle drie tegelijk.
'Ik moet nog ff naar Silver'
Ze knikken en giechelen.

Ik tik Silver bij zijn schouder aan maar door heeft hij het niet. Ik geef hem een kusje en gelijk is hij bij. 'Wat is er, mis je me, heb je te weinig aandacht van me?' Vraagt hij met een knipoog. Ik lach. 'Nee. Ik ga met de meiden naar de stad. Moet ik nog iets mee nemen?' 'Ja, mij!' Ik kijk twijfelend naar de meiden. 'Wacht even'

'Silver wilt mee..'
'Leuk, dan nemen wij onze boy's ook mee!'
'Weet je het zeker?'
'Ja natuurlijk weten WE het zeker!' Lacht Mirre.

Ik loop terug naar Silver die met me vragen maar bijna smeken aan kijkt. 'Mag het?'
'Ja' 'yay, dan gaan we!' Zegt hij als een klein kind die een lolly krijgt.

*eenmaal in de stad*

'Kom, dan gaan we naar de V&D daar hebben ze mooie accessoires!' Zegt Alex.
We lopen de V&D binnen en staan bij het Sieraden.
Ik zie een mooie ring en kijk er naar. 'Wilt u hem anders passen?' Vraagt de vrouw achter de toonbank. Ik knik van nee maar Silver zegt dat ik het toch moet doen. De vrouw lacht naar Silver en haalt de ring. Ze opent het doosje en haalt 'm er uit en doet hem om bij mij. Het is een ring van echt zilver met zeven diamanten. 'Hij staat je echt prachtig!' Roept Silver. Ik glimlach naar hem.

Ik doe hem weer af en geef hem terug aan de vrouw. 'Ik moet even naar het toilet.' Zeg ik tegen de meiden en jongens. Ze knikken en ik loop door de mensen massa naar de toilet.
Ik betaal netjes zoals een mens dat normaal hoort te doen. Ik doe snel mijn behoefte en was twee keer mijn handen. Ik droog ze snel en loop terug naar de anderen. 'Ben er weer' 'oké' 'zullen we wat eten?' Stelt Max voor (vriend van Mirre) we knikken instemmend en gaan met de roltrap naar boven. 'Lopen jullie maar al vast. Lif en ik blijven even hier kijken.' Zeg Alex.

'Ik wil Stan wat geven.. Weet jij wat hij lekker zou vinden?'

'Nou we staan bij de parfum afdeling dus waarom geen parfum?'
'Welke geur?'
'Bruno Banani, James Bond, Boss, Calvin Klein, Mexx.. Weet ik veel'

Ik kijk ondertussen wat voor mezelf en kom bij Chanel uit. Ik pak een flesje en spuit wat op m'n pols en laat het tien seconden intrekken. Mmm, deze ruikt lekker! Chanel chanced Edit. Lees ik. Ik pak de grootste en reken af. Ik koop voor Silver een Calvin Klein parfum. Alex heeft ondertussen James Bond gedaan en voor haar zelf Christina.
Morgen is het 14 Februari. Valentijn dag.

Vampire life..Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum