29

93 9 2
                                    

"Hee everyone! Hoofdstuk 29 hierrrooo!
OMG, het is zo snel gegaan.
(Met dank aan mijn fantastische lezers!!)
Ik dacht echt zo;
'Zal ik dit plaatsen? Ik wed dat niemand dit boek gaat lezen. Misschien, mijn nicht en daar het buurmeisje van en misschien een vriendin van mij.. Maar nooit zo gedacht 308 LEZERS! WTF!

Thanks voor alle: Reactie's/Stemmen/LEZEN!
Wow, dit lijkt net of ik het boek ga beëindigen of zo.. Weird! Laterrzz!
Love you all!
----------------------------------------------------

Mijn ogen open ik langzaam. Ze zijn zwaar. Zo zwaar als een baksteen die vanuit de lucht in je armen terecht komt terwijl je er niets vanaf wist dat ie zou vallen. Misschien zijn die zinnen we te overdreven maar alsnog dan kan ik het tenminste ergens mee vergelijken.. Soort van.
Ik open mijn ogen nu helemaal en kijk om mij heen. Ik lig in bed. Niet mijn bed maar een doodskist bed. De deur gaat open en dicht met een klik en mijn aandacht valt op die persoon die binnenkomt. 'Ah, u bent wakker.' Hoor ik een man zeggen. 'Ik neem aan dat u de dokter bent?' Vraag ik.
De man lacht en zijn hoek-tanden zijn duidelijk zichtbaar. 'Ik ben inderdaad de dokter. De heer Richardson heeft u hier gebracht. Kent u die persoon misschien?'
'Silver?'
'Ja, u geheugen is weer goed herstelt van het auto-ongeluk. Ik hoop dat u zich echt laat verbeteren in het verkeer.'
Ik knik. 'Mag ik dan nu naar huis?'
'Alles is verder in orde. Uw wonden zijn prima en snel genezen en uw verstand is ook gewoon normaal. Dus, u mag naar huis'
Ik schud de hand van de dokter en sta op van het bed en loop- alsof er niets gebeurd is- de kamer uit. Op de gang zie ik Silver, Drake, Ferdinand, Fin, Stan, Roy en Gwen zitten.
'O mijn hemel!' Roep ik blij.
'Je hebt geluk, je was er bijna niet meer geweest. Je hebt drie dagen geslapen.'
'H-heb.. B-ben, ik heb Valentijn dag niet meegemaakt!!!' Schreeuw ik verdrietig.
'Sssh, 't is goed. We vieren het wel'
Ik knik.
'Laten we wat gaan drinken.' Zegt Drake nadat ik iedereen een knuffel heb gegeven. Maar toch één iemand niet heb geknuffeld en nu zielig en stilletjes achteraan loopt. Ja. 'T is onze Silver!
Hij mag best weten en voelen dat ik boos op hem ben. En op Drake trouwens ook. Maar daar.. Daar kan je makkelijk mee opschieten dus vandaar. Maar met Drake heb ik ook nog niet alles uitgepraat. Dus ik denk dat ik dag binnenkort wel ergens een keer ga doen.
We nemen plaats e bestellen wat te drinken. Binnen achttien seconden staat het op tafel omdat iedereen hier in vampier-snelheid werkt. Ik neem wat van mijn bloedsap en zet het glas weer terug. Er worden twee handen voor mijn ogen gedaan en ik word ergens naartoe geleid. Maar waar naar toe? Dat kan ik dan weer net niet zien.
-------------------------

Ik moet even reclame maken:

'Lees alsjeblieft ook mijn andere boeken. Bijvoorbeeld, Way he's. Daarna 'Way He's deel 2. Je kunt ook gewoon op mijn profiel kijken.

Lees de boeken van LoveleyKevin.

Psst; hou je van One Direction? En dan ook nog van Louis Tomlinson?

Lees het boek: Sexlesions ft Louis Tomlinson.

Hij staat op LoveleyKevin haar profiel maar is door @Maud_lover en LoveleyKevin geschreven! So.. Verder heb ik niks meer te vertellen! Latterrzz!!

Vampire life..Where stories live. Discover now