Jste se nějak domluvili? Jeden jen spodek a druhý jen vršek?"

68 7 2
                                    

Plačící den se nedá prožít jinak než v posteli. Blbost. Někdy jsem za svou bláznivou stránku přeci jen ráda. Po druhém filmu se nám blížila hodina oběda, což znamenalo, že většina našich spolužáků i přes nepříznivé počasí odešlo do centra s dospělým doprovodem. Nechtěla jsem se koukat na další film, i přes to, že se mi takové mazlení u filmu velice líbilo, nudila jsem se. ,,Nepůjdeme se projít na pláž?" navrhla jsem. ,,Na pláž? Vždyť prší," uchechtl se a odhrnul pramen z mého obličeje. Ohrnula jsem spodní ret a zadívala se mu do očí. ,,Co zkoušíš prcku?" ušklíbl se a já se pousmála. ,,Prosím. Pojďme se projít," objala jsem ho a ucítila, jak se zasmál. Srdce mu začalo bít rychleji a já si tohle chtěla vštěpit do paměti. Kdy se usmívá, kdy je se mnou, kdy mne objímá. ,,No dobře," povolil po chvilce a já se sama pro sebe zasmála. Vyletěla jsem z postele, jako namydlený blesk a přešla ke skříni. Natáhla jsem se pro bílé triko s potiskem a obyčejné černé legíny. I přes to, že tam jemně poprchávalo teplota se stále držela celkem vysoko. ,,Jen se převleču," vyhrkla jsem a zavřela se do koupelny. Slyšela jsem jeho smích a rychle se převlékla. ,,Takže před chvilkou to byl největší bručoun na světě a teď chceš dovádět v dešti?" utahoval si ze mne a já se pozastavila. ,,Takže radši mám být depka?" zeptala jsem se ho a zavřela dveře z koupelny a tím jsem se dostala do jeho blízkosti. ,,No nechci, aby jsi byla depka, ale tak ležení u filmu s tebou bylo hodně fajn," usmál se a pohladil mne po tváři. Cítila jsem, jak celé mé tělo doslova brečí. ,,Tak já jsem přece supel," řekla jsem a on se na mne podíval. ,,Ty jsi supel supel," řekl tiše a já se mu na malou chvilku zadívala na rty. Bylo hrozné držet se tak zkrátka. ,,Tak půjdeme?" řekl a já přikývla. ,,Nebude ti zima?" zeptal se. ,,Snad ne," řekla jsem. ,,Ještě, že mám tu mikinu. Kdyby náhodou," řekl a já přikývla. ,,Budeš zachránce?" ušklíbla jsem se. ,,Já jsem vždycky," řekl poklidně a já se zasmála. Zamknuli jsme za sebou dveře a vydali se vstříc menšímu dešti přímo k pláži. Bylo až neskutečné jak velké ticho tu převládalo, když všichni byli zalezlí u sebe doma. Koho by taky napadlo jít na pláž v dešti.

Došli jsme tam celkem za dlouho. Nevím, co to do něj vjelo, ale co pět sekund jsem myslela, že mě ulechtá k smrti. Nakonec jsme k vodě přeci jen došli. Sundala jsem si své boty a vzala je do pravé ruky. To samé udělal i Dejv a šli jsme vedle sebe podél pláže. ,,Je to zvláštní," řekl. ,,Jakože co?" zeptala jsem se a koukla na něj. ,,No, že ti ještě není zima," ušklíbl se. ,,Ne, zatím mi je teplo. Proč?" stále jsem nechápala pointu této konverzace. ,,Ty sis vzala telefon?" zeptal se. ,,Ne, tak máš ho ty. Tak na co?" řekla jsem ,,Proč?" zeptala jsem se a podívala se na něj. Na tváři mu pohrával jeden z jeho typických úšklebků a já vykulila oči. ,,Mám tě tak moc rád Chriss," řekl a přesně v tu chvíli se jeho ruce setkaly s mým pasem. ,,Ne!" vyjekla jsem a cítila, jak do mě celou silou tlačí. Studená voda mi dosahovala skoro až po kolena a já vypískla, když vlna smáčela můj zadek. Děkovala jsem v duchu sama sobě, že jsem stihla hodit boty na písek. Nechtěla jsem je nechat odplavat do mořských hlubin. ,,Já tě normálně utopím," vyjekla jsem a skočila po něm, čímž jsme se oba dostali pod vodu. Davidovi ruce se obmotaly kolem mého těla a následně jsme se vynořili nad hladinu. ,,Ty jsi trdlo," zasmál se. ,,Proč?" ohrnula jsem spodní ret a přitiskla se k němu. ,,Já tě nechtěl shodit celou,. Vždyť ti bude zima," cvrnknul mne do nosu a já protočila oči. ,,To je fuk. Náhodou ta voda je celkem teplá," řekla jsem a pustila se jej. Plavala jsem trošku dál a jeho měla v patách. ,,Kam to plaveš? Vždyť tam už nedosáhneš," řekl a já se na něj otočila. Měl pravdu byla jsem celkem daleko od pevniny. Snažila jsem se doplavat zpět k němu, ale kvůli silným vlnám mi to šlo těžce. Začala jsem jemně panikařit, ale během chvilky jsem ucítila, jak mne silně zatáhl k sobě. ,,Není zrovna počasí na to plavat daleko, chceš aby se ti něco stalo?" řekl to, jakoby byl můj rodič. Přitáhla jsem si ho do objetí a byla neskutečně ráda za tu, že tu se mnou momentálně je. ,,Já vím," vzdychla jsem. ,,Děkuji," řekla jsem a podívala se mu do očí. ,,Vždyť se nic nestalo. Já už si zvykl na to, jak moc velké trdlo jsi," usmál se a pohladil mne po tváři. Měla jsem opět to nutkání. Nechtěla jsem nám tím zkazit tak povedený den.

Doplavali jsme společně až k pevnině, jelikož moje drkotající zuby dávali jasně najevo, že každou chvíli umrznu. Vzal mne kolem pasu a rychlým krokem jsme došli až k mé chatce. ,,Převleč se a přijď za mnou, uděláme si něco k jídlu," navrhl a já přikývla. Vlezla jsem do chatky rychlostí blesku a vběhla rovnou do sprchy. Sundala jsem ze sebe veškeré mokré oblečení, které jsem nakonec pověsila místo ručníků, aby to aspoň trochu uschlo. Natáhla jsem na sebe volné triko, které mi končilo uprostřed stehen a látkové kraťase. Vypadalo to dosti komicky kvůli délce trička, ale bylo mi to pohodlné, takže jsem to nijak neřešila. Z mokrých vlasů jsem si udělala chaotický drdol, vzala si svůj telefon a po zamknutí vyběhla k jeho chatce.

Zaklepala jsem na dveře a čekala než mi konečně otevře. ,,Dejve!" zařvala jsem a slyšela, jak se směje. ,,No jo už jdu ženská," zasmála jsem se a přesně v tu chvíli otevřel dveře. Zasekla jsem se, jako tvrdé Y ve chvíli, kdy mi otevřel dveře jen v kraťasích a jeho vlasy byly všude kolem. Tenhle pohled byl na jednu stranu k popukání a na druhou stranu úplně něco jiného. Naštěstí se moje seknuté já probralo dřív, než by mu to přišlo podezřelé a zavřelo za sebou dveře. ,,Máš fajné vlasy," stoupla jsem si na špičky a ještě víc mu je roztřapatila. Chytil mne za pas a přitáhl k sobě. Setkala jsem se s jeho hrudí a tiše vyjekla. Moje ruce byly stále v jeho vlasech a já se mu dívala do očí, jakobych v nich měla vyčíst další rozkazy. Nedělal nic, jen se usmíval a hladil mne po zádech. ,,Uděláme si něco k jídlu?" zeptal se a já přikývla. Byla jsem jako v tranzu. ,,Bože! Chriss! Prober se!" řvala jsem po sobě v podvědomí a hned na to docupitala za ním do kuchyně. ,,Na co máte chuť slečno?" opřel se o linku a podíval se na mne. ,,Mě to je fuk," mykla jsem rameny. ,,S tebou je to vážně těžký," vzdychl a zadíval se do lednice. ,,Tak si uděláme nějaké pečivo a nakrájíme si k tomu zeleninu?" navrhl a já s úsměvem přikývla. ,,Tak ty to namazej a já to nakrájím," rozdělila jsem nám práci a hned jsme se do toho dali. ,,Počkej, jen pustím písničky," řekl a zmizel v pokoji. Přišel s telefonem v ruce a pokojem se začala rozléhat hudba. Začala jsem jemně pohupovat boky a přitom krájela zeleninu. Z ničeho nic se z připravování večeře stala show. Začali jsme oba zpívat, jako blázni a různě kroutit našim tělem. Chatkou se rozeznělo bouchnutí dveří. ,,Panebože!" vyjekla jsem a povyskočila. David se rozesmál na celé kolo a k tomu se přidali i kluci. ,,Kdybychom věděli, že tě tak vyděsíme dáme si pozor," zasmál se John a následně si nás oba prohlédl. Za ním se objevil Ben s Tobiasem, kteří na nás mohli oči nechat. ,,Takže děláte večeři?" zeptal se Toby a skočil na gauč. Podívali jsme se na sebe s Davidem a oba přikývli. ,,Tak toho přines víc," řekla jsem mu a začali jsme dělat večeři pro všechny. ,,Takže jste tu zůstali celý den?" zeptal se Ben a David přikývl. ,,Není ti zima?" ušklíbl se John a já si uvědomila, že tu vlastně před nimi stojím v dlouhém triku. ,,Komu?" zeptal se David. ,,No vlastně vám oběma. Jste se nějak domluvili? Jeden jen spodek a druhý jen vršek?" zasmál se Toby. ,,Já mám obojí," namítla jsem a trošku povytáhla triko, aby viděli mé kraťase. Nicméně musela jsem uznat, že to muselo vypadat opravdu vtipně.

Chriss

Kdo jsi? (Dokončeno)Where stories live. Discover now