49.

911 56 1
                                    

Apa valószínűleg meg akar bizonyosodni arról hogy alszok. Eddig nem igazán beszéltek semmiről vagyis apa azt elmondta hogy mi történt velem nem rég. Persze közben ugyanúgy ringatott teljesen biztosra akar menni, de nem most nem adom magam könnyen.

Amúgy igazából az az eshetőség is fent áll hogy bevisz a szobába és akkor semmit se fogok hallani.
De őszintén azért ezt a színészi játékot már díjazni kellene, nem hittem hogy azért ennyire hitelesen tudok játszani.

Úgy hiszem sikerén van hiszen rögtön beszélni kezdenek.
-Úgy gondolod ez is az ő húzása volt? - kérdi Tom
-Valószínűleg, gondolj bele eddig is miket tett ellenem még régen. Csak tudnám hogy az egészet miért csinálja. - mondja apa mire az egyik kezét az asztalra teszi.
Olyan érzésem van mintha valami nagyon nyomná a lelkét, jó ezt valahogy eddig is tudtam csak apa mindig próbálja magát előttem másnak mutatni.
-Nem bírom ezt így már sokáig, őszintén az hogy nem tudom az okát miért is csinálja ezt. Vagyis hogy az egész életem miért is tette tönkre. A szerelmemet, fáj hogy tudom hogy életben van és nincs velem és vele. - mintha valami vizes dolgot éreznék meg a vállamon...

-Ne sírj. - mondja Tom, apának.
-Bocsánat csak tudod valahogy ettől az egész dologtól meg kell valahogy szabadulnom. Néha a  könnyeim könnyebbé teszenek.
-Tudod hogy itt vagyok ha segítség kell és Harry is itt van akinek nagyon fontos vagy. De ezt te is nagyon jól tudod.
Viszont két kérdésem van. Az egyik hogy most akkor mit tegyünk mert, ha ez így megy tovább megint fog valami vissza fordíthatatlan történi. A másik mikor mondod el neki. - jó az utolsó kettő az engem is eléggé érdekelne. Mégis mit kell tudnom apáról vagyis amihez közöm van.

Persze nem megy azért minden simán, valahogy kezdet kényelmetlen lenni így feküdnöm tehát ja. Meg mozdultam, mire apa felált és elvitt a szobájába majd betakart és egy puszit adott a fejemre majd kimenet.

Hát úgy érzem nem igazán lettem előrébb, vagyis jó egy kicsit de.
Apának volt egy szerelme vagyis még mindig van de elszakitották őket egymástól. A másik amit igazából én is sejtettem az álmom óta ugye az igazgató vagyis.

Nem igazán tudom hogy ezt az egészet miért teszi apával, de apa se tudja. Tehát ezt kell valahogyan kideriteni. Nem lesz könnyű dolgom az biztos. De amúgy hamár úgy is itt vagyok akkor alszok inkább. Nehéz nap volt de örülök hogy itt vagyok apával, örülök hogy ott volt és még védett a bajtól.

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now