27.

1.3K 89 2
                                    

Igazából soha nem voltam vonaton így teljesen új érzés. Olyan elképesztő, a világot így látni, persze a másik a világ. A világ amit még nem is láttam hiszen csak néha mehetem el "otthonról". A táj amelyet el hagyunk elképesztő, tele van fával a víz amely alattunk fut olyan gyönyörű. Az egész annyira varázslatos.

-Szép igaz. - szólal meg apa amire csak bólintok.
-Ha szeretnéd hétvégén el mehetünk az erdőbe sétálni. - fel csillanak szemeim, nagyon szeretnék.
-Vagyis ez egy igen, mindent lehet olvasni a szemedből. Kérsz egy kis gyümölcsöt? - nyújtja felém a be csomagolt ételt.
Apa tényleg mindenre gondol.
Egy szőlő fürtöt elveszek. Nem mindegyik gyümölcsöt kóstoltam eddig persze apa mindenből vett. Valahogy úgy érzem hogy bántja valami velem kapcsolatban.

Próbál mindent meg tenni annak érdekében hogy számomra jó legyen. Minden dolgot ki kell próbálnom, nem tudom miért de hogyha azt látom hogy boldog én is az vagyok. Hiszen az ember nem szereti látni ha egy hozzá közel álló személy szenved.
-Harry pihenj le egy kicsit, még nagyon hosszú az út odáig. - bólintok.
-De te is! - szemei csillognak és ő is bólint.

Őszintén nem tudom mi lesz velem az iskolában hiszen nem ismerek semmit. Se varázslat se semmi, 2-3 napja még nem is tudtam az egészről. Másrészt tudom hogy aggódik értem apa, de nem tudom mennyire jó ez a folytonos alvás. Hiszen elmondása szerint ott órák lesznek ahol figyelni és tanulni kell. Én jelenleg rá vagyok szokva a nap közben egyszeri alváshoz ami persze nem normális. De ha "otthon" az volt mondva meg tettem.

Apa rázogatt már csak arra ébredek, amint ki nyitóm a szemem ámulok. Más ruhában  van de igazán ez is jól áll neki. Egy hosszú fekete kabát felé de mégse az egész olyan mint egy ruha.
-Harry ideje hogy te is át öltöz. - majd kezébe kapja a ruhámat és segít át venni. Nekem igazán tetszik ez az öltözködés de most nem lehet rajtam zöld ing ami kicsit el szomorit.

Éppen készen lettünk amikor nyitodik az ajtó Draco lép be rajta. Őszintén elképesztően néz ki.
-Gyere ülj le Harry mellé. Van még valami elnitézni valóm. Ne aggódj Harry mire oda érünk itt leszek. - mondja majd már ki is lépett a kabinból.

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now