29.

1.2K 84 1
                                    

Apa helyet foglalt a tanári asztalnál én pedig kicsit, hátrébb állok meg a többiektől. Furcsán néznek rám, persze amikor Draco lépett még furcsábban tekintettek "ránk". Vagyis itt is nagy szerepet játszik a megkülönböztetés.

Örülök hogy itt van mellettem kicsit így nyugodtabb vagyok. Egyre jobban fogynak az embereket, nem tudom én melyik házba fogok kerülni. Apa a maradékár házában volt, és most annak a háznak a vezetője is.

Őszintén jó lenne oda kerülni hiszen vele lehetnék. Elég hülyén hangzik hogy 11 évesen ennyire valakihez vagyok kötve. De ő az életemben az első személy aki megbecsül és foglalkozik velem.
A mellettem álló személyt szólítják, figyelem ahogy Dracot hova kerül. De igazából van egy sejtésem..

~Mardekár~ tehát igazam volt, még egy ok hogy oda kerüljek. Lassan tényleg csak én maradtam itt egyedül. Úgy tűnik én vagyok az utolsó. Megint az az öreg hölgy majd ahogy sétálok az a furcsán öltözött öreg ember.. Akit nem igazán szívlelek, de komolyan mi ő bohóc ebben a ruhában teljesen az..

Szépen lassan megyek a szék felé ahol a fejemre teszik azt a furcsa kalapot ami "elmondja" hogy melyik házában leszek. Egyáltalán miért egy kalap ennek mi értelme van!?? Őszintén nem siettem el a dolgot meg apa felé pillanatok ő biztatóan rám mosolyog. A székhez érve le ülök rá és a kalap a fejemre került.

~ No lám Harry Potter! Vártam már a találkozást! Mint érzem minden téren meg vannak az adotságaid. Tudod leggszíveseben a Mardekárba tennélek de ez sajnos lehetetlen. Így az a ház ahová kerülsz a.. ~ Griffendél. ~Ezt már hangosan mondja hogy mindenki hallja.
Mindenki újong abban a házban, de én nem örülök neki. Apára nézek de ő is mosolyog ennek nem tudom miért örül.

Úgy érzem elég volt számomra most ennyi az esetből. Apa észre veszi hogy mi a problémám majd az ajtó felé mutat a fejével. El indulok mire ő is jön és együtt lépünk ki az ajtón.
-Harry büszke vagyok rád. - mondja nem értem miért.
-De.. - nem hagyja hogy végig mondja.
-Ne aggódj én örülök neki, majd idővel meg tudod miért. Viszont nagyon fáradtnak tűnsz. Gyere menjünk aludni. - mondja majd kézen fog.

A mostani "családommal" kellene lennem de még most apával akarok lenni úgy is itt lesz az egész év. Tehát ennyit csak kérhetek én is..

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now