39.

1K 66 0
                                    

Kicsit ki száradt a torkom. Őszintén nem beszéltem még ilyen sokat, de hát kíváncsiak. Persze nem mondtam el mindent csak hogy mi történt és hogy apával voltam. Kicsit még lepődtek vagyis inkább Ron. Viszont azt is meg tudtam hogy miatta van hogy még életben vagyok. Először öleltem meg valakit akit még nem ismerek régen.

Az út további része unalmasan telt, apa egyszer be nézet hozzánk. A szemében láttam az örömöt, persze az arcán nem igazán. Tom elmondása szerint apa a suliban egy mélabús ember, vagyis azt az arcát kell mutatni. Mint például az első találkozáskor, de én tudom hogy milyen kedves és jó ember tehát ez számít.

Lassan meg érkeztünk, őszintén kezdtem kicsit félni vagy nem tudom. Őszintén azokat az embereket akik tavaly, majd hogy nem halálra vertek most látom őket újra. De jó érzés hogy itt vannak most úgy mond a 'barátaim'. Nem tudom hogy ők tényleg azok e úgyhogy várok még ezzel.

A vonatról le szállva pillantom meg Dracot, éppen indulnék meg felé amikor is eszembe jut a beszélgetés ami még 'otthon' történt. Nem lehet csak úgy oda szaladom hozzá hogy ha nem akarom ugyan azt mint ami tavaly történt. Maradok a helyemen de rossz érzés, hiszen az ő közelsége mindig segít.

Valahogy mint ha ki eset volna az idő már a kastélyban sétálunk. Nem változott semmit, a házam tagjairól meg hát ne is beszéljünk. Bár jó hogy nem szól hozzám senki de Ron és Hermione itt vannak. Nyílik az ajtó majd be lépünk rajta.

Az igazgató rögtön ide tekint, majd mint ha harag lenne szemében de nem igazat. Persze ide küldött valakit hozzám hogy vacsora után menjek fel hozzá egyedül. Hát azt lesheti amiket apáéktól hallottam róla inkább nem. Gyorsan apára nézek ésintha értette volna bólint egyet.

Tehát apát itt várom most a nagy terem előtt, nem sok időbe telt mire ide is ért.
-Mi a baj Harry? Mit mondott? - kérdi.
-Azt hogy találkozni akar velem és hogy egyedül menjek. - mondom mire kicsit furcsa kifejezés lesz ura az arcán.
-Nem fogsz egyedül menni nem engedem, gyere induljunk. - mondja apa majd kézen fog és 3l indulunk.

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now