41.

1.1K 75 3
                                    

Perselus szemszög :

Különös, minden diák mintha hirtelen életre kelt volna a csiga lassú életből. Mindenki egy irányba kezd menni, aggódok vagyis annyira rossz érzésem van. Őszintén régen nem volt már ilyen furcsa érzésem, én is el kezdem követni a diákokat.

Olyat pillanatok meg amire nem számítottam, biztos megint bele akkar kavarni... Harryt éppen meg akarja ütni Frics, Draco ott öleli Harryt örülök hogy most mellette van de ezt nem engedhetem. Oda lépek meg fogom Frics kezét és el lököm.

Kicsit aggasztót az elmúlt időben Harry, nem mondta mi a gondja de valahogy sejtettem hogy Draconak is közé van hozzá. Nem kell észre venni hogy mennyire közel kerültek egymáshoz. Folyton együtt voltak Tomnál örülök mert segített neki. De az iskola kezdete otta mintha el vágták volna ezt a köteléket.

Draco kezébe tekintek ahol Harry eléggé rossz állapotban van, rég nem volt ilyen. Ez is az ő hibája át veszem Harryt és indulnék el tudom hogy csak rosszabb lesz nem jó ez neki. Persze nem engednek át meg érkezik az emlegettet számár. Tudom hogy direkt csinálja de nem Harryvel van baja hanem velem akkor őt hagyja ki ebből.

-Nem fogok a maga sületlensége miatt itt maradni úgy hogy látja Harry rosszul van. Persze önnek ez biztos nem baj hogy a diákok látják milyen is ön valójában. - az utolsó mondatot úgy mondom hogy csak ő hallja, persze az a fej mindent visz. De hát a nagy igazgató nem vesztheti el a hírnevét. El áltak az útból így el indulok, Draco is jön velem valószínűleg kicsit hibáztatja önmagát.

Láttam már őt így amikor aggasztóta valami akkor mindig ilyen az arca. Harry út közben el aludt aminek örülök, legalább nyugodtan van. Tudom mennyire meg terhelő egy pánikroham. Utánam a test nagyon kifárad, nekem is volt így tudom nagyrészt én utána mindig be aludtam. Anyám halála után el kezdtem félni, de Jamie folyton ott volt nagyon hiányzik.

Harryt az alaksorba a szobámba vittem ott tud nyugodtan aludni, Draco helyet foglal addig az egyik fotelbe a kandalló előtt. Ahogy rá nézek néha kicsi olyan ilyenkor mint Tom, nem igazán tudom miért de amikor gondolkodik leginkább rá hasonlít.

Mellé lépek mire rám néz majd le ülök vele szembe.
-Bocsánat. - mondja hát nem értem most miért.
-Nem értem.
-Nem voltam Harry mellett pedig meg ígértem neki. Úgy gondoltam jobb neki nélkülem hiszen ott van neki az a kettő. Nem akkartam hogy újra az történjen mint ami tavaly. - nem tudom mi történt vele, nem ilyen volt kicsi gyerekként. Olyan más lett persze ez Harry érdeme örülök hogy ő mássá teszi az embereket mindig a jó dolgot hozza ki mindenkiből.
-Tudom hogy miért tetted de ne legyél buta ez egyáltalán nem a te hibád. Tudod Harry miattad lett más, ahogy meg jelentél el kezdet valahogy más lenni.
Tudod ezt nem szabadna el mondanom de azt hiszem tudnod kell. Harry miattad akart iskolába jönni miattad tett annyi mindent hogy büszke legyél rá. - persze pont ebben a pillanatban lép be az ajtón az említett személy.

Olyan aranyos amikor alvásból ébred fel, felém szalad majd még ölel. Aztán észre veszi Dracot és felé megy majd meg öleli. Olyan aranyosak, remélem minden rendben lesz velük.

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now