37.

1.1K 69 7
                                    

Kicsit el aludtam, de nem szabadott volna el aludnom. Hiszen ma jön Draco, fejem felemelve az asztalról, tudom nem szabadott volna. De olyan jól eset szememnek, mintha ajtó csapást hallottam volna. Szememből rögtön el tűnik a fáradtság.

Rögtön szaladok le, találkozni akarok vele. A lépcsőn gyorsan le szaladva hallom meg apa hangját hogy ne szaladgáljak mert el fogok esni. Most az lenne a legkisebb bajom, lépcső közepéről észre veszem őt. Sokat változott amióta nem láttam.

Felé futva az utolsó lépcső fokon valahogy félre léptem így mit mondjak egyenesen felé zuhanók. Persze hogy el kap fel nézve rá gyönyörű szemével találom szembe magamat. Fejem olyan vörös lesz hogy egy paradicsom is irigykedne.

-Nem meg mondtam Harry hogy ne futkároz. - mondja apa kicsit aggódva.
Gyorsan ki egyenesedve felé küldök egy mosolyt amivel el érem hogy ő is mosolygjon. Hát igen mostanában többet mosolygok és legtöbbször apa ellen szoktam használ. Nem is kell mondanom hogy mindig sikerül.

-No lám az ifjú Malfoy vissza tért. - lép ki a konyhából Tom egy darab fánkal a kezében. Most kicsit jobban végig nézek Dracon. , fél éve találkoztunk de ő magasabb lett úgy 15cm csak én nem növők vagy mi? Eddig is fel kellett rá néznem de most még jobban fel néznem rá. Izmosabb is lett mellette én még mindig csak egy deszka vagyok.

Hirtelen rám néz majd el mosolyodik, megint és az a tekintet. Arcomat el fordítom mert már így is eléggé zavarban vagyok. De mintha neki ez nem tetszene, vagyis olyan érzésem van.
-Fáradj beljebb, és mesélj mi van a suliban. - mondja apu. Hát régen nem hallottunk és van egy meglepetés Draconak vagyis meg fog lepődni.

Lent a nagy szobába mind helyet foglaltunk, majd várjuk hogy Draco elkezdejen beszélni. Persze mintha éppen ő is arra várna hogy mi kezdjük.
-Na mesélj, kellenek a hírek. - mondja Tom. Nem sokat haladtunk előre, ugyanúgy keres minket az igazgató és mintha hülyeb lenne...

-Van Harrynek egy híre Draco. - mondja apa mosolyogva. Hát igen amikor neki mondtam büszke volt rám, de őszintén én is az voltam egy kicsit magamra.
Felém fordul Draco majd várja hogy elmondjam amit akarok.
-Vissza megyünk az iskolába. - mire szemei örömöt sugároznak. De nem csak ő lepődött meg hanem Tom is ja hát neki ezt nem említettük...
-Na és ezt nekem mikor akartátok közölni..? - haha azon az arcon röhögni kell...
-Hát most meg tudtad. - mondom neki majd kinyujtom a nyelvem, mire mindenki mosolyog.

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now