46.

1K 62 1
                                    


Annak a furcsa álomnak lassan egy hónapja de még mindig a fejemben van.
Apának elmondtam, mert nem tudtam mit is jelent meg furcsa volt. Nem is értem miért álmodtam ilyet. Majd eszembe jutott még az a régi álom amikor apa megsérült. Gondolkodok rajta hogy lehet igaz, ezért próbálom apán azt a sebét kerseni. Persze ha egyáltalán igaz.

Sajnos mivel nem vagyunk egy szóban meg se tudom figyelni. De igazából kiterveltem valamit amivel ki tudom deríteni ah igazat. Sajnos tanultam egy smást Rontól hát igen hamar rám ragadnak ezzek a dolgok, persze az amit Tom tanít nem..

Csak apa elé kell állnom és mondani hogy rosszul érzem magamat. Jó tudom nem szép dolog de mást nem tudok kitalálni. Amúgy nem mutatná meg hogy van e bármilyen sebe  vagy nem. Tehát ha sikerül akkor valahogy tennem kell arról hogy le vegye a felső ruhát. Hiszen álmomban ott volt a sebb..

Így próbálok ma minél szomorúbb arcot vágni amit majd észre véve magával visz.
Hát igen tudom nem ilyen voltam kissé gonosz lettem de na az emberek teszik. Amúgy meg szerintem minden gyerekben vannak ilyen tettek vagy amiket tenni akarnak. Viszont én ezt ki akkarom deríteni hogy igaz e az álmom.

Nem igazán leszek előrébb de valahol el kell kezdeni ezt az egészet. Sokszor érzem azt hogy apa nem mond el valamit amihez jogom lenne. De nem zargatom ezzel hiszen minek tenném nem?

Kezdődik a haditerv jó mást nem tudtam kitalálni, Draco ma nincs mellettem. Őszintén neki ezt elmondtam vagyis hogy mit is tervezek. Hát ja nem fogadta jól vagyis egyrészt az álmot más részt még hogy mikor is lettem ilyen.

Erre a kérdésre még én se kaptam teljesen választ magamtól.

Meg pillantom apát a folyosón de úgy veszem észre ő is majd az aggódás az arcán. Őszintén ezt nem szeretem amit most benne kelltek hogy semmi bajom nincsen, az ő arca meg szomorú mert azt hiszi baj van.

Soha se szeretem amikor apának ezt az arcát kell látnom.

De nem nem gondolatom meg magamat ha el kezdtem a tervem azt be kell fejezni.

-Harry valami baj van? - Ért mellém apa és kérdi. Mire én bólintok, ahányszor problémám volt. De amikor tényleg soha nem a gyengélkedőre vitt hanem magához.

De most ez különös nem arra megyünk amere kellene. Valami itt nagyon de nagyon nem stimmel.

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now