40.

1.1K 67 0
                                    


Apa idegesen jött ki az irodából, hát igen amikor ah igazgató meg látta hogy nem egyedül vagyok az arca.... De apa nem haggyot egyedül inkább engem küldött ki. Semmit nem hallottam abból amit beszéltek, de biztos nem volt jó vagyis apa arca miatt. De tudom hogy ő mindent meg old, persze ebbe nem kellene jobban bele folynia.

Nehezen de el váltak útjaink mennem kellett a 'családom' felé. Semmi kedvem persze most meg fogom tudni védeni magamat ha kell. Hiszen apa és Tom mev persze az alapítók is tanítottak.. Nem vagyok már olyan mint elsőben, persze a két 'barátom' is mellettem van. Ez mondjuk jó esély hogy bizonyítsanak.

Persze ahogy be léptem rögtön azokkal a szemekkel találtam magamat szemben, de hirtelen két személy mellém lépett. Tehát mellettem állnak vagyis vannak barátaim, persze nem szabad rögtön elsőnek hinném mindenek. Örülök.

Viszont az évem csak úgy el szaladt lassan félév vége van. Szomorú vagyok őszintén, Draco teljesen el kerül engem, néha furcsa megjegyzéseket tesz ez bánt.
Vagyis az hogy hogy ő csak úgy el tűnt mellőlem. Rossz érzés mert azt beszéltük meg hogy nem lehet folyton mellettem de találkozunk majd.

Nem lett semmi ebből, persze manapság apa is észre vette ezt rajtam. Most kb olyan vagyok mint régen, hiszen akkor ő is sokat segített nekem és...
Éppen megyünk Ronal és Hermionéval a háló körletbe. Ma elém jöttek mert büntetést kaptam persze olyan dologért amit nem is tettem. Apa is ki volt akadva de nem tehetünk semmit ellene.

Tehát éppen sétálunk a folyosón amikor különös hangra leszek figyelmes. Ezt fel vettem a két személynek mellettem, furcsa mert ők semmit se hallanak. Követni kezdem a hangot mikor olyan látvány fogad ami sok számomra, a falon log Miss Noriss.. Nem biztos nem halt meg... Aztán hirtelen a csendes folyosón rögtön ricsaj lesz.

Hirtelen Frics jelenik meg, majd amikor a macskát meg látta közeledni kezd felém, az az arc. Régen nem éreztem magamat így újra remegni kezdek. Körbe nézek és ott áll Draco az arca olyan furcsa. Valószínűleg realizálta a helyzetet, Hermione és Ron aggódva figyel rám. Se Draco rögtön mellém szalad és át ölel mindenki meg lepődik.

Istenem ez az érzés, az érzés amit olyan régen nem éreztem. Anyira meg nyugtató persze Frics még mindig közeledik, majd mikor a kezével legyintene valaki el kapja. Apa az végre meg érkezett, kezébe vesz és tovább is indulna mire az igazgató meg szólal.
-Hova indulsz Fiam.?-kérdi apa utálja amikor így szólítja.
-Harry nincs jól, amit valószínű észre vett, úgyhogy távoznánk. - viszont az utunkat el állják.
-Nem hiszem ezt ki kell vizsgálni.!

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now