14.

1.8K 103 5
                                    

Perselus szemszög:

Nagy nehezen vissza aludt Harry, amióta itt van volt hogy néha fel ébredt éjszaka. De csak felébredt és vissza is aludt. Aggódom furcsa is volt hogy mennyire kereste a jelenlétem. Holnap meg kell tőle kérdeznem. Igazából gondolkodom valamin, Harryt pont aznap amikor kimentetűk lett 11 éves. Szeretném fel köszönteni hiszen a...

Nekem is aludnom kellene mégha keveset is. Most már nem csak magamra kell gondolnom. A jót kell látnia, nem láthatja azt hogy magamat ókolom azért ami történt. Hibás vagyok de ő szerinte se az én hibám. Máshogy kell gondolkodnom. Én is álomra hajtóm fejemet. Ugyanaz az állom fogad, ami lassan 11 éve emészt, a nap amikor el vették tőlem. Amikor minden elveszt.
Szerelmemet el hurcolták, gyermekem el vették. Kevés vigasz volt az hogy életben maradtam.

Nagyúr aki miatt élhettek időben kapcsolt és hoponált velem. Nem tudta milyen amit át élek de végig velem volt. Segített inkább egy jó barát mint gonosz úr. Az öreg mindenkit rossznak állít be. Aznap este is amikor Lily testét láttam, mellette az én kicsi... mellett. Kerestem szememell a párom. Köszönetet mondtam hogy őt nem találtam meg,hiszen akkor élt. Tom ott feküdt viszont, sírva rohantam felé. Kezét megfogva néztem szemébe. Utolsó szava mondata az volt "Vissza térek". Tehát van remény.

Hirtelen hallok meg egy hangot mögűlem, majd csak az átkot amit felém küld. Kitérek előle, mikor fejem felemelem nem láttom se Harryt se az öreget...
Nehezen lélegezve ébredek fel azt hiszem sírtam is. Mellettem két aggódó szemre leszek figyelmes. Nem beszél de látom a kérdést szemében.

-Semmi baj Harry, csak egy rossz álom.-mondom majd rá simítok puha haj koronályára. Örülök hogy az érintésemtől már nem fél. Viszont valamit még mai napig nem értek. Dumbledor miért is vett fel az iskolába, és Harryt miért pont nekem adta ide. Hiszen tudja miket tett ellenem, én nem fogom vissza adni. Az életemárán óvom.

Harry szemszög :

Kényelmes apa mellett aludni, vagyis annyira védelmet érzek. Mintha tényleg ő lenne az. De lehetetlen az én szüleim Lily és James Potter voltak. Reggel hamar kellek fel, viszont apa mellettem enyhén remeg és sír. Biztosan rosszat álmodik. Mivel ő is segített nekem én is fogok. Mellé bújok érezze hogy van mellette valaki. Nem sokkal később kezd felébredt el húzódok tőle.

Aggódoan tekintek rá, ő erre csak megsimitja fejemet. Jó érzés

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now