26.

1.3K 87 2
                                    


-Harry, gyere reggelizni mindjárt indulunk. - szól fel apa. Tegnap nem tudom hogy kerültem az ágyamba arra se emlékszem hogy mi is történt ebéd után. Egyáltalán hogy tudtam ilyen sokáig aludni?  Gyorsan felveszem az ingem és el indulok. Egy fekete nadrág, zöld ing és a tornacipőm van rajtam. Kicsit már a végét járja ez a cipő de mégis a kedvencem.

-Gyere ülj le, csináltam tojást. Narancs vagy baracklét szeretnél? - kérdi, a barack lére mutatók nekem valahogy a narancslé nem a kedvencem. Tölt egy nagy pohárba és elém teszi. Újabb emberel bővül az asztal. Tom lép be az ajtón. Furcsa hogy Tomnak tudom nevezni úgy hogy évekkel idősebb nálam és idegen. Furcsa mert az ő szeme és apa szeme is karikás.

Biztos éjszakába nyúlóan beszéltek, így tényleg érdekel hogy miről lehet szó. De ha apa akarja úgy is elmondja.
-Azt hittem nem fogsz jönni. - mondja apa Tomhoz fordulva.
-Megyek, hiszen nem tudatjuk kik lesznek az állomáson. Te pedig védtelen leszel. Úgyse ismernek fel úgyhogy.. - hm miről lehet szó..
-De akkor egyél mert mindjárt indulnunk kell.-mondja apa viszont valami aggaszt és ezt meg akarom kérdezni tőle.
-Apa Geomal mi lesz? - aggódok hiszen kicsi mi meg nem leszünk itthon.
-Ne aggódj magunkkal visszük. - mondja mosolyogva.
-Meg engedte a vén róka? - kérdi furcsa hangnemben Tom.
-Nem igazán viszont voltak érveim, és Harrynek se lenne jó itt hagyni. - igaz eléggé hozzá szoktam már. Nélküle nem is igazán indulok el, persze a vásárlás más. De olyan mint én, így egymást pont ki egészítjűk.

A reggelit befejezve indulok el a mosdóba fogat mosni. Mire ki érek apa és Tom már az ajtóban állnak.
-Fogd meg Geomot. - szólal meg apa.
-Úgy hiszem van gyorsabb megoldás. - szólal meg Tom.
-Tudod hogy figyeltet minket.
-Ne aggódj eddig se tálat rám. Rendben fogd meg Harryt és indulunk. - mondja.
Apa felkap a kezébe, és már megint az a furcsa érzés.
-Hoztam pórázt, tudom hogy nem szereti Geom de kell. - adja a kezemben, én pedig fel adom rá. Most valahogy jobban tűri.

Elég hamar érkeztünk bár, szerintem apa direkt úgy akart jönni hogy ne a sok ember között kelljen menni. Hiszen az érintéstől még mindig rohamom lesz.
-Korán érkeztünk, de a vonat itt van már úgyhogy fel szálhatunk rá. - mondja apa. Mellém lép Tom és ő is meg fogja a kezemet mint apa.
-Perselus figyelnek minket! Ha felszáltatok a vonatra levédem a kabinet. - mondja. Mire apára nézek, mintha aggódást véltem volna felfedezni a szemeiben.

-Köszönöm. - mondja apa
-Tudod hogy ezt nem kell, viszont itt vagyunk száljatok fel. Tudod hogy figyelni foglak a kastélyból. Vigyázz Harryre addig is én utána nézek annak amiről beszéltünk. - most le hajol elém, és szemembe néz.
-Légy nagyon ügyes Harry, figyelj oda rá és tanulj ügyesen. - mondja mire meg ölelem. Ő pedig vissza ölel. Apa segít a lépcsőn felmenni, és megyünk a helyükre. Nem sok időbe telt mire Draco is meg érkezett ő be köszönt hozzánk de máshova ült. Kicsit rossz hogy nem itt lesz..

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now