66.

858 51 1
                                    

Harry szemszög :

Én biztos hogy egy óriási idióta vagyok, ki az aki a mosdóba bújik el mindenki elől. Annyira sok minden volt a tegnapi nap főleg hogy Dracoval olyan dolgot tettünk ...  Vagyis a csókok. Soha életemben nem gondoltam volna hogy meg történik. Álmaimban talán teljesen más érzés volt, vagyis annyira imádtam ahogy kezével egyre közelebb vont magához. Fiatal vagyok de az első csókom mégis pont jó időben történt.
Most pedig itt fekszem mellkasába bújva nagyon kényelmes mégis aggaszt valami, hideg a teste. Melegnek kéne lennie próbálok közelebb, hajlok  mellkasához hogy halljam szíve dobanását. De egy kéz meg állít ebben a dologban.
-Úgy hiszem mennünk kellene. - mondja mire fel nézek és szemével találom magamat szemben. Biztos hogy bokáig vörösödtem amin el nevete magát. Próbáltam sértődött arcot mutatni, úgy hiszem nem sikerült.
Lassan fel keltünk és utunk az nagyterem felé vezetett, útközben szét váltunk Dracoval.

...

Nem mondom azt hogy kerülöm Dracot azóta viszont annyira fel pörgött az élet körülöttem. Apával egyre több időt töltök aminek nagyon örülök. Kicsit többet tudtam meg a családunkról. Például azt hogy aki év elején elszökött, abból a nagy híres börtönből a keresztapám. Hát nem kicsit lepődtem meg, apa azt is elmondta hogy találkozni szeretne velem. Apával is találkozni akar, nem tudom furcsa volt mikor róla beszélt apa...

Nagyon örülök hogy a múltról többet tudtam meg. Apáról meg apáról vagyis Jamesről nem tudom hogy kellene szólítani. Hiszen apa az apa de most ha két apát szólitok nem fogják tudni ki kicsoda. Az a baj hogy James nincs velünk és látom apát ez mennyire meg viseli. Kettőjükről nem igazán tudtam meg többet, de ezt majd akkor megtudom mikor az egész család együtt lesz.

Mert együtt leszünk az egész család. Viszont az utóbbi napokban találtam egy könyvet ami segíthet. Álom fejtés, s mivel furcsa álmaim vannak melyekre nincs magyarázat ez sokat segíthet. Elég érdekes, érdekel hogy tudok e saját magamtól is álmodni. Úgy értem hogy ha tudni akarom a múltat akkor tudok e álmodni róla.

Apának nem említem mivel ez nem akadály mentes. Vagyis vannak hátul ütői  annak ha tényleg sikerülne az álmaimal babrálna. Nem lehetek akkor egyedül ha az álmok földjén járok. Valakinek a valóságban is mellettem kell lenni.
Arra gondoltam mire a sulinak úgy is mindjárt vége és Tomhoz megyünk vissza még kérem Dracot segítsen benne. Jó biztos hogy ellenezni fogja de nem érdekel apaért meg kell tennem.

Meg szeretnék Dracoval is több időt el töltenie hiányzik. Vagyis az mint ami évekkel ezelőtt volt ahogyan együtt voltunk. Nem történt semmi azóta a csók óta nem is beszéltünk róla. Lehet így van rendjén lehet az semmi nem volt számára.. nekem fontos ezért meg őrzöm a pillanatot.

Felemésztett de te meg mentettél! [ Befejezett]Where stories live. Discover now