Bölüm 33

2.7K 492 1.2K
                                    

yasakbahar meryemhasan44 MeryemYilmaz0 sizleri göremiyorum kızlar. Buraya terfi olmanızı ümit ediyorum. Bana yorum desteği yapan canım kızlar, beğeni bile atmayan okurlarımın eksiğini tamamlıyorsunuz. Yarı yarıya beğeni bile gelmiyor. Bunu neden yapıyorsunuz acaba? Mesela okurken tek tuşa basmak çok zor olmasa gerek. Ama ne diyoruz. İyi seyirler.

Yorum yarışmasında alın madalya kimde bu arada ya? Mdbsksbhs.

"Beni işin içinden çıkartmak için yapıyorlar. Size yardım etmeyeyim diye yapıyorlar. Biliyor çünkü, oradaki baş komisere parmak izi raporunu benim verdiğimi biliyor..."

"Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun Fatih abi?" Kutay aklındaki soruyu sorarken benim aklıma çoktan bir fikir gelmişti. Hem de böylelikle Fatih abiye olan güven problemimi çözebilirdim.

"Bir şeyler ayarlamaya çalışıyorum..."

"Benim aklıma bir fikir geliyor," dediğimde ikisi de dalgın bakışlarını patlatıp yüzüme baktı. "Dilara'nın ablası stajyer savcılık yapıyor diye biliyorum. Bazı davalara giriyormuş. Bu işi senin yapmadığını gidip ona söyleyelim ve dava açılsın. Tamam sende araştırıyorsun ama..." Bugüne kadar bizi oyaladın mı bilmiyorum ama... "Açılan davada bir şekilde çözüme kavuşur bu iş."

"Aslında çok mantıklı. Dilara'nın ablası nerede savcılık yapıyor? Yarın gidip konuşayım. Hemen halletmezsem dilekçe yürürlüğe girebilir. Zaten Doğu fazlasıyla karışık, terör olaylarından dolayı. Annem duyarsa kafayı yer."

"Ben bu gece öğrenip sana haber veririm Fatih abi. Yarın sabah ilk iş yanına gidersin..."

Fatih abi beni onaylayıp eve çıktıktan sonra Kutay'da eve gitmek için ayağa kalktı. "Beni de haberdar et mutlaka."

"Tamam ederim," dediğimde sebepsiz bir şekilde şerefsiz yandan gülüşünü yaptı.

"Bir de isyan çıkarıyorsun. Adam daha cümlesini bitirdi, aklına cin gibi fikir geldi Ezgi. Herkes seni dinlemeyip de ne yapacak?"

"Abartma Kutay," deyip sessizce devam ettim, "Hem böylelikle Fatih abinin ne haltlar peşinde olduğunu da öğrenmiş olacağız. Ona hala güvenmiyorum."

"Biliyorum. O not muhabbetini bu yüzden söylemedim zaten." Dilara'ya gelen not farklı bir yazıydı. Bende ki not farklıydı. Tuvalette alttan atılan not farklıydı. Bütün yazılar farklıydı. Nuri'nin veya Fikret'in yazısı değildi.

"İyi yaptın..." Kutay'ı yolcu ettikten sonra eve girdiğim gibi babam seslendi.

"Ezgito..." demesini bile bir gece de özledim bu adamın.

"Ercito," dedim neşeli bir sesle.

"Aman da aman," dedi şarkı sözü gibi, "Benim atarlı giderli ama bir yandan da güzel kızım mı gelmiş?" Yanına oturduğumda saçlarımı karıştırmaya başladı. Saçlarımla ne dertleri var acaba?

"Ay ay ay. Bir de bu küçük kız hasta olmuş da benim biricik damadım mı bakmış?" Karşısında 3 yaşında çocuk var. Ne damadı amk? Bir gün verdim gitti der, bir gün damadım.

"İyi değildim baba," diye söze girip mezarlık ve Fidan muhabbetini anlattım. Aynı zamanda mutfakta yemek hazırladım. Anlatmaya devam ederken onun ağzında sadece Kutay vardı. Delirmemek elde değil.

"Baba ya," dedim o hala Kutay'ı bana överken, "Ya sen kız babasısın. İnsan bu kadar çabuk satar mı kızını? Neden beni kıskanmıyorsun başka erkeklerden? 2 günde sahiplendin valla."

OKULDA SAPIK VAR (Serisi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin