3,5

399 22 18
                                    

Po výdatnom teplom obede sa rozhodli zamieriť k stánkom, pri ktorých strávili hodnú chvíľu. Prechádzali sa pomedzi ne, pili horúci punč a počúvali koledy, ktoré hrali v rozhlase. Do nosu im udierali rôzne vône vianočných nápojov a jedál, ktoré v stánkoch pripravovali. Všetko to spolu so snehom a domčekmi do seba tak krásne zapadalo, že lepšiu vianočnú atmosféru snáď nezažila. Okolo nich behali deti, ktoré za sebou ťahali sánky, boby a niektoré niesli v drobných ručičkách lopáre. Tváričky mali premrznuté od nízkych teplôt, no i tak ich pokrývali široké úsmevy a iskrivé oči. 

,,Sú rozkošné," povedala s úsmevom a hlavou mykla k naobliekaným deťom. 

,,To teda sú," zasmial sa a sám seba prekvapil vlastnou reakciou. Odkedy mu prídu deti tak rozkošné? Postupne sa z neho stával viac a viac nežný muž. Bol sebou až zarazený. Objal drobnú tmavovlásku okolo pliec a daroval jej bozk na čelo. 

,,Už by sme mali ísť." Na to mu len kývla hlavou a spolu sa vybrali smerom k jednoduchému motelu. 

-123456789-

Zvliekla si jeho kabát i šál a zavesila ich na osamelý drevený vešiak pri vchodových dverách. Podišla k malej kuchynke a z jednej skrinky si vybrala pohár, ktorý mal v spolupráci s vodou uhasiť jej smäd. Keď však zbadala, v akom stave sa nachádza, nakrčila obočie a položila ho na pôvodne miesto. Chcela vziať do ruky ďalší, no plány jej prekazil tmavovlasý muž, ktorý jej vzal obe zápästia a chytil jej ich jednou svojou rukou za chrbtom. 

Ľakom zhíkla. Slová, ktoré mala v pláne vypustiť z úst zmizli v momente, čo jej druhou rukou odhrnul vlasy z krku a prisal sa naň veľkými perami. Začal jej ho obdarovávať motýlimi bozkami a zarovno s tým ju tlačil k posteli. Tak krátka cesta a z pier jej ušlo toľko vzdychov. 

Vzrušenie jej znovu trhalo ohanbím a na tele naskakovali zimomriavky. Pripadalo jej, že vzduch okolo nich zhustol natoľko až sa nedokázala nadýchnuť. Medzi prsty chytil lem jej, vlastne jeho trička a začal jej ho vyzliekať. Neprotestovala a ani jej telo nebolo napäté, čo bral za znamenie, že jej jeho činy nijako neprekážajú a neubližujú na duši. 

Látka, ktorá zahaľovala jeho hrudník bola taktiež pár sekúnd na to tiež v ústraní miestnosti na drevenej podlahe. 

Stále mu stála obrátená chrbtom, len v nohaviciach a čiernej braletke, ktorú jej dal doviezť pred niekoľkými týždňami od Jeongina. Tmavé vlasy jej lemovali spodné okraje lopatiek. Videl ako sa chveje vzrušením, nad čím sa musel pousmiať. Stačilo tak málo, aby ju mal tam, kde chcel. Pristúpil k nej tak natesno, že ju Hyunjinov tvrdý penis tlačil a chrbtom cítila jeho vypracovaný hrudník. 

Zo strán ju oblapil mohutnými rukami a prstami zašiel pod čipku braletky k bradavkám, ktoré medzi nimi začal jemne stláčať a naťahovať. Z úst jej vyšiel ďalší ston sprevádzaný jeho menom. 

,,Dnes sa s tebou ešte trošku pohrám, zlato," povedal jej potichu do ľavého ucha a vzal medzi zuby jej až prehnane citlivý lalôček. Kto by bol povedal, že pár slov vám tak zväčší vzrušenie? Na podbrušku pocítila obrovský nával tlaku. Túžbou bola tak vlhká a tak neskutočne veľmi ju vzrušením bolelo telo. Nechcela nič iné len nech sa jej dotýka. 

Akoby bol schopný čítať jej myšlienky, rozopol jej nohavice a začal ich spolu s čipkovými nohavičkami sťahovať k zemi, čím odhaľoval jej bledú nevinnú pokožku. Bože, ako ho len vzrušovala myšlienka, že sa jej nikto pred ním nedotýkal spôsobom ako on. 

C U R S E /Stray Kids/Where stories live. Discover now