Chapter 40

0 0 0
                                    

...
Поех си дълбо въздух и затворих очите си. Нямаше шанс да уцеля всичките пет.
Отворих очи и издишах. Добре! Можех да го направя. Хайде Тара! Ти можеш! Прецелих се в първото шише и натистнах спусъка. Бутилката се пръсна на парчета и се усмихнах. Насочих пистолета срещу другата бутилка и се прицелих, уцелих я и тя падна на земята. Същото направих и с останалите. За съжаление не успях да уцеля само четвъртата. След като приключих се обърнах към Блейк и той ми се усмихна.

-Не е зле!-отбеляза той и аз се засмях. Останалите ме поздравиха, а момичетата много се зарадваха.

-Знаехме си, че ще успееш!-каза Ариана, а Миа се съгласи с нея.

-Но аз не!-казах и се засмях.-А аз си мислех, че ще уцеля само една. Предполагам, че това е просто късмет, нищо повече!

През останалата част от вечерта момчетата играха на бира понк и разни такива игри, а музиката беше на макс. По едно време предложиха да играем на някаква игра, за която трябваше да седнем в кръг и да си предаваме някаква карта като използваме единствено устните си. Правилата на играта бяха, че хората, между които падне картата трябва да се целунат.

Наредихме се в посоката на часовниковата стрелка-Блейк, Аз, Аштън, Ариана, Ник, Миа и Тео. Играта започна и всичко си вървеше добре, никой не изпускаше картата докато тя не стигна до Блейк. Той нарочно махна картата от устните си, хвана лицето ми с ръка и ме целуна страстно. Нарочно захапа долната ми устна, за да може да му дам достъп. Той не спираше да целува устните ми като леко захапваше.

-Добре, добре стига вече!-каза Миа и аз се отдръпнах от момчето.

-Вземете си стая мамка му!-каза Тео и всички се засмяхме.
Аз предадох картата на Аштън и докато се обръщаше към Ариана, картата падна. Това беше интересно. Всички очаквахме да се случи нещо. Мога да си представя какво и е на Ари.

-Хайде Аш! Знаеш правилата!-подканих го аз. Той се обърна към мен и присви очи.

-Виж, не е нужно да го правиш, ако не искаш!-каза Ариана. Знаех, че не искаше да изрича думите и искаше това да се случи, но нямаше избор.

-Не! Ще играя честно, все пак трябва да е честно спрямо другите нали?-каза той и се обърна към момичето. Очите на Ари светнаха. Чакаше за този момент отдавна. Толкова се зарадвах, че най-накрая ще бъде щастлива.

LET ME LOVE YOU..Donde viven las historias. Descúbrelo ahora