Chapter 14

5 1 3
                                    

С момичетата бяхме в мола, но не си харесвахме нищо и Миа предложи да отидем до дизайнерски магазин специално за рокли и обувки, и с Ариана се съгласихме.

Щом пристигнахме в магазина ахнах. Изглеждаше уникално. На където се обърнех имаше рокли в различен цвят, визия, дължина и прочие.

Едно момиче се запъти към нас и ни се усмихна, след това се представи.

-Здравейте момичета! Аз съм Кира О'Конър и съм тук, за да ви помогна с избора на рокли!-каза и се усмихна топло. Ние също се представихме и тя ни поведе към вътрешната част на магазина.

-Какъв тип рокля ви трябва? За бал?-попита Кира като се беше спряла пред отдела за бални рокли.

-Не, трябват ни рокли и обувки подходящи за събрание или може би бизнес среща!-каза Миа и ние кимнахме.

-Добре тогава, последвайте ме!-каза Кира и ние тръгнахме след нея.
______

Отне ни близо три часа, за да изберем роклите си и много се изморихме. Не вярвах, че шопинга може да отнеме толкова време и още по-малко да се изтощя толкова. След като избрахме роклите и обувките си, Ариана ги плати с някаква карта, като ми обясни, че е карта лично за момичетата ако им трябват пари за задачите. Моята рокля беше в бебешко розов цвят, тази на Миа беше тъмно синя и роклята на Ариана беше в цвят бордо. Обувките ни бяха в същите цветове.

След пазара Миа предложи да се приготвим за срещата в къщата и и ние се съгласихме.

Намирахме се в стаята на Миа и аз се замислих за нещо. По време на пазаруването Блейк беше звъннал на Ариана да пита за мен, защото си беше помислил, че съм избягала. Той сириозно ли? Дори и да избягам, щяха да ме намерят много бързо и просто нямаше смисъл, освен това и не ми се умираше. Знам, че ако това стане, този път Блейк няма да има възможността да ме спаси.

-Тара! Слушаш ли ме?-попита ме Ариана.

-Аз..не съжалявам! Бях се отнесла..-казах аз.

-Както и да е..тъкмо казвах, че ни остават два часа до срещата, за това по-добре да се обличатее-каза тя, взе си роклята и обувките си и избяга към съседната стая. Ние с Миа се засмяхме и се разпределихме. Разбрахме се аз да се облека и обуя в гостната.

Когато бяхме готови, с момичетата се събрахме в стаята на Миа и те започнаха да се гримират. Аз стоях и ги чаках да приключат, за да може да тръгнем.

LET ME LOVE YOU..Where stories live. Discover now