Chapter 38

0 0 0
                                    

Увих бяла кърпа около косата и тялото си, след това излязох от банята. Щом излязох погледът ми се заби в момчето пред мен. Беше си облякал само черни дънки, а тъмнокафявата му коса все още беше мокра. Плъзнах поглед по стегнатото му тяло.
Беше толкова привлекателен. Не можех да устоя на красивото му лице, на нежните му докосвания и на всичко, на невероятното му тяло и на това как ме караше да се чувствам всеки път, когато се доближи до мен.

-Тара!-възкликна красавецът насреща ми.

-Да?-попитах с усмивка.

-Зяпаш ме!-каза и се засмя. Смехът, който чувах само, когато е с мен. Не го разбирах, но се радвах, че пред мен се усмихва и се смее. Харесваше ми начинът, по който му действам.

-Съжалявам!-казах аз и усетих как бузите ми поруменяха. Сведох поглед и с периферието си видях как той се размърда и се приближи към мен.

-Не се срамувай от мен красавице!-каза той и надигна с ръка главата ми. Погледът ми се заключи с неговия, а след това той ме дари с нежна целувка.

-Облечи се, ще те чакам в тренировъчната зала!-каза той докато обличаше черен потник.

-Момент! Не знам къде се намира!-отвърнах му.

-Като излезеш от тази стая, се намира точно в дъното на коридора.-каза той и излезе. Тъкмо се чудех, тогава защо никой не ходеше там, и се сетих, че на тях не им е нужна подготовка. Те са обучени много отдавна.

Трябваше да избера нещо спортно и удобно за тренировката, за това реших да облека къс спотрен екип. Състоеше се от черен клин, който свършваше малко над коленете ми, и къс потник в същия цвят.
Когато бях готова излязох и се запътих към стаята.
Щом влязох видях Блейк да удря бясно боксова круша. Пристъпих няколко крачки и той спря, след това ме погледна и се приближи към мен.

-Усещам, че ще ми бъде много трудно с тренировката ти днес!-каза като ме погледна в очите. Забелязах, че цветът на очите му беше тъмносин, който се преливаше със зелено.

-Защо?-смръщих се аз.-Направила ли съм нещо грешно?-допълних след това.

-Да, облякла си спортин екип, който е прилепнал по тялото ти!-каза и стисна очи, а след това прочисти гърлото си.

-Така! Да започваме!-каза и застана на няколко метра пред мен.-Ще правиш всичко, което ти показвам! Ясно?-попита ме той, а аз кимнах.
Изпълнявах всяко едно от упражненията, но вече усещах как се изморявам и имах нужда от почивка.

LET ME LOVE YOU..Where stories live. Discover now