Chapter 34

0 0 0
                                    

Тара
Събудих се към три часа сутринта и след това не можах да заспя. Въртях се и се опитвах, но не се получаваше, за това реших да сляза и да пия вода. Слязох да кухнята и се опитах да си налея вода. Успях, въпреки, че разлях.
С трепереща ръка надигнах чашата и отпих няколко пъти, но чух някакъв шум и изпуснах чашата, защото се стреснах. Събрах стъклата и ги изхвърлих, след това чух как някой се доближи до мен.

-Тара какво правиш?! Добре ли си?-попита ме Алек.

-Да всичко е наред!-казах и побързах да изляза от кухнята и да се кача в стаята си, но той ме спря.

-Хей, как си?-попита ме той.

-Добре съм!-казах и с бърза крачка, но се блъснах в някого и за малко да падна.

-Мамка му!-изруга някой. Беше Блейк. Той ме хвана и ме издърпа към него, за да не падна. Щом се изправих дишането ми се учести. Бяхме много близо един до друг, а от допира му когата ми настръхна.

-Защо си будна?

-Аз..съжалявам! Не знаех, че си буден и, че слизаш по стълбите и...

-Защо си будна Тара?-попита ме той, вдигна ръката си и погали бузата ми.

-Н-не можах да заспя-казах и издишах тежко.

Защо продължавам да трепвам при докосванията му? Не трябва! Не трябва, той не е за мен. Ще ме нарани, знам го. Вече го знам. Какво ли си мислех? Че престъпник би ме харесал и би останал верен? Естествено, че не. Та нали са лоши момчета, те така правят, нали?!

Блейк спря движенията с ръката си и ме погледна в очите. Имах чувството, че може да прочете мислите ми.
Изведнъж усетих как ме вдига на ръце и ме поняся към втория едаж.

-Блейк, пусни ме!-казах аз, но той ме игнорира и продължи.

-Блейк, казах да ме пуснеш!-отново нищо. Започнах да се изнервям.

Знаех, че само си играе с чувствата ми. Защо иначе щеше да се целува с онова момиче? Когато човек харесва някого, не отива да се натиска с други! Когато го видях с онова момиче, нещо в мен трепна. Чувствах се предадена. Наистина ме заболя и фактът, че в момента се държи отново така с мен ме разстройва още повече.

Усетих как краката ми докоснаха земята, което знамеше, че Блейк най-накрая е решил да ме пусне. Огледах се и разбрах, че се намираме в моята стая. След това го погледнах в очите, а той ми се усмихна.

-Не искам повече да правиш това!

-Да правя кое?-каза и се доближи до мен, но аз се отдърпах назад.

-Всичко! Не искам...не искам повече да ме доближаваш и да...си играеш с мен..-казах с въздишка. Не искам да бъда наранена отново.

-Тара, беше грешка! Не трябваше да виждаш това..-каза, а аз се усмихнах иронично. Не трябвало да го виждам, значи е смятал да не ми казва за действията си и да се преструва, че нищо не се е случило.

-Моля? Ти шегуваш ли се с мен?-казах и вдигнах ръце във въздуха. Това момче не е наред.

-Знаеш ли изобщо защо дойдох да те търся? А Блейк? Знаеш ли?!-извиках срещу него. Той затегна челюстта си и ме погледна ядосано.

-Дойдох, защото...защото исках да ти се извиня, за това че казах онези неща и те нараних. Защото съм глупачка Блейк!-извиках и сълзи се спуснаха по топлите ми бузи.
-И знаеш ли защо, защото се влюбих! Влюбих се в теб!-казах спокойно с пресипнал глас.
Той не каза нищо, просто стоеше там и не обелваше и дума.

-Искам да излезеш от тук, сега.-казах и посочих вратата.

-Тара..

-Не Блейк! Достатъчно!.-казах и избърсах сълзите си, а ня тяхно място се появиха нови.
________

Бях легнала на леглото в стаята на Миа. След разговора ми с Блейк, отидох в стаята и и я събудих. Щом видя, чеплача излезе и се появи с две големи кутии слядолед и две лъжици.
Ариана вече спеше отдавна, защото се беше напила, а Миа се беше погрижила за нея.

-Наистина ли си влюбена в него?-попита ме тя, а аз кимнах.

-Знам, че е груб и гаден в повечето случеи, но с мен се стараеше да се държи различно.

-Може да е така, но искам да знаеш, че той си е такъв. Не се обвързва, а каквото поиска, го получава.-погледнах я объркано.

-Какво? Как така не се обвързва?-попитах Миа, а тя ме погледна изненадано.

-Не знаеше ли?-попита тя и аз въздъхнах.

-Очевидно!

-Блейк никога не е имал приятелка за дълго. Винаги са се задържали за не повече от месец, а след това той им казва, че не са му нужни повече.

-К-какво? Т-ти от къде..знаеш това? Била ли си с него?-попитах невярващо. Честно казано се изплаших. Ами ако и с мен се случи същото и Блейк ми каже, че неме иска повече?

-Знам това, защото имаше едно момиче, Мадисън, тя беше с него навсякъде. Но след това не я виждах да се навърта около него и го попитах какво се е случило, и той ми каза, че я е разкарал. И не, не съм била с него, както казах той не се обвързва, за него това е като игра. Приятели с привилегии, нали се сещаш.-каза Миа, а аз само кимах.

За това се е държал така. Не иска да се обвързва, а аз по-рано му казах, че съм влюбена в него. Как може да съм такава идиотка? Аз не знаех това, но въпреки това мисля, че прибързах като му го казах. Сега ще се отдръпне напълно от мен.

Боже, какво направих?!

LET ME LOVE YOU..Where stories live. Discover now