Kapitola 28.: Joe: Pomsta

35 1 0
                                    

Joe přijíždí na místo určení, kde se má setkat s tím chlapem, aby si mohl s ním mohl vyřídit účty. Když ale dojede na místo, nikoho nevidí, a tak chvíli počká. Po chvíli čekání už to Joea začne srát, ale v tu chvíli přijede ten chlap.

1. možnost:

Joe: Konečně si tady. Už zbývala jen chvilka a byl bych pryč.

Chlap: Tak bych si tě našel později. Jel jsem ještě na hřbitov, za svým nejlepším kámošem, abych mu řekl, že bude pomstěn.

Joe: Tak fajn. Nemá cenu to protahovat. Jdeme na to.!

Chlap: Jo... Hm, jak to uděláme? Zmlátíme se do krve, dokud jeden z nás neumře, nebo po westernovsku?

Joe: To je jedno, hlavně ať je to rychlý.

Chlap: Takže po westernovsku. 

Oba dva se postaví proti sobě s nabitými pistolemi a čekají na tu správnou chvíli... Joe nevypadá, že by byl nějak nervózní a dívá se mu bez mrkání do očí a čeká kdy poleví. Oba čekají minimálně minutu, než to toho chlapa začne nudit a znejistí...

Chlap: Za tebe, Georgi.

Joe neváhá a okamžitě střílí, ale ani ten druhý nezaostává a taky vystřelí i když s menším zpožděním. Oba dva se trefili. Chlap padne na zem a začne krvácet, že skoro ani hýbat nemůže a Joe padne na kolena, protože i když střílel pozdě, tak se mu povedlo ho trefit. Naštěstí pro Joea na tom dopadl mnohem líp, ale ty rány už pomalu na něho začínají mít velmi špatný vliv. Pak se zvedne a zhorší se mu dýchání a odkašle trochu krve.

Joe: Kurva. Tohle je naposledy, co něco takovýho dělám.

Chlap: Čekal jsem, že na tom budeš hůř... (:odkašle si:)... Promiň Georgi.

2. alternativní možnost:

Postaví se proti sobě a přistupují k sobě blíž a víc nasranější jeden na druhýho než předtím. Až se k sobě dostanou dostanou nebezpečně blízko Joe už to v sobě neudrží, stiskne pěst a plnou silou se ho snaží praštit, ale mine a vrací mu úder. Ze začátku dávali rány pomalu, ale za to intenzivně. Až po pár zásadních ranách, kdy oba stále dýchají, začínají zrychlovat, dávat rychlejší, ale slabší rány. V tu chvíli se spouští nezastavitelný hněv obou dvou a bez ohledu na jejich zranění, nezpomalují.

Chlap: Páni, čekal jsem, že na tom budeš hůř...

Je vidět, že toho chlapa už to moc nebaví a chce to ukončit co nejdřív, a tak mu bude chtít podlomit jeho levou nohu. Joe využívá toto chlapovo zaseknutí a vrhá se přímo na něho. On stíhá reagovat jen tak tak, ale dost rychle na to, aby se nevyhnul jeho ráně. Málem ho to složilo na zem, ale vyhl se a svojí pravou nohou trefil Joea do jeho levé nohy. Joe tak spadne přímo na něj a stihne ho chytit za hlavu a ten chlap se snaží vymanit se z jeho podchycení, ale ten pád byl tak rychlý, že nestihl nic udělat. Dostal to přímo hlavou o zem a než se Joe nadál vytékala krev z jeho hlavy.

Joe k němu přijde, podívá se na něj a chce ho uklidit, ale nemá na to dost síly, aby to zvládl, a tak mu aspoň zavře oči Nasedne do auta a odjede za protestanty.

Po Mafii 2Where stories live. Discover now