Prolog: Joe část 1.

94 5 1
                                    

Joe Barbaro, kvůli vyvraždění půlce číňanů, části Frankových mužů, Tomyho Angela a pašování drog (s Vitem) si musí odpykat trest.

Joe: Co? Kam to jedeme? Kam mě to kurva vezete?

Stráž: Udělal jste hodně špatných věcí, které se nadřízeným nelíbí. Vezeme vás k nám, kde si odpykáte svůj trest.

Joe(nasraný): Cože? Tak to ani píču vy zasraní psomrdi. Nikam sváma nejdu.

Joe vrazí do jednoho z chlapů a on pak zastřelí jednoho strážce, který sedí ve předu. Řidič z toho z panikaří a dostane se do smyku a nabourá to do jednoho baráku. Joe a jeden chlap vylezli z auta lehce zraněni a zbytek je v bezvědomí. Joe bez váhání povalí chlapa na zem a umlátí ho pěstmi až na kost pak si odplivne a řekne:

Kurva, co se to sakra stalo... Budu je teď muset někde pohřbít.

Potom dorazí ještě zbytek chlapů a dojde si pro lopatu, kterou zahlédl za domem, aby je mohl pohřbít. Cestou tam, ale koutkem oka zahlédne v domě chlast a dostane na něj chuť, tak si pro něj dojde. Jenže zjistí, že dveře jsou zamčené, a tak se je pokusí vyrvat, ale nevyjde mu to, kvůli jeho oslabení, a tak to zkusí lopatou. Jenže ani to nevyjde, a nakonec po snažení se tam dostane sekerou.

Joe: Konečně, drahoušci v klidu, už je dobře. Jen doufám, že nikdo není doma. No co, stejně se mělo jít oslavovat.(napije se) Ok, čas je pohřbít, doufám, že si toho nikdo nevšimne. 

Zatímco Joe pohřbívá chlapy, popijí si u toho alkohol a nadává, je nasrán na všechny. Po skončení práce se sebere a půjde pěšky domů, kde se bude chtít sbalit a vypadnout z města, ale dostane ho mdloba a přemůže ho alkohol, a tak spadne na zem a usne vedle postele.

Po Mafii 2حيث تعيش القصص. اكتشف الآن