Özel Bölüm

2.8K 159 166
                                    

İnşallah devamı gelir, bana pek güvenmeyin :)))

İyi Okumalaaaar!

*

"Seni, ben!" diyerek mutfağa daldı Rohat. Telefondaki şarkı sesine ayak uydurarak yanıma geldi ve devam ettirirken arkamdan belime sarılıp omzuma öpücük kondurdu. Gülümseyerek devamını bekledim.

Marulu alıp doğramaya başlarken, "Çok sevdim, delicesine!" diyerek devam etti.

İbrahim Tatlıses'in şarkısını söylüyordu, şarkı zevkinin aniden değişmesine güldüm ve salatanın son malzemelerini de doğrayıp kasenin içine aktardım.

Eline, fazla kalan salatalığı aldı ve mikrofon yaptı. "Seni ben, çok sevdim, ölürcesine!"

"Tamam yeter hadi, yardım et, masayı kuralım."

"Ah seni ben, çok sevdim, erkekçesine!" Erkek kelimesinin 'r' harfini bastırarak söylemesiyle kafasına vurdum. Ama bu hali da çok komik, güzel, hatta mükemmeldi.

"Bebeğim!" diyerek girdi nakarata. Elindeki salatalık ile performans sergilemeye devam ederken kendimi gülmekten alıkoyamıyordum. "Sana gönlümü verdim, bebeğim!" Belime sarıldığında elimdeki çatal bıçakları bırakıp ben de boynuna sarıldım.

Kokumu içine çekerken gözlerimi kapatıp bir kez daha bu mutlu anı iliklerime kadar hissettim. "Bu kokunun hastasıyım ulan."

"Ben de böyle anların!"

Rohat kafasını kaldırıp dudaklarıma yönelmişti ki, sol tarafta bir ses duyuldu. Sesin sahibini hatırlamamla Rohat'ı itip oraya ilerledim.

"Annem!" Çığlık attı ve heyecanla küçük ellerini çırpıp kucağıma geldi. Birkaç saat önce yaptırdığım duştan kalan kokusunu içime çekerken minik ellerini öptüm.

 Birkaç saat önce yaptırdığım duştan kalan kokusunu içime çekerken minik ellerini öptüm

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

(Temsili)

"Hanimiş babasının oğlu, hanimiş, yavru aslan, hanimiş!" Rohat oğlumuzu kucağımdan almak için atağa geçtiğinde kendime çekip ittim onu.

"Hâlâ nasıl bebek sevilir bilmiyorsun Rohat, hâlâ!"

Burun kıvırdı ve zor güç kullanarak bebeğimi elimden aldı. "Sanki sen çok biliyorsun bebeğimin annesi."

"Götünü yerim lan senin eşek sıpası." Rohat'ın, Robin'i severken girdiği halleri izlemeyi bırakıp çalan kapıya ilerledim.

"Ağh! Bahtsız yeğenim!" Kapıyı açar açmaz, Baha elleri havada, ağıtlar yakarak içeri girdi ve direk salonda oğluyla şakalaşan Rohat'a ilerledi. Neden böyle söylediğini anlamasam da, diğer arkadaşlarımı karşılayıp içeri davet ettim.

dünden kalma - textingOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz