26

6.6K 367 146
                                    

Reyhan: Rohat

Reyhan: Sana başka kimden bahsettim o gece?

Reyhan: Her şeyi anlatır mısın hemen? Lütfen.

Rohat: Sakin ol canımın içi, Lezan'dan, ailenden, ev sahibinden kısacası dertlerinden bahsettin. Ne oldu ki?

Reyhan: Başka kimseden bahsetmedim mi?

Rohat: Hayır, sadece bunları söyledin. Ne olduğunu söyleyecek misin Reyhan?

Reyhan: Boşver

Rohat: Bir soru sorup neden sorduğunu söylemeden kapatamazsın o konuyu. Hele de senin için endişelen, seni önemseyen birine nedensiz hiçbir şey yapamaz ve soramazsın. Şimdi söyler misin?

Reyhan: Rohat zorlama

Rohat: Reyhan yaptıklarımla övünmekten nefret ederim, peşinde yine köpek gibi koşarım ne kalıba koyduğun umrumda olmaz ama sence de biraz haksızlık yapmıyor musun? Seni önemsediğim ve yüzünü güldürmek istediğim için birçok şey yapıyorum bunların en az biri eminim ki yüzünü güldürüp mutlu olmana neden olmuştur. Şimdi bunları düşün ve söyle. Neden sordun?

Reyhan: Of

Reyhan: İt herif

Reyhan: Yekta diye birini anlattım mı diye soracaktım.

Rohat: Anlatmadın ama şimdi anlatacaksın. Hadi bekliyorum

Reyhan: Hayır şimdi değil

Görüldü

*
*

Rohat'ı sevmeyenler var aranızda, hatta çoğunuz. Ama bu benim yüzümden. Aklımdaki Rohat'ı size doğru düzgün yazamadım, mesajlarda söylediği bazı şeyler sizde önyargı oluşturdu ve bunu yıkamıyor olabilirsiniz. Ama Rohat benim için mükemmel bir insan, şu zamanda kimde kimse için böylesine uğraşmıyor. En azından benim tanıdığım hiçbir yakınım yüzümdeki ufak tebessüm için bu kadar uğraşmıyor, Rohat bir yabancıydı ve Reyhan için çabalıyor.

Bu söylediğimi, Rohat'ı sevmediğiniz için sizi yargılıyorum gibi anlamayın. Size düzgünce açıklamak istedim sadece. Bundan sonra yine aynı şekilde devam edebilirsiniz, sorun değil.

Kısa bölümler yazınca kendimi kötü hissediyorum, bir gün için bu kadar kısa bölüm ve az bilgi çok az değil mi diyorum ama tutuyorum kendimi çok şükür dslfkelflepdlwş

❤️

dünden kalma - textingWhere stories live. Discover now