Hoofdstuk 94

718 25 1
                                    

'Ik ben blij dat alles uitgepraat is,' glimlach ik, nadat ik een aantal biertjes op heb. We zitten nog steeds buiten en hijsen tegelijk aan een sigaret.  Ik kijk haar aan met mijn betraande ogen en glimlach. 'Ik ben ook heel blij, het is nu allemaal duidelijk.'

Het hele verhaal rondom Jeffrey is nu uitgepraat. Yora leerde Jeffrey een jaar geleden kennen, ze viel ook voor zijn charmes. Die glimlach en de blik in zijn ogen deden het. Hij wist heel goed hoe hij alles moest gebruiken om vrouwen voor zich te winnen.

Ze had ook ruzie gehad met een andere vriendin over Jeffrey. Het was eigenlijk net een vicieuze cirkel, haar vriendin was ook bekend met Jeffrey en Yora trapte er ook in. Jeffrey wist de perfecte aanrakingen op het juiste moment te geven, hij wist de juiste woorden in het oor te fluisteren tot wanneer hij inspeelde op iemands gevoelens.

En dat ik viel voor zijn acties was niet raar, ik miste/mis Niall. Yora had de juiste woorden gezegd om me weer goed te laten voelen. 

'Ik wist dat jongens in Nederland sneaky konden zijn, maar blijkbaar is dat hier ook zo,' lach ik. 'Geloof me, het maakt niet uit op welke plek je in de wereld bent, als mannen je willen gebruiken doen ze dat toch wel,' glimlacht ze.

We drinken allebei van ons biertje en beginnen te lachen. 'Niall draait wel bij, alleen je moet je wel voorbereiden op wat hij gaat zeggen, ik vertrouw zijn financieel manager ook niet,' mompelt ze.

'Het is oké, ik heb me al op het ergste ingesteld. Iedereen kan vreemd gaan, daarnaast heb ik ook dingen met Jeffrey gedaan die eigenlijk niet kunnen.' Lach ik. De alcohol begint zijn werk te doen. Het voelt nu allemaal niet meer zo zwaar.

'Als het moment er was geweest, zou je dan Jeffrey helemaal toegelaten hebben? Ik bedoel dan in de zin van seks?' Fluistert Yora. Ik begin hard te lachen en neem nog een slok van mijn bier.

'Heel eerlijk, misschien wel. Het is dat we zoende in een wc hokje en dat ik die Emily tegenkwam, oh fuck Emily...' mompel ik.

'Wie is Emily?' Vraagt Yora. Ik pak nog een sigaret en sla mezelf tegen mijn voorhoofd. 'Niall weet het nu zeker, dat is de reden waarom we nog geen contact hebben.'

Yora kijkt mij vragend aan. 'Emily is de ex van Niall. Ze kon het niet accepteren dat ik de vriendin van Niall ben. Ze stond in de ochtend weleens in een keer binnen terwijl ik van boven toe stond te kijken. Ik heb weleens de haren uit haar hoofd getrokken,' zucht ik.

'Toen ik uit de wc kwam bij dat café, zag ze mij en wist ze ook al dat Jeffrey bij mij was. Ik had verwacht na al die incidenten met mij dat ze weg was, maar helaas. Ze is het grootste roddelblad van het dorp, dus het is zo bekend bij Niall. Ze sprak me zelfs nog aan bij de bar.'

Ik zucht. 'Ze kende Jeffrey ook als de grootste fuckboy van het dorp. Waarom zijn fuckboys zo goed in vrouwen verleiden? Waar halen ze het lef vandaan?' Lach ik. 'Jeffrey is weleens hard gedumpt door een meisjes, sindsdien doet hij zo.'

Ik druk mijn sigaret uit in de asbak en lach. 'Zo was Niall in het begin ook. Waarschijnlijk was ik ook zijn volgende prooi. Het is dat ik hem een paar keer in zijn gezicht heb geslagen.' Yora begint hard te lachen.

'Heb jij Niall geslagen?' Vraagt ze en ik knik. 'Meerdere keren in zijn gezicht ja, het liefste zou ik dat nu ook hebben gedaan, maar helaas,' grinnik ik. 'Ik weet het, geweld lost niks op, maar die keren verdiende hij echt een klap in zijn gezicht.'

Yora begint hard in haar handen te klappen. 'Dit is een kant van jou Catherine die ik nog nooit gehoord of gezien heb, you go girl!' Ik pak haar handen vast en glimlach. 'Zo zie je maar, niet iedereen is zo onschuldig zoals diegene eruit ziet,' knipoog ik.

We pakken onze biertjes nogmaals vast en proosten een keer.

Die ochtend erna word ik wakker in Yora's bed met mijn kleding nog aan. Mijn ogen gaan moeizaam open en ik tik tegen Yora's schouder. Haar ogen gaan ook langzaam open en allebei beginnen we te lachen.

'Jezus zeg, wat waren we dronken,' mompelt ze. 'Oh herinner me er alsjeblieft niet aan, ik kan wel overgeven,' fluister ik.

Ik kijk langs me en zie de bierflessen op de grond liggen. Ik haal een hand door mijn haar en kruip terug onder de deken zodat ik niet uit bed val. Ik tel de bierflessen op de grond en wrijf door mijn ogen.

'Ik heb gisteravond toch geen rare dingen gezegd hoop ik?' Yora begint te lachen. 'Je maakte grapjes en schold Niall uit, meer niet eigenlijk.' 

'Oh god, wat heb ik allemaal over Niall gezegd? En hoe zijn we überhaupt hier beland?' Mijn lichaam schreeuwt naar water.

'Uhm, je vertelde dat je helemaal klaar met hem was. Je wilde hem op zijn gezicht slaan, eigenlijk ook in zijn ballen trappen. Oh, en je wilde ontzettend graag seks, maar je was te boos op Niall. En je wilde niet meer naar je eigen bed, je was te moe.'

Ik begin hard te lachen en voel mijn kaken rood worden. 'Echt, het spijt me, als ik eenmaal genoeg gedronken heb, word ik veel te eerlijk...' Fluister ik terwijl ik uit bed stap.

'Ik ben bang dat ik nog even in mijn eigen bed moet gaan liggen, alles draait nog teveel,' mompel ik. Yora kan alleen maar mompelen, waarschijnlijk valt ze ook zo weer in slaap.

Ik raap de bierflessen van de grond op en loop wankelend richting de deur. Een kleine lach ontsnapt mijn lippen en onhandig open ik haar slaapkamerdeur.

Wanneer ik haar slaapkamerdeur sluit en me omdraai, laat ik door de schrik alle bierflesjes uit m'n handen vallen. 

'Fuck!' Roep ik en ik kijk naar degene die tegenover mij staat.

'Godverdomme, wat een slechte timing heb jij.'

A/N

Hey mijn liefste fans! Het heeft even geduurd, maar het hoofdstuk is er! Voor sommige hoofdstukken heb je gewoon wat extra tijd nodig.

We lopen inmiddels al bijna tegen het einde van het jaar. Wat gaat de tijd toch snel! Ik ben met een ander nieuw boek begonnen 'Fake It Untill You Make It'. Ik ben het nog niet eens met de titel, maar het is echt een leuk boek! Neem een kijkje :).

See you soon!




The Rugby Guy Ft. Niall Horan Finished!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu