Hoofdstuk 31

3K 92 10
                                    

WARNING! SEXUAL CONCENT! Als je hier niet tegen kunt, of niet wilt lezen, kun je dit hoofdstuk beter overslaan. Beledigende reacties worden verwijdert!

*Catherine's Point of View*

Hand in hand samen met Niall lopen we richting zijn huis. We hadden besloten om de laatste schooluren te skippen, omdat ik Harry en de rest even niet meer wil zien. Mijn boosheid zat zo hoog, en een melding om naar de directeur te gaan zat ik niet op te wachten.

'M'n moeder is niet thuis,' grijnst hij, als hij mijn hand steviger vast pakt. 'Wat wil je daar mee zeggen?' Fluister ik, en voel mijn wangen langzaamaan rood worden. 

'Dat we het huis voor ons alleen hebben,' glimlacht hij. Zijn blauwe ogen schitteren in het klein straaltje zonlicht wat door de bewolking heen schijnt. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en geniet van het moment, zo samen met hem.

Als we bij hem thuis zijn, gooien we onze tassen op de grond. Hij slaat zijn armen van achter om mijn middel en begint hij in mijn oor te fluisteren.

'Ik wil zo graag iets bij je doen...' Hij bijt speels in mijn oorlel en voel kippenvel over mijn lichaam verspreiden. 'Ik wil je laten smeken naar meer.' 

Zijn handen glijden langzaam richting mijn borsten en zachtjes wrijft hij even over ze heen. Ik leg mijn hoofd in zijn nek en geniet van zijn tedere aanraking. Mijn ademhaling wordt steeds onregelmatiger, maar ik geef me helemaal over aan zijn ideeën.

'Wat ben je van plan?' Hijg ik zacht. 'Dat zul je vanzelf zien, baby,' fluistert hij. Zonder na te denken draai ik me om en druk ik mijn lippen op die van hem. Ik laat mijn handen door zijn zachte, blonde haar woelen en voel hoe hij mijn lichaam dichter tegen die van hem aan drukt.

'Zullen we naar boven gaan?' Vraagt hij, maar zonder antwoord te geven ren ik al de trap op naar boven. Lachend komt hij achter me aan gerend, nieuwsgierigheid giert door mijn lichaam en merk dat hij alle controle over mij heeft.

Buiten adem laat ik me achterover op zijn bed vallen. Terwijl al mijn zintuigen op scherp staan, laat ik een genietende zucht als ik hem over mij heen voel kruipen. Zijn pupillen vergroten wanneer hij me recht in mijn ogen aankijkt.

Ondertussen schuift hij mijn trui omhoog net boven mijn bh, waarna hij warme kusjes achterlaat op mijn huid. Ik voel zijn lippen vastzuigen aan de huid mijn borst, waardoor het bloed naar mijn koude huid stijgt.

Wanneer zijn lippen de huid van mijn borst verlaten, likt hij nog een keer over de rode/paarse vlek die hij achter heeft gelaten. Inmiddels hebben zijn lippen de weg richting mijn buik gevonden, steeds verder naar beneden.

Zijn vingers friemelen aan de knoop van mijn broek, en even kijkt hij omhoog. 'Het is oké,' vertel ik hem. Mijn gedachten dwalen af naar wat hij dadelijk met mij gaat doen. 

Zijn lippen laten een spoor van warmte achter net boven de rand van mijn onderbroek. Binnen een beweging heeft hij de knoop van mijn broek los en schuift hij mijn broek langs mijn benen naar beneden. 

Terwijl ik naar zijn gezicht kijk, met een groeiende grijns op zijn lippen, laat hij zijn vingers over mijn gevoelige plek glijden. Ik voel de warmte van zijn vingers door de stof van mijn onderbroek heen, en bijt op mijn lip om een kreun te onderdrukken.

'Je hoeft je niet in te houden,' glimlacht hij. Zijn vingers glijden nog steeds plagend over mijn onderbroek heen. 'Je mag best kreunen, het klinkt sexy als je dat doet,' mompelt hij, als hij mijn onderbroek voorzichtig naar beneden trekt.

Zijn lippen maken hun weg verder naar beneden, richting mijn intieme zone. Mijn hand grijpt zijn haar vast als ik zijn adem tussen mijn benen voel. Het is zo lang geleden dat ik dit opgewonden gevoel heb gevoelt, dat het me gek van binnen maakt.

Zonder te waarschuwen begint hij langzaam met zijn tong rondjes te maken rond mijn clitoris. Ik voel mijn spieren aanspannen en grijp zijn haar opnieuw vast. Kreunen verlaten mijn keel als zijn tong weer naar beneden en naar boven gaat.

'N-Niall, w-wat... wat doe je?' Ik kan bijna niet meer uit mijn woorden komen. Wanneer hij zijn vinger langzaam in mij laat glijden, sla ik mijn hand voor m'n mond. 

'Wat ik doe?' Fluistert hij tegen mijn huid. 'Jou verwennen, en zo te zien lukt me dat aardig goed,' lacht hij zachtjes. Zachte kreunen verlaten mijn lippen en het opgewonden gevoel bouwt steeds verder op. 

Niall weet wat hij doet, hij weet hoe hij een meisje moet verwennen. Hij blijft hetzelfde tempo aanhouden waardoor het gevoel dat ik klaar ga komen steeds dichterbij komt. 

'A-als je zo door gaat, ga ik klaarkomen,' vertel ik hem. Zo te zien vindt hij dat prima, want hij gaat gewoon door. Zijn vinger maakt een pompende beweging, steeds proberend dieper te komen. 

'Oh shit.' Mijn stem slaat een keer over als ik mijn spieren van binnen aan voel spannen. Ik hol mijn rug even en kijk dan naar Niall terwijl ik klaarkom. Mijn ademhaling is op zijn snelst en voel dat Niall zijn vinger nog even van binnen tegen mijn gevoelige plek aan duwt.

Hij komt omhoog en drukt zijn lippen op die van mij. Ik schiet in de lach en voel het bloed naar mijn wangen stijgen. 

Ik trek mijn onderbroek en broek weer omhoog. Niall komt langs me liggen en laat zijn hand even door mijn haar glijden. 

'Waarom lach je nou?' Hij drukt een kusje op mijn voorhoofd, waardoor ik het warm krijg. Hij laat zijn liefde echt merken. 'Ik lach omdat ik me misschien een beetje schaam,' vertel ik hem. Wanneer ik me ongemakkelijk voel, ga ik meestal lachen.

'Je hoeft je niet te schamen, ik vond het juist heel sexy en aantrekkelijk om te zien hoe je erbij lag en genoot, dat is toch goed?' Ik knik en druk een kus op zijn neus. Zijn duim streelt over mijn wang en voldaan komt hij langs me liggen.

'Je bent zo leuk...'

A/N

Hey allemaal! I'm back again! Nog een paar dagen en dan heb ik eindelijk vakantie, wat ook betekend dat ik meer tijd heb om te schrijven! Na de vakantie komt er een hele drukke periode aan voor mij, dus profiteer ik even van mijn welverdiende vakantie straks ;).

Pasen is achter de rug. Hebben jullie toevallig nog chocolade eitjes gezocht? Of gewoon genoten van de extra vrije dag(en)? Of misschien wel iets met familie of vrienden gedaan?

In ieder geval, ik hoop dat jullie het boek nog steeds leuk vinden! Vergeet natuurlijk niet te stemmen en als je het leuk vindt om een reactie achter te laten.

Ik houd van jullie!





The Rugby Guy Ft. Niall Horan Finished!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu