Hoofdstuk 25

3.7K 129 8
                                    

'Hij zou boven Harry moeten staan, dat is waar,' glimlacht Crissy. Ik neem een slok van mijn sap en luister aandachtig naar het verhaal van haar. 'Wat moet ik nu doen?' Vraag ik onzeker. 'Hij zal met een andere oplossing moeten komen, maar als hij jou leuk vind doet hij dat wel.'

Ik lach en pak mijn telefoon om te kijken of ik nog meldingen heb. Tot mijn verbazing heb ik een sms van Niall.

Niall Horan 4:13 PM: Kun je zo naar mij komen? 

Ik overhandig mijn telefoon aan Crissy en wacht haar reactie af. 

'Ga naar hem toe, misschien heeft hij nagedacht,' grijnst ze en ik knik. 'Het komt allemaal goed, ook tussen jou en Niall.' Ze geeft me een knuffel en met trillende benen loop ik haar kamer uit. Ik zeg haar moeder nog gedag en loop richting het huis van Niall.

Diep in gedachten druk ik op de bel en denk ik na over wat hij zal gaan zeggen.

'Catherine! Wat leuk dat je er bent!' Maura staat glimlachend in de deuropening. Ze geeft me een korte omhelzing en lach zacht. 'Niall is boven,' knipoogt ze en ik bedank haar.

Stil loop ik naar boven en aarzel even voordat ik op de deur klop. Ik adem uit en klop op de deur, zodat hij weet dat er iemand is.

'Ja,' roept hij en voorzichtig stap ik zijn kamer binnen. Hij zit op zijn bed met zijn mobiel in z'n handen. Als hij mij ziet komt er een kleine glimlach op zijn lippen en worden zijn wangen wat roder.

'Je had geen sms terug gestuurd,' fluistert hij. 'Weet ik,' glimlach ik en ga langs hem op bed zitten. 'Waarom moest ik naar je toe komen?' Vraag ik nieuwsgierig.

'Waarom liep je weg?' Ik haal mijn schouders op en kijk naar z'n hand die hij voorzichtig op mijn been plaatst, wat een geweldig gevoel geeft. 'Er moet toch een reden zijn waarom je zo snel weg was?'

'De reden was omdat ik weet dat je Rugby belangrijker vind, en dat is niet erg. Maar jij zou juist aan Harry moeten bewijzen dat je het wel kan combineren, snap je?' Hij bijt op zijn lip en legt een hand op mijn wang.

'Je hebt gelijk,' grijnst hij, waarna ik zijn lippen tegen de mijne voel. Mijn handen vinden hun weg richting zijn nek en trek hem dichter tegen me aan. Ik voel de warmte van zijn lichaam en voorzichtig legt hij me op bed.

Genietend streel ik door zijn blonde haar en sla ik mijn benen om zijn middel. 'Je hebt echt gelijk, ik moet het anders aanpakken,' fluistert hij in m'n oor waardoor ik kippenvel krijg. 

Hij plaatst zijn lippen op de huid van mijn nek, waardoor ik mijn nagels in zijn rug zet. Zijn handen plaatst hij op mijn zij. Glimlachend kijk ik naar zijn blonde haren, die nu door de war zitten.

'Hoe wil je het nu aan gaan pakken?' Vraag ik aan hem. 'Weet ik nog niet, maar dat komt wel goed,' gromt hij zachtjes. Hij drukt zijn lippen weer op die van mij, waarna hij zijn heupen zacht tegen de mijne aan laat schuren.

Zonder erbij na te denken verlaat een kreun mijn mond, en kijkt Niall me glimlachend aan. 'Voelt goed, hé?' Grijnst hij, en ik knik. Grinnikend drukt hij een paar kusjes op mijn kaaklijn.

Bijtend op mijn lip trek ik hem aan zijn shirt omhoog waardoor hij me vragend aankijkt. Grijnzend laat ik mijn vingertoppen even over zijn onderbuik glijden, waarna ik hem omdraai zodat ik boven op hem zit. 

'Wat ga je doen?' Vraagt hij slikkend. 'Wacht maar af,' zeg ik, terwijl ik mijn tong naar hem uitsteek. Plagend streel ik met mijn vingers net boven zijn onderbroek elastiek waardoor zijn ademhaling alsmaar sneller word.

In een beweging trekt hij zijn shirt uit waardoor ik mijn lippen op zijn borstkas plaats en een spoor van kusjes achterlaat. Ondertussen friemel ik wat aan zijn riem, en kijk daarna naar zijn gezichtsuitdrukking, die verrassend gespannen is.

Als ik zijn broek wat naar beneden heb getrokken, laat ik mijn hand over zijn boxer glijden. 

Hij legt zijn handen op mijn wangen en trekt me naar zich toe zodat ik zijn lippen weer kan voelen. Hij laat een zachte kreun als ik mijn hand in zijn boxer laat glijden, waardoor ik zijn erectie kan voelen.

'God, Catherine. Wil je dit echt doen?' Vraagt hij onzeker, en glimlachend druk ik mijn lippen opnieuw op die van hem. 'Ja, ik wil dit echt doen,' grijns ik, als ik langzaam zijn boxer naar beneden laat glijden.

Ik pak zijn erectie in mijn hand en beweeg rustig op en neer, waardoor hij zijn ogen dichtknijpt en een diepe kreun zijn keel ontsnapt. Ik laat mijn lippen over die van hem strelen, en bijt op zijn lip.

'Komt Maura niet binnen?' Vraag ik tussen het zoenen door, en snel schud hij zijn hoofd. Hij grijpt de lakens vast wanneer ik onverwachts zijn erectie in mijn mond laat glijden. Genietend van zijn zachte kreunen laat ik mijn tong langs hem afglijden.

'J-je ziet er zo sexy uit, a-als je dat doet,' fluistert hij zacht. 'Als ik wat doe?' Fluister ik terug en ga steeds sneller met mijn hoofd op en neer, waardoor hij zijn handen in mijn haar verwikkeld, zodat hij het tempo aan kan geven.

'Als je me pijpt, het voelt zo goed...' Hij laat een zachte kreun. 'Als je zo door gaat, dan kom ik klaar,' kreunt hij, waardoor ik met mijn hand verder ga, en hem kan zien wanneer hij klaarkomt.

'Fuck, Catherine,' mijn hand gaat sneller op en neer, en voel dat zijn spieren zich aanspannen. Opnieuw knijpt hij zijn ogen dicht en grommend laat hij zich overgeven aan z'n orgasme.

Geschrokken kijkt hij naar beneden en dan naar mij. Glimlachend druk ik een kus op zijn lippen en loop ik naar de badkamer zodat ik mijn handen kan wassen.

Half naakt komt Niall achter mij aangelopen en maakt hij zichzelf schoon. Ik kijk in de spiegel naar hem, en zijn blote bovenlijf. 

Zijn blauwe ogen kijken me doordringend aan, en voordat ik het weet tilt hij me op en zet hij me op de rand van de wastafel.

Vertederend drukt hij zijn lippen op die van mij, en zucht hij nog een keer na.

'Fuck, bad girl.'

A/N

Hey iedereen! Ik moet echt mijn excuses aanbieden, omdat ik al zó lang niet meer geschreven heb! Het was nogal hectisch in mijn leven, ik ben met mijn studie begonnen, liefdeshit gehad en de rest nog.

Ook wist ik even niet meer hoe ik verder moest, maar nu is het gelukt! Ik hoop dat iedereen een goede start op school heeft gehad, en lekker in zijn vel zit!

Hopelijk spreek ik jullie snel weer! 



The Rugby Guy Ft. Niall Horan Finished!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu