Hoofdstuk 26

3.8K 136 13
                                    

*Niall Horan's Point of View*

Terwijl ik naar school loop draaien mijn gedachten volle toeren. Ik denk terug aan het moment wat Catherine met mij deed, en aan hoe ik het nu het beste aan kan pakken. Catherine is speciaal, en ik wil haar speciaal laten voelen, dus ik zal snel een plan moeten verzinnen.

Terwijl ik een plan aan het verzinnen ben, voel ik een harde schouderklop. Verbaast kijk ik langs me en probeer de brok in mijn keel weg te slikken. 

'Harry?' Vraag ik verbaast. Hij ontbloot zijn tanden en geeft me een kleine glimlach. 'Niall van me,' glimlacht hij. Terwijl ik mijn zenuwen een beetje onder controle wil houden, begin ik steeds sneller te lopen.

'Hoe zit dat nou met Catherine?' Vraagt hij op nonchalante toon, en grijnzend kijk ik hem aan. Houd die grijns vast Niall, dan trapt hij er misschien in.

'Catherine is voorbij,' lieg ik. Het voelt zo slecht om te liegen, maar ik wil Catherine in bescherming nemen. Hij zou het nooit goedkeuren als ik een relatie met Catherine zou beginnen.

'Voorbij? Hoe komt dat nou ineens?' 

Terwijl ik na denk over het antwoord, loop ik het schoolterrein op en zie ik in mijn ooghoek Catherine staan. Haar blik zegt al genoeg en snel draait ze haar hoofd weg. Ik hoop dat ze het begrijpt, want ik weet dat ze verliefd op me is.

'Aha, ik zie het al. Ze is gekwetst, maar het is beter zo, toch Niall?' Ik knik en loop richting mijn kluisje waar ik m'n sporttenue uit haal. Met een harde smak gooi ik mijn kluisje dicht en loop ik richting de gymzaal.

'Waarom doe je nou zo?' Gefrustreerd draai ik me om en duw ik hem tegen de muur omhoog. Geschrokken kijkt hij me aan en bries ik mijn laatste adem uit voordat ik iets ga zeggen.

'Jij hoeft je helemaal niet te bemoeien met mijn leven, dus je houd je bek!' Schreeuw ik in zijn gezicht. Met trillende handen laat ik hem los en loop ik richting de kleedkamers.

*Catherine's Point of View*

'Gaat alles goed met je?' Vraagt Crissy. Zonder iets te zeggen knik ik en richt ik me op de heldere blauwe lucht. Ik denk aan zijn gezichtsuitdrukking en hoe Harry naar mij keek. Ik snap wat Niall bedoelt, ik moet gewoon meespelen.

Ik ben zo verliefd op die jongen, dat ik het hem niet kwalijk kan nemen. Diep van binnen zit er een kleine, lieve Niall. Een kleine jongen die het voor iedereen goed wil doen, het iedereen naar zijn zin wil maken.

'Je liegt,' grinnikt Crissy. 'Ik lieg niet, richt jij je nou maar op je telefoon,' mompel ik. Grijnzend vergrendeld ze haar telefoon en stopt die in haar tas. 

Ik heb nu geen zin in een preek.

'Waarom ben je niet eerlijk tegen me, ik zie het toch?' Ik zucht en bedenk een smoes. 'En ga nu geen smoes bedenken, daar ken ik je te goed voor,' mompelt ze. 'Heeft het met Niall te maken? Ik zag ze namelijk ook lopen.'

Ik knik en adem diep in. Hij spookt teveel in mijn hoofd rond, wat me gek maakt. Soms haat ik het om verliefd te zijn, want wanneer ik verliefd ben, gaat alles mis.

'Niall bedenkt echt wel een oplossing, zo lang jij alles maar aan blijft voelen.' Grijnzend kijkt ze me aan, omdat ze weet dat ze gelijk heeft. Ik wist wat Niall net bedoelde, waardoor ik mijn hoofd meteen weg had gedraaid.

Wanneer de bel gaat, hang ik mijn tas over m'n schouder en loop ik naar binnen. Ik stop even bij het raam van de gymzaal, om stiekem even naar Niall te kunnen kijken. Ik voel een glimlach op mijn lippen groeien en kijk naar de warming up die ze aan het doen zijn.

'Kom je nog?' Hoor ik Crissy lachen. 'Ja, ik kom,' mompel ik en loop achter haar aan richting het klaslokaal. Diep in gedachten ga ik langs haar zitten en pak ik mijn boeken voor het komende lesuur.

-

Ik stop mijn laatste spullen in m'n tas en fatsoeneer mijn haar. We hadden het laatste uur gym en ik ben de enige nog in de kleedkamer. Hopend op een berichtje van Niall ontgrendel ik mijn telefoon.

Wanneer de deur open word gegooid geef ik een kleine gil. 'Ssht, niet schrikken,' fluistert Niall. Verbaast kijk ik om en zie Niall in de deuropening staan. 

'Hoe weet je dat ik hier ben?' Vraag ik geschrokken. 'Ik kan ook op jou rooster kijken,' glimlacht hij.

Langzaam zet hij wat stappen dichterbij, en stop ik mijn telefoon terug in mijn tas. Nerveus ga ik tegen de muur aan staan, en bijt op mijn lip.

'Wat doe je?' Vraag ik, en merk dat mijn stem schor is. 'Jou gek maken,' grijnst hij, terwijl hij zijn lippen likt. 'Mij gek maken?' Zijn lichaam komt steeds dichterbij waardoor ik steeds beter in zijn blauwe ogen kan kijken.

'Ja, want ik weet dat je hier niet tegen kan.' Voorzichtig veegt hij wat haar weg uit mijn nek, en plaatst hij zijn zachte, roze lippen op mijn huid. Terwijl hij dat doet, grijp ik zijn lichaam vast en sluit ik mijn ogen.

'N-Niall,' mompel ik zwak, waardoor hij grinnikt. 'I-ik denk niet dat dit de juiste plek is om dit te doen?' Fluister ik, en laat mijn handen door zijn blonde haren glijden.

'Dit is juist de goede plek.' Hij plaatst zijn lippen op die van mij, en legt zijn warme handen op mijn wangen. Genietend trek ik zijn lichaam dichter tegen mij aan en druk ik mijn lippen wat harder op die van hem.

'Ik heb je gemist,' hijgt hij zacht als onze lippen niet meer met elkaar verbonden zijn. 'Echt?' Vraag ik verbaast, en strijk met m'n duim over zijn wang. 'Ja heel erg,' glimlacht hij. 

'Ik heb jou ook gemist, heel erg,' lach ik en druk mijn lippen nog een keer op die van hem. 'Je maakt me al gek als je naar me kijkt,' giechel ik en kijk weg. 

'Als ik naar je kijk, ja?' Hij plaatst zijn vinger onder mijn kin zodat ik hem aan kan kijken. 'En wat als ik dit doe?' Plagend strelen zijn vingertoppen over mijn bovenarm en zijn z'n lippen nog maar een paar millimeter verwijdert van die van mij.

'Kun je dit weerstaan?' Hij zet zijn kleine grijns op en zonder er bij na te denken druk ik mijn lippen hongerig op die van hem. We drukken onze lichamen tegen elkaar aan en laat ik een zachte kreun.

'Nee, ik kan jou niet weerstaan.'

A/N

Hey iedereen! Damn, dat is al weer even geleden! Ik wil even zeggen dat ik jullie support echt geweldig vind! Ik weet dat ik erg weinig schrijf, maar ik heb lange schooldagen, veel werk te doen en ik ben blij als ik mijn bed 's avonds op kan zoeken.

Ik hoop toch dat ik jullie een beetje blij heb kunnen maken met dit hoofdstuk. Vergeet natuurlijk niet te stemmen, en als je het leuk vind om een reactie achter te laten!

See you soon!

The Rugby Guy Ft. Niall Horan Finished!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu