Hoofdstuk 88

789 34 5
                                    

Ik bijt op mijn lip om mijn woede in bedwang te kunnen houden. Het gevoel wat ik al een paar dagen had, is zojuist bevestigd. Ik wist dat een andere vrouw in zijn leven was, op de manier hoe hij praatte en glimlachte, dat deed hij alleen maar als ik in zijn bijzijn was.

Ik haal mijn telefoon tevoorschijn en zoek Jeffrey op Instagram. Ik was al klaar met Niall, maar nu helemaal. Ook op de manier hoe zij langs mij afliep zonder iets te zeggen, gaf mij rillingen. Misschien had ik wel echt naar Jeffrey moeten luisteren.

Ik stuur hem een volgverzoek en meteen een bericht of hij in de buurt is van mijn dorp. De manier hoe Jeffrey mijn aandacht zoekt, tot me aanraakt, is waar Niall geen moeite meer voor doet. Ineens heb ik geen spijt meer van mijn actie om hem die nacht bij de club te zoenen.

'Jij bent snel terug?' Vraagt mijn moeder verbaast als ze mij binnen ziet komen. 'Het is niet goed gegaan hé? Wat is er gebeurt?' Ik haal mijn schouders en verberg mijn gezicht in mijn handen. 'Ik had al een langere tijd een onderbuik gevoel wat ik niet kon plaatsen, maar vandaag wel,' haal ik mijn schouders op.

'Er stond een vrouw achter hem, die blijkbaar zijn zaken regelt. Hoe ze daar stond, haar gezicht vol make-up, het leek alsof ik er niet meer toe deed, hij was al afwezig de laatste tijd.' Ik schud mijn hoofd en kijk mijn moeder aan.

'En ik weet wat je wilt gaan zeggen, maar ik denk echt dat onze verliefdheid, of althans mijn verliefdheid, niet weggelegd is voor ons.' 

Ze laat een diepe zucht. 'Kijk Catherine, ik snap hoe jij je voelt. Ik weet ook hoe jullie situatie is, en als ik je mag adviseren, is afstand op dit moment een stuk beter, vanuit jouw oogpunt bekeken.' Vertelt ze, terwijl haar handen door mijn haar glijden.

Het geluid van mijn telefoon gaat en ik kijk meteen wat voor bericht ik krijg. In eerste instantie hoop ik dat het een bericht van Niall is, maar ik zie dat Jeffrey mijn volgverzoek geaccepteerd heeft en dat hij een bericht terug heeft gestuurd.

'Zie je dit! Zijn woorden klonken zo hard in mijn oren, maar hij heeft gelijk! En weet je wat, ik ga vanavond gewoon wat met hem drinken. Ik wil niet huilen om een of andere loser,' lach ik.

Mijn moeder kijkt mij met open mond aan, maar ze weet heel goed wat ik bedoel. 'Yora had mij gewaarschuwd dat ik geen dingen moest doen waar ik spijt van zou krijgen, maar ik heb meer spijt van Niall nu bezoeken als met Jeffrey afspreken.'

De manier hoe Jeffrey mij aankeek met zijn doordringende ogen, de manier hoe hij zijn lippen net op een gevaarlijke afstand hield, tot het snel bonzende hart wat ik in mijn lichaam voelde, zegt dat ik dat achterna moet gaan.

Op een of andere manier maakt hij een bepaalde nieuwsgierigheid los, die ik niet kan plaatsen. Voor mijn gevoel is hij een schim, die elke keer in mijn dromen opduikt en dat ik met hem probeer te praten, maar dat het niet lukt en ineens weer weg is.

Alsof hij mij pest in mijn dromen, dat ik hem terug wil pesten en dat het niet lukt. Het enige wat mij opvalt, is dat ik niet wakker zou schrikken van mijn dromen, maar er het liefst in zou blijven hangen. Iets wat mij al een paar dagen, misschien al een aantal weken achtervolgd.

Net zoals hij mij treiterde op school, ik wilde wel iets terugdoen, maar ik deed het ook niet. Zijn gedaante verscheen meerdere keren op school, kijkend naar mij, maar zijn blik zei al genoeg. Voor hem was het een kwestie van wachten op, wachten tot ik toe zou geven aan zijn woorden.

'Als jij je daar goed bij voelt, dan moet je dat gewoon doen. Je bent een volwassen vrouw, ik kan je alleen maar adviseren en de beslissingen moet jij zelf nemen.'

Ik knik hevig en verstuur het bericht of hij vanavond iets met mij wilt gaan doen. Hij zei dat hij in de buurt was. Het beste op dit moment is om mijn gedachten te verzetten en iets leuk gaan doen, al is het maar wat gaan drinken.

Niet veel later krijg ik een bericht terug dat hij in de buurt is en hebben we afgesproken. Er was geen aarzeling in zijn zinnen te vinden, waarschijnlijk wilt hij het net zo graag als ik. Mijn nieuwsgierigheid naar hem word alsmaar erger.

'Kijk, we hebben vanavond afgesproken. Ik zal niet te lang wegblijven, zodat wij ook nog wat tijd samen hebben,' glimlach ik naar mijn moeder. Ze drukt een kus op mijn voorhoofd en knikt. Ze weet op dit moment niet zo goed wat ze moet zeggen, maar die kus op mijn hoofd toont alleen maar begrip.

De uren die daarna verstreken, bestonden uit goede gesprekken met mijn moeder, berichten naar Yora en een overhoop gehaalde koffer om een goede outfit te zoeken. Van de ene kant zou ik eigenlijk geen moeite moeten doen, maar toch geeft dat een beter gevoel.

Ik neem snel een douche en zorg dat ik er aantoonbaar uitzie. Dat ik moeite wil doen, zegt eigenlijk al genoeg. Ik heb mij nooit druk gemaakt over hoe Jeffrey mij zou zien, maar toch denk ik er wel aan.

Ik weet niet hoe snel ik mijn telefoon moet pakken als ik het geluid hoor dat ik een bericht heb. Grijnzend open ik het bericht wat Jeffrey heeft gestuurd, waarin staat dat hij al voor mijn deur staat. 

Ik spuit nog snel wat parfum op en pak een klein tasje uit mijn koffer, waar ik mijn belangrijke spullen in stop. Ik ren van de trap af en geef mijn moeder snel een kus op haar wang, terwijl ik glimlachend naar de voordeur loop. 

Grijnzend doe ik de deur open en leun ik even tegen de muur. Mijn ogen glijden over zijn lichaam, wat opvalt is dat hij zijn jacket niet aan heeft. Hij heeft zijn jacket ingeruild voor een zwarte blouse, die zijn spieren perfect omsluiten.

'Je laat mij bijna verbazen, heb je al die moeite voor mij gedaan?' Zijn lippen vormen een grote grijns. 'Jij laat mij bijna verbazen, ik zie eens een keer wat anders dan die jacket van je,' grijns ik terug. 

Hij steekt zijn hand uit, die ik zonder aarzeling vastpak. Jeffrey's hand voelt zweterig aan, waardoor ik weet dat hij zelfs zenuwen door zijn lijf kan voelen. Iets wat hij nooit zou tonen aan de buitenwereld.

'Laten we vanavond beginnen met een lekkere cocktail!'

A/N

Hey iedereen! Eindelijk een snelle update! Ik hoop dat jullie er van genoten hebben!

Er is wel iets wat ik merk en ik weet niet of jullie dat ook merken. Ik ben zes jaar geleden begonnen met schrijven, het moment wat ik nooit zou vergeten. In die tijd was Wattpad heel populair, natuurlijk weet ik ook dat One Direction al een lange tijd niet actief is geweest.

In ieder geval, wat ik wil zeggen is, is dat het mij opvalt dat er steeds minder mensen Wattpad nog gebruiken. Ik mag zeker niet klagen met de statistieken, maar toch valt het echt op. Ik weet niet of meerdere mensen dit herkennen?

In ieder geval, ik zal snel weer proberen te updaten! Geniet nog even van jullie weekend!

See you soon!

The Rugby Guy Ft. Niall Horan Finished!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu