8 fejezet

3.2K 91 19
                                    

-A kisasszony terhes. Több mint két hónapos a magzat. Gratulálok. Úgyhogy majd át fogjuk vinni önt a nőgyógyászatra, hogy ellenőrizzék a babát, de a vérvizsgálat alapján egészséges. Most magukra hagyom önöket.-azzal ki is ment maga mögött  becsukva az ajtót.

-Terhes vagyok.-suttogom sokkosan.- Várjunk ki az apja?-rémülök meg, hisz azt sem tudom, hogy ki az.

-Márk csak kerülj a kezeim közé én kitekerem a nyakadat, hogy merted a gyereket teherbe ejteni, én a két kezemmel foglak megfojtani.-ugrik neki az idősebb férfi annak a srácnak, de még a többiek időben letudták fogni.

-Elég legyen!-kiáltom el magamat.-Ti vagytok terhesek vagy én, fejezzétek be, nem vagyok erre kíváncsi.

-És Beka meg szeretnéd tartani?- ül le mellém az a srác aki megpróbált csókolni, ezt megmeri kérdezni.-Jól vagy ?-néz rám aggódva.

-Na idefigyelj te, te két lábon járó hajzselés flakon, ha még egyszer megmered ezt kérdezni akkor isten bizony, hogy nem maradnak fogaid.-húzom magamhoz a pólója nyakánál.- És igen megtartom, mivel ez a gyerek az én kis babám, nem tudok neki ártani.-lazul el az arc izmom.-És hogy jól vagyok- e szerinted? Majd rácsapom a redőnyt a tökeidre és akkor megkérdezem én is, hogy jól vagy- e.-elég rémült arcot vág, de nem értem mit gondolt, nem emlékszek semmire és terhes is vagyok, szerinte majd tapsikolva fogom körbeugrálni, hát nem.

-Jól van gyerek nyugi.-röhögi el magát az idegen.

-És ki az apja?-nézek rájuk kérdően. Mindenki a mellettem ülő srácra mutat akit kiosztottam.-Marha jó ez egyre jobb lesz....

Örökké [Bexi ff.] Befejezett Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang