63 fejezet

1.6K 54 4
                                    

-Megjöttünk.-állítja le a motort.-Beka, Beka.-szólongat úgy látszik kicsit bealudtam.

-Mi? Hol vagyunk?-nézek körbe egy nagy apartman előtt álltunk meg, pontosabban a parkolóban.

-Ide jöttünk, gyere a kulcsokat már elhoztam.-én is kiszállok és Márkhoz megyek aki a csomagtartónál babrál valamivel, majd elővesz két sporttáskát, majd megfogja a kezemet és maga után húz.

-Kik vannak még ebben?-mutatok az épületre.

-Biztos valami idegen emberek.-húzza el a száját.-De gyere mutatok valamit.-kinyitja az ajtót és elém tárul ez az egész, ami nem kicsi, sőt... Végignézek aztán kimegyek a teraszra. Hm, terasz és most nem közös terasz hanem a MI teraszunk. De várjunk én most haragszok rá.

-Márk, beszélnünk kell.-megyek be hozzá, ő meg a hálóban az ágyon fekszik és a telefonját nyomkodja.

-Igen?-pillant fel.

-Figyelj, lehet hogy mind a ketten mondtunk a másiknak baromságokat, de az nem ok arra, hogy egyből el is vegyél. Gondolkodj, neked nem állna jól még a házas élet. Menj csajozz, bulizz. Majd visszatérünk rá. Nem kell elsietni.-ülök le mellé.

-De ezt én akarom, azért mert szeretlek.-azt mondta szeret, azt mondta szeret...

-Normális esetben ha úgy történt volna az életünk, most akkor én a suliban lennék, te meg koncerteznél ezerrel és aztán én még mindig suliban lennék, te meg zsűriznél. És majd jó pár év múlva talán ismétlem talán felmerülne a házasság téma, aztán a gyerek, stb... De az is lehet, hogy össze vesztünk volna, te meg találtál volna magadnak egy Debi2-őt. 

-Legális 18 vagy.

-Ez így nem normális.-akadok ki.

-Beka, a mi kapcsolatunkban mi volt normális?-suttogja és jön közelebb majd az ajkaimra tapasztja az övét...

Szeretném megkérdezni, hogy ti mit gondoltok a sztoriról? Van amiről azt gondoljátok, hogy változtassak, vagy esetleg más? Vagy hogy mit gondoltok róla?

Örökké [Bexi ff.] Befejezett Where stories live. Discover now