75 fejezet

1.4K 44 10
                                    

-Bexike remélem tudni fogod, hogy ezt nem ússzátok meg ennyivel. Még látni fogjuk egymást.-szállt be az autójába és elhajtott idegesen. Mi meg gondolkodva bámultunk ki a fejünkből, még ha nem is értettük, hogy legközelebb mit fog tervezni...

-Jó nekem ehhez innom kell.-indul el Körte, a bárhoz és mi is követjük, majd jön a többi esküvői szokás... Mire ezekkel végeztünk akkor már a fél csapat részeg volt a másik fele meg már félig ki volt dőlve. Én Márkra pillantottam aki Lilire adta éppen a zakóját, hogy meg ne fázzon. Én ezen az igazán aranyos pillanaton elmosolyodtam. Kétség nem fér hozzá tökéletes apa lesz. Mintha megérezte volna, hogy figyelem pontosan felém fordult és boldogan elindult felém, majd leült mellém.

-Na mi van,Nagyné?-húzogatja a szemöldökét.

-Semmi, lassan leléphetnénk.-vonom meg a vállamat és kortyolok még egyet a gyerek pezsgőmből.

-A saját esküvődről akarsz lelépni.-néz rám elismerően.-Ezek is csak mi lehetünk.-karolja át a vállamat.

-Egy kis figyelmet kérek.-üvöltötte el magát a részeg Bogyó.-Most szeretnék egy beszédet mondani, drága barátommal együtt. Attila barátom, gyere ide.-inti magához Antit?

-Én még mindig Anti vagyok.-dörzsöli meg a szemét fáradtan.

-Emlékszem amikor Bekivel először találkoztunk, szerelem volt első látásra...-kezd bele mosolyogva Bogyó a nosztalgiázásba.-És most itt tartunk, hogy én mégis szeretem a fenekét, de mégis a haverom vette feleségül, szóval gyere haver harcoljunk megérte.-fejezi be kislányos hangon, Márk meg Márk. Ő meg annyira szorítja az asztalt, hogy már elfehéredtek az ujjai.

-Bogyó, menekülj.-suttogom neki.

-Akkor szerintem, hölgyek és urak köszönöm a figyelmet, de nekem mennem kell, mert mire éjfélt üt az óra én tökké változom. És akkor nem marad meg az üveg cipellőm, és elszaladnak azok a hálátlan dögök is. Agyő.-int egyet, és próbál úgy kimenni mint egy hercegnő.

-Most én mondok köszöntőt.-jelenik meg előttünk Pepe... Ez egyre jobb lesz...

Tudom , hogy régen írtam és tényleg elnézést, csak most minden összejött. De nem hagyom abba. Nemsokára vége lesz ennek a sztorinak, szóval ha úgy alakul akkor megpróbálom  a szünetben befejezni.

Örökké [Bexi ff.] Befejezett Where stories live. Discover now