105.

978 90 1
                                    

*Minseok POV*

Legszívesebben letepertem volna, magam alá gyűröm és addig szeretkezek vele, amíg már nem sír a sok megpróbáltatástól. De annyira fáradt voltam a sok munkától, ami hirtelen a nyakamba szakadt, hogy képtelen lettem volna úgy teljesíteni, ahogy szerettem volna. Még arra is képtelen voltam, hogy álló farokkal várjam, hiába izgatott fel a lénye, ahogy ott mozgott a lakásban, ahogy csókokat lopott tőlem. Annyira sokat kellett intézkednem az új film miatt, hogy még erre is túl lestrapált voltam. De ma korán végeztem és szerettem volna aludni egyet délután, hogy amint Maya hazaért az egyetemről és este befeküdt mellém, letámadhassam. Tudtam, hogy sok kétsége támadt az új színésznő és az én kapcsolatomat illetően, tudtam, hogy az újságok sok szennyet közöltek és tudtam, hogy rosszul esett neki. És még itt voltam én is, aki valószínűleg rátettem egy lapáttal azzal, hogy mindig visszautasítottam. Az az igazság, hogy így még én sem hittem volna magamnak, ha ennyi minden összejön. Maya egy új pasival lefotózva, ideges, visszautasít, nem szexel velem... ezek mind összegyűjtve egy hétre elég bizonyíték lehet arra, hogy valóban félrelép valaki. Eszem ágában sem volt megcsalni őt és mi több, azt hiszem, hogy ennyire soha, senkit nem zártam a szívembe, mint őt. Volt már barátnőm, akit szerettem, akivel klappolt minden és fájt a szívem a szakítás után, de egyikük sem tett rám akkora benyomást így visszagondolva, mint Maya. Ha most őt elveszíteném, üresebb lennék, mint egy évekig tartó kapcsolat után, ami egy kissé megijesztett.

Lezuhanyoztam és kicsit fel is ébredtem a hűvös víztől, de nem akartam megadni magam az ébrenlétnek. Le akartam feküdni aludni, hogy annyit pihenhessek legalább, hogy kibírjak egy jókora adag szeretkezést, aztán pedig tovább akartam aludni Maya mellett, bebizonyítva neki, hogy igenis kell nekem és nincs baj a kapcsolatunkkal, csak a munkámmal. Azonnal be is dobtam magam az ágyba és nem törődve azzal, hogy a függönyök ki voltak húzva és a világos még az arcomba érkezett, belebújtam a párnáim közé és szinte azonnal elszundítottam.

*Maya POV*

Beharaptam a számat, amikor megérkeztünk Yon-nak a fehérnemű üzletbe. Elmeséltem neki az aggályaimat és örültem, hogy nem fogta egyikünk pártját sem a dologban, hanem ésszerűen rálátott a dolgokra. Azt mondta, hogy szerinte is csak hajszolják a képekkel a hazugságot és feltornásszák a jelentőségüket, de nem zárta ki a lehetőségét annak sem, hogy igazság alapja is van, hiszen nem tudhattuk. Viszont nagyon aranyos volt és lelkesítő beszédet tartott nekem, hogy szerezzem vissza Minseok figyelmét, ha esetleges módon elkalandozott volna másfele. Mivel gőzöm sem volt semmiről, hiszen Minseok az első férfi az életemben, nem tudtam másra gondolni, mint kedveskedjek neki. Viszont megcsináltam mindig a házimunkát, frisset főztem és sütöttem, még ágyba is vittem neki reggelit néha, ha láttam, hogy annyira kimerült, hogy még kilenc órakor sem battyogott le a földszintre falatozni. Beszélgettem vele, meghallgattam, támogattam... ezenkívül csókolóztunk, simogattuk egymást, megvolt a kémia, csupán a szexig nem jutottunk el megint. Yon mosolyogva közölte velem, hogy elmegyünk és veszünk nekem egy fehérneműt, amiben majd parádézzak előtte és biztos, hogy kétszer is átgondolja, hogy elhagyja e ezt a testet. Nem voltam biztos benne, hogy valóban megéri a testem ezt a menetet, de hittem neki és egy próbát megért, legfeljebb lesz még egy fehérnemű a fiókom alján, amit sose veszek fel. 


Szolga /Exo-Xiumin FF/Where stories live. Discover now