44.

1.1K 125 4
                                    

Már akkor feszélyezve éreztem magam, amikor visszajöttünk a szobába. A délután elég idegessé és zavarttá tett, legalábbis a szaunában történtek. Nem tudom, hogy miért volt annyira kívánatos Minseok ajka, nem tudtam, hogy miért nem fordultam el legalább és nem tudom, miért éreztem rosszul magam, amikor végül mégsem történt meg a csók. Talán azért, mert jól elbeszélgettünk, talán azért, mert kedves volt velem, nem is tudom. Ilyenkor mindig előbújt belőle valami, ami magával ragadó volt és egyszerűen túl szépnek tűnt ahhoz, hogy ellen tudjak neki állni.

Most, hogy már csak a pizsamámban fekszem és Minseok is az ágy másik felébe gurulva alszik, egyszerűen nem tudtam elengedni magam és aludni. Habár álmos voltam, hiszen az egész napos úszkálás és vizezés kiszívta az energiámat, mégsem tudtam lehunyni a szemem. Akárhányszor magába szippantott a csend és a sötétség, mindig Minseok száját láttam magam előtt és a pillanatot, amit megzavart egy idegen, aki belépett a szaunába. Mély levegőt vettem és a bal oldalamra fordultam, a férfivel szemben. Ő láthatóan nyugodt volt, békésen szendergett, mintha semmi sem tudná megzavarni az álmát. Engem viszont feszélyezett már az is, hogy ránéztem megint. Izompóló volt rajta, hatalmas kivágással az ujjainál, ami szinte lecsúszott a mellkasa közepéig, ahogy az oldalán feküdt. Nyeltem egy nagyot, ahogy a sötétben megpróbáltam kivenni a tónusos izmait és a selymesnek tűnő bőrét. Vajon mennyire kemény az érintése? Amikor az ujjai az arcomat érték eddig, mindig selymes tapintással bírt, ami libabőröket küldött a testemre. De sosem érintettem izmos testrészét. Gomboltam már be ingét és segítettem neki felvenni zakót, de mindig gondosan ügyeltem arra, hogy egy ujjal se érjek hozzá.

Mély levegőt vettem és lassan, óvatosan fújtam ki, nehogy véletlenül felébresszem őt. Megnyaltam a számat és csak mozdulatlanul csodáltam az arcát. Annyira gyermekded volt, hogy ha nem tudtam volna, hogy huszonkilenc éves, azt mondtam volna, hogy maximum a húszat veri. Kerek arcformája és kissé húsos pofija aranyos volt, de azokkal az élesen vágott szemeivel és markáns arcéleivel máris rendre utasított mindenkit szavak nélkül is. Ajkai teltek voltak és kívánatosak, még akkor is, amikor szigorú volt és kiabált az alkalmazottaival. 
Felemeltem a kezem és újabb, mély levegőt vettem. Letettem magam elé és megszorítottam a párna sarkát. Nem szabadna felébresztenem, de annyira meg szeretném érinteni. Legalább most, amíg nem tud róla. Csak azért, hogy tudjam, mitől kell ódzkodnom, semmi másért. Így majd kevésbé tud felhergelni csak a lényével, ha már tudom, milyen az érintése, hiszen így nem hagy bennem kérdéseket. 
Újból felemeltem a kezem és beharaptam a számat, hogy még a lélegzetemet is visszafojtsam,nehogy véletlenül hangosan sóhajtsak vagy a zihálásomra keljen fel, miközben megérintem. Óvatosan az arcára tettem az ujjaimat és nagyot nyeltem. Végighúztam az ujjbegyeimet az álla vonaláig, majd visszatoltam és megálltam a halántékánál. Hogy lehet ennyire puha egy felnőtt férfi bőre? Megnyaltam a számat és a hüvelykujjammal végighúztam a szeme alatti, vékony kis bőrt, miközben a tenyeremet ráfektettem az arcára és élveztem az egész kezemet betöltő finomságot. Levezettem az ujjaimat a szájához és a tekintetemet is képtelen voltam elszakítani az ajkairól, miközben lassan végigszántottam az ujjaimmal. Kissé érdes volt, ahogy kiszáradt az este, de továbbra sem tudott eltaszítani a gondolattól, hogy megcsókoljam.

Elkaptam a kezem róla és inkább a takaró alá gyömöszöltem, nehogy eszembe jusson őt tovább fogdosni. Ha azt hittem, ez majd eltántorít, nagyot tévedtem. Csak még tovább szeretném csinálni. 

*Minseok POV*

Alig bírtam visszafogni, hogy ne nyissam fel a szemeimet, amikor megéreztem Maya finom simogatását az arcomon. Még nem aludtam, egyszerűen képtelen voltam azok után, hogy a fejemben folyamatosan lejátszódott a majdnem megtörtént csókunk. Alig bírtam egyenletesen lélegezni és nem sóhajtani, amikor tenyere ráfeküdt az arcomra és alig bírtam alvást színlelni, amikor átszántott a számon. Legszívesebben felnyitottam volna a szemem és a meglepettségét kihasználva csak megkérdem, folytassa, amíg el nem alszom, annyira finom volt. De eltűnt a keze és néma csend telepedett a szobára. Vártam még szerintem jó tíz percet, mire egyáltalán egy mély levegőt mertem venni. Lassan kinyitottam a szemem, hogy megnézzem, alszik e a lány és nem lepődök meg, hogy a nyitott szemeivel találkozom. Aranyosan, a párna alá gyűrve a kezeit aludt már, egyenletesen lélegezve. Adtam magamnak egy pár pillanatot, amíg a szemem hozzászokott a sötéthez és végre láthattam Maya-t. Már sokszor megnéztem magamnak, mégis úgy éreztem, mindig találok olyan részletet, ami elkápráztatott. Akár a rövid haja, ami elegánsan keretezte az arcát, akár a kerekded, ártatlan szemei, amik ijedten és zavartan tudtak rám nézni, akár a telt ajkai, amik olyan dolgokra késztettek, amit sosem hittem volna.

Megnyaltam a számat és lassan felemeltem a kezem, hogy megsimogassam őt. Finoman a hajára tettem a tenyerem és végigszántottam a kissé kócos tincsein, amit nem fésült meg a wellness után, csak hagyta megszáradni. Maya aprót sóhajtott és zavartalanul aludt tovább. Fáradt lehetett már. Elmosolyodtam és lenéztem az ajkaira. A szaunában hagyta volna, hogy megcsókoljam? Nem mozdult és ez meglepett. Nem tudtam, hogy csak megijedt és ennyire ártatlan lenne, hogy nem tudta, mit tegyen vagy tényleg akarta ő is? Mély levegőt vettem és úgy éreztem, hogy egy pillanatra elszorul a belsőm az izgalomra, amit éreztem. Meg akartam csókolni. Csak azért, hogy tudjam, érdemes lenne e feszegetni a határait vagy hagyjam a fenébe, hiszen nem mindegy, hogy miért lennék vele kedves. Na jó, amúgy is kedves voltam vele, csak néha a munkám felcseszte az agyam és szegény kapta a levét. A lényeg, hogy a csók csak amolyan tapasztalatszerzés lenne, nem igazi csók. Egyrészt alszik, szóval nem lehet igazi, másrészt meg nem úgy akarom, csak meg akarom tudni, hogy mit zavart meg az az ipse, amikor belépett a szaunába. 
Lassan közelebb hajoltam hozzá és csak pár másodpercig egy helyben tartottam a fejem. Éreztem, hogy a fejem már lüktet és lassan szikrázik a szám a közelségére, de nem akartam mozdulni, ha Maya esetleg felkel. Akkor még lehunyhattam volna a szemeimet és színlelhettem volna alvást. Csak véletlenül csúsztam ilyen közel. Akkor vajon ő megcsókolna vagy elfordulna? Ez egy agyrém. Megmozdítottam a fejem és a ajkaimat lassan az övének toltam. Mennyei volt az a puhaság, amivel fogadta a számat. Egyszerűen nem tudtam mást tenni, csak lehunyni a szemem és élvezni egy pár pillanatig azt a szikra esőt, amit gyújtott bennem. Nem számítottam erre, csak egy kis csókocskára. Nem hittem volna, hogy szinte szédülni akarok ettől is. Lassan hátra araszoltam és egy elégedett mosollyal lehunytam a szemeimet. Belefúrtam a fejem a párnába és sóhajtottam egy jókorát. Ezek után biztos, hogy nem fogok tudni aludni.

Szolga /Exo-Xiumin FF/Where stories live. Discover now