53.

1K 108 14
                                    

- Beszélhetünk? - Jelent meg Minseok a nappaliban, ahol éppen lelkesen faltam az egyetemes történelem sorait, ha már sikerült bent maradnom az egyetemen. 

Egyre jobban engedett le a feszültségem a férfival szemben, hogy ellenzésem ellenére is befizette a tandíjat és egyre jobban kezdtem megbarátkozni a helyzettel. Egyre kevésbé voltam dühös és egyre jobban hálás, ami miatt ilyet tett értem, még ha a hátam mögött megbújva, kikerülve az akaratomat, akkor is. 
felnéztem rá a könyvemből és bólintottam egyet. A térdeimen ülve kicsit a kanapé felé fordultam és figyeltem, ahogy lassan leereszkedik rá.

- Két dologról szeretnék veled beszélni - Közölte komoly arccal.

Nyeltem egyet és mélyen beszívtam a levegőt, hiszen nem volt jó hangulata a férfinak, ami engem is reszketeg ijedséggel töltött fel.

- Oké - Mondtam végül és megnyaltam a szám, ahogy figyeltem rá. 

- Az egyik, hogy a héten lejár a szerződésed - Nézett a szemembe határozottan. - Ledolgoztad a nevelőapád tartozását.

Lesütöttem a szemem és nem is tudtam hirtelen, hogy hogyan is érezzek. Kezdetektől fogva arra vártam, hogy minél hamarabb vége legyen az összegnek, minél hamarabb ledolgozzam és húzzak innen. Akkor még az arrogáns, nagyképű Minseok volt terítéken, aki kihozott a sodromból, aki parancsolgatott és aki úgy hajtott, mintha csak robot lennék, miközben mindenbe beleszólt. De azóta megismertem és rájöttem, hogy egész kedves férfi, aranyos és odafigyel rám, megkedveltem a határozott énjét és a játékos csillogást is a szemében. 

- Oké - Mondtam megint, hiszen nem tudtam, mi mást mondhatnék.

- Szeretném, ha eldöntenéd, hogy el akarsz e menni - Mondta halkan, mire lassan ráemeltem a szemem. - Van választásod. Vagy maradsz és jövő héttől kapod a fizetésed rendesen a munkáért vagy hazamész.

Megnyaltam a számat és zavartan bólintottam egyet. Melyik lenne a jobb megoldás? Haza akartam menni, hiszen nem tudhattam, hogy milyen jövőm lehetne itt, de ugyanakkor sose akartam viszont látni az erőszakos nevelőmet. Szerettem itt lenni és megkedveltem Minseok-ot is, jobban, mint a saját nevelőapámat valaha is tudnám. Azt hiszem, jobban ragaszkodok hozzá, mint a nevelőmhöz.

- Ha péntekig választ adsz, akkor az elég - Mosolygott rám halványan. - Hogy meg tudjuk írni a szerződésed a következő hétre, ha maradnál.

- Oké, köszönöm - Bólintottam.

- És a péntek - Sóhajtott, mire felvontam a szemöldököm.

Minseok hátradőlt a kanapén és vett egy mély levegőt, majd mosolyogva rám nézett. Én felvontam a szemöldököm és kicsit megtapogattam a szőnyeget a térdelésbe húzott lábaim mellett, hogy elfoglaljam valamivel a zavart fejem.

- Jönnek a szüleim - jelentette ki.

- Az jó - Mosolyodtam el végre. 

- Viszont - Folytatta, mire visszahúzódott a mosolyom. - Anyám azt hiszi, hogy a barátnőm vagy.

- Tessék? - Kérdeztem vissza, azonnal lendületből, kalapáló szívvel. - Mégis honnan tudja, hogy egyáltalán létezem?

- Mondtam neki, hogy van, aki főzzön rám - Nevetett fel halkan. - És azonnal összekötötte a fejében - Forgatta meg a szemét.

- Értem - Sütöttem le a szemem zavartan, hiszen már a gondolatától is kirázott a hideg, hogy Minseok barátnője legyek és egyelőre nem tudtam volna megmondani, hogy a kellemes melegségtől vagy a félelemtől, hogy vele legyek. - Mikor jönnek? 

- Pénteken délelőtt - Felelt. 

- Akkor elmegyek egyetemre reggel és elütöm az időt délután - Mosolyogtam rá.

- Itt fognak aludni - Közölte, mire megint az egekbe szökött a szemöldököm. - És gyere haza, nem kell azért elmenned, mert itt vannak. Úgyis meg akarnak majd ismerni, mint "barátnőt" - Mutatta a macskakörmöket a levegőben, mire halkan felnevettem.

- És mégis mit csináljak? - Kérdeztem és megingattam a fejem.

- Semmit - Felelt. - A szüleim nem szeretik, ha személyzetem van, szóval légy szíves ne mondd nekik, hogy nekem dolgozol.

- És mégis mit mondjak, ha kérdeznek? - Jöttem zavarba. - Miért vagyok itt?

- A barátnőm leszel, természetesen velem laksz - Nézett rám értetlenül, mintha a világ leghülyébb kérdését tettem volna fel. 

- Aha - Bólintottam zavartan, még mindig felpezsdülve a megszólítástól.

- És még valami - Sóhajtott.

- Hm? - Hümmögtem vissza, hogy ne kíméljen, ezek után jöhet bármi.

- Anya a munkájából adódóan bele fog mászni az intim szféránkba - Nevetett fel. - És mivel tudom, hogy szűz vagy még, két lehetőséged van, hogy tudj neki válaszolni valamit.

Elnyitottam a számat és kissé lefagyott az agyam, ahogy azt sem tudtam, mit is mondjak vagy egyáltalán hogy lélegezzek. Megingattam a fejem és kérdőn felnéztem rá, hogy mondja, mik a lehetőségeim, közben pedig próbáltam felfogni, hogy hogy a fenébe képes ilyen egyszerűen és nyíltan beszélni ilyen dolgokról.

- Vagy megtapasztalod velem a dolgokat péntekig vagy eljössz a forgatásra, hogy megnézz egy szexjelenetet és legalább láss valami hasonlót - Vetette fel a lehetőségeimet.

Kikerekedtek a szemeim és majdnem megfulladtam a finom felajánlására magával. Szerintem az arcom már tűzpiros volt, annyira zavarban voltam és ezt Minseok is észrevehette, ugyanis elmosolyodott, amíg várt a válaszomra. Hogy a fenébe képes ilyen nyugodtan ülni és mosolyogni, amikor most ajánlotta fel magát az ágyban nekem?

- Elmegyek a forgatásra - Hadartam halkan és zavartan.

- Oké - Bólintott Minseok. - Holnap délután egyetem után Joon elhoz.

Csak bólintottam egyet és még mindig nem tudtam, hogy miért és hogy térhetnék magamhoz az elmúlt pár perc után. Csak öt percet beszélgethettünk, mégis annyi minden történt, hogy képtelen voltam fókuszálni tovább a tanulásra.

Szolga /Exo-Xiumin FF/Where stories live. Discover now