41.

1K 124 2
                                    

*Minseok POV*

- Minseok! - Tárta szélesre a karját az egyik legjobb forgatókönyv író az országban, miközben egy hatalmas mosollyal a száján lépkedett felénk.

- MonJae - Mondtam ki én is a nevét köszönésképpen és én is elmosolyodtam, hiszen a férfi rengeteg filmje nagy siker lett és hatalmas név volt a szakmában. 

Egy nagy ölelésbe vontuk egymást és ilyenkor örültem, hogy ilyen ismerőseim lehetnek, hiszen nagyon sok kasszasiker születik ilyesfajta barátságokból. Persze néha dühítő volt a sok elvárás és a feszengés ilyen nagyvonalú társaságokban, de megérte.

- És a bájos hölgy? - Nézett le a mellettem álló lányra.

- Maya - Mutattam be őt. - A segítségem.

- Nagyon örülök, uram - Hajolt meg illedelmesen a lány és egy széles mosolyt intézett a férfi felé. 

- Hát még én - Nevetett fel nyájasan a férfi. - Minseok nem beszélt még önről.

Felnézett rám és egy mindent tudó mosoly mellé megvonta a szemöldökét, ami azt sugallta, hogy azonnal mondjam el neki, hogy van e közöttünk valami a lánnyal. És ha jól ismertem a férfit, ha a kérdésére az a válasz, hogy Maya szingli, azonnal rástartolna.

- Nem szeretném, ha csámcsognának rajta az emberek - Bólintottam illedelmesen, a levegőben hagyva a kérdést, értelmezze, ahogyan szeretné. 

Nem töltött el boldogsággal a tudat, hogy ráindulna a lányra akár ő, akár bárki más is. Bár ebben a szerelésben, amit ráadtam reggel, elég nehéz lesz megfékezni a szemeket körülötte. 

- Mióta van Minseok-kal? - Dőlt egy kicsit a lány felé a férfi.

Maya kissé elmosolyodott és zavartan felnézett rám. Nem tudtam, hogy ez azért van, mert tőlem várt választ vagy félne, hogy mit szabad mondania. Csak egy halvány mosolyt küldtem felé és úgy döntöttem, kisegítem őt, hiszen így legalább elkerülhetem, hogy a férfi rámásszon.

- Most már lassan öt hónapja - Feleltem.

- Komoly? - Nézett fel rám Maya meglepetten és elmosolyodott, ahogy zavartan lesütötte a szemét utána.

- Remek férfi - Bökte meg finoman a lány kezét MonJae nevetve.

Maya zavartan bólintott egyet és mosolygott, habár az arca elárulta, hogy legszívesebben elrohant volna onnan. Idegesen meghúzkodta a vörös inge ujján lévő fodrokat és beharapta az alsó ajkát. Felnézett rám és felvonta a szemöldökét kérdőn, hogy mégis mit csináljon. Aranyosnak találtam a zavarát, de nem szerettem volna, ha továbbra is kellemetlenül érzi magát. A derekára tettem a kezem és finoman megtoltam őt előre.

- Még összefutunk - Mondtam a férfinak és arrébb tessékeltem a lányt.

- Örültem - Mosolygott még a férfira Maya, mielőtt egy apró biccentés után elhagytuk volna őt.

Mélyet lélegzett és szinte éreztem a feszült tartását és a merev izmait a tenyerem alatt, ami még mindig a derekán állt.

- Minseok - Sóhajtotta a nevemet és megigazította a fodrokat az ujján. 

- Hm? - Kérdeztem vissza egy hümmögéssel, közben pedig végig futtattam a tekintetem a már megérkezettek során.

- Elengedsz?

- Nem - Feleltem és mosolyogva odaköszöntem a következő embernek is, akit ismertem és mondjuk, hogy nem rázott ki tőle a hideg. - Mike - Szólítottam meg őt azon a néven, amelyiken mindenki ismerte.

- Minseok, elveszett gyerek - Nevetett fel a férfi, aki nem lehetett sokkal idősebb, mint én. - Téged is látni?

- Sok a munka - Feleltem és kezet fogtam vele. - Mike, ő itt Maya. Maya, ez itt Mike - Mutattam be őket egymásnak gyorsan.

- Csábos - Biccentett egyet egy nyájas mosollyal Mike.

- Nagyon örülök - Mondta megint Maya egy halvány mosollyal. 

- Ismerős a filmekben, Maya? - Kérdezte tőle a férfi és határozottan felé fordította a testét, miközben arcáról egy levakarhatatlan, széles mosoly virított a lányra.

- Nem hiszem, hogy az akciófilmek az én asztalom lennének - Válaszolt a lány, amivel engem is meglepett, de úgy láttam, hogy a férfit is. - De remek munkát végzett a legutóbb a Horgony című filmben.

- Lenyűgöző - Sóhajtott Mike. - Akárcsak a küllem, olyan elragadó a belső.

Maya halkan felnevetett és nem tetszett nekem, ahogy Mike megpróbált egy lépéssel közelebb lépni hozzá. Ismertem őt és a csajozási szokásait. Talán, ha mondhatom, rosszabb volt, mint én, Sokkal arrogánsabb és beképzeltebb, a hírnevét és a pénzét fényűzésre és nőkre költötte és nem bánt velük túl jól. Bár Maya nem tartozott hozzám, valamilyen módon mégis, így nem néztem jó szemmel, hogy naivan bedől a csábos mosolynak.

- És milyen filmeket szeret, ha az akciófilmek nem a zsánerei? - Érdeklődött Mike. - Talán Minseok felnőtt filmjei mozgatják meg?

Maya kicsit megrezzent, amit éreztem a kezem alatt, ami még mindig a derekán pihent. Mély levegőt vett és egy pillanatig a földet pásztázta, mielőtt visszanézett volna a férfira.

- Minseok kiváló rendező - Dicsért, amitől elmosolyodtam és lenéztem rá. - Azt hiszem, a zsáner mindegy, amíg a rendező olyan munkát végez, mint ő.

Elfojtottam egy hatalmas vigyort és már csak az hiányzott volna, hogy félre toljam az útból a férfit, hogy viszlát, semmi esélye. Azonban ennél jobban nevelt voltam és csak figyeltem, ahogy Maya elegánsan és idegesen kitér Mike kérdései és flörtölései alól. Ügyes volt és felülmúlta a várakozásaimat.


Szolga /Exo-Xiumin FF/Where stories live. Discover now