LXXVI

47 8 0
                                    

Napětí by se dalo krájet. Nastalo to nejtrapnější ticho, které jsem kdy zažil.
Jak Butters, tak Kenny byli jako přimražení k zemi. Všichni sledovali každý jejich pohyb. Nemohl jsem se na to dívat, musel jsem zakročit.Popadl jsem svou láhev coly a postavil se ze židle. Všichni od našeho stolu mě napjatě sledovali. "Tak na ně!," prohlásil jsem slavnostně s nadějí, že to prolomí ledy. "Na vás oba!" řekl Kyle. Přidal se ke mně a pozvedl svůj šálek kávy. Přitom se díval na Kennyho. "Na vás oba!" přidal se i Craig s Tweekem. Poté se přidal i zbytek stolu (až na Cartmana), všechny holky, podivný chlap s plnovousem, stará viktoriánská dáma a dokonce i Kennyho matka s bratrem.   "T-tak na co č-čekáme," řekl s nadšením Jimmy," p-pojďme s-s-sla-slavit!"
Jimmy krátce mávl rukou na Kevina. Ten kupodivu vnímal, udělal stejné gesto zpátky na Jimmyho. Kevin bleskurychle udělal něco na svém telefonu a prapodivně se zasmál. Najednou se ozvalo hlasité chrčení z několika reproduktorů naráz. Podíval jsem se kolem sebe, až teď jsem si všiml, že na každém rohu byly rozmístěny Lamaxy. Chrčení se pomalu změnilo ve známou melodii. Proč to musí být zrovna Take on me?
Ze začátku všichni seděli na svém místě a čekali až někdo začne tancovat. Ten první odvážlivec byl Craig, který galantním gestem požádal Tweeka o tanec. Moc nadšeně se netvářil ale to se po okamžiku změnilo a už tancovali před barem. Po jejich vzoru Clyde vyzval Bebe a ten dřevorubec tu starou dámu. Do tance se přidal i Kyle spolu s většinou holek, Kennyho sestrou, Jimmym a Timmym. Podíval jsem se k dívčímu stolu, Wendy tam seděla jako přimrzlá. Využil jsem chvíle a přistoupil k ní. "Smím prosit?" zeptal jsem se. Usmála se na mě a řekla:" S radostí."

Sunflowers (Bunny SP)✔️Where stories live. Discover now